Fri-Mer BVBA

Contactgegevens Fri-Mer BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fri-Mer BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fri-Mer BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beukenlaan 31; 2970; Schilde, België

Telefoon (phone): 03 353 87 66; 0475 48 49 41 (+32-03 353 87 66; 0475 48 49 41) 03 353 87 66; 0475 48 49 41 (+32-03 353 87 66; 0475 48 49 41)

Fax (fax): 03 353 87 66 (+32-03 353 87 66) 03 353 87 66 (+32-03 353 87 66)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fri-Mer BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fri-Mer BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fri-Mer BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fri-Mer BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fri-Mer BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fri-Mer BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fri-Mer BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fri-Mer BVBA
Products information Fri-Mer BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03715820312
Ondernemingsnummer: 5755706787
Hoofdstad (capital): 627,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 180,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Caterers; Events (Organisation of)

Product categorie (product category): Party planning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fri-Mer BVBA
(Get full report from official database of BE for Fri-Mer BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fri-Mer BVBA
Addition kinds of activities for Fri-Mer BVBA

0134. Ierse aardappelen | Irish potatoes
327206. Betonproducten die worden gebruikt om drainage te vergemakkelijken | Concrete products used to facilitate drainage
12210102. Culm bank mijnbouw | Culm bank mining
23930101. Duffle zakken, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Duffle bags, canvas: made from purchased materials
27310202. Boekmuziek: uitgeverij en drukwerk | Book music: publishing and printing
39319905. Octophones | Octophones
39490703. Helmen, atletisch | Helmets, athletic
45810100. Hangars en andere vliegtuigopslagfaciliteiten | Hangars and other aircraft storage facilities
55990105. Luchtballonnen en apparatuur | Hot air balloons and equipment
57220207. Microgolfovens | Microwave ovens

Werken bij Fri-Mer BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fri-Mer BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fri-Mer BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fri-Mer BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Operator/heftruckchauffeur GOEDE VERLONING m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor het reiningen van de ovenwagen en het verplaatsen van de producten met de heftruck.

  • GEMOTIVEERDE OPERATOR METAAL 3 PLOEGEN- HEEL GOEDE VERLONING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf zoeken wij een machineoperator met technische achtergrond in 3 ploegen. Je zal instaan voor het bedienen en bemannen van de productielijn en de opvolging van het proces. Bij storingen of problemen zal je ingrijpen. Je zorgt voor het aanvullen van grondstoffen en wegbrengen van afgewerkte producten met de heftruck. Dit kan volledig aangeleerd worden.

  • Huishoudhulpen regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Student weekendwerk regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel (superette, tankstation en self carwash) gelegen in Menen zijn wij op zoek naar een student om tijdens het weekend te werken. Opstart vanaf september!

  • Kelner student , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Studentenjob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

  • RECEPTIONIST(E) TERHILLS HOTEL (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TERHILLS HOTEL

    Type: Vaste Job

    Als receptionist(e) ben je het visitekaartje van het Terhills Hotel en het aanspreekpunt voor onze gasten. Jouw oog voor detail, professionaliteit en gastvrijheid biedt onze gasten een warm en uniek verblijf bij Terhills. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Verrichten van receptiewerkzaamheden; check-in + check-out telefoongesprekken voeren en e-mails beheren inboeken van reservaties (hotel + restaurant) Je bent het aanspreekpunt van het hotel Je verwelkomt de gasten en alle bezoekers Je geeft een rondleiding indien gewenst door de gasten Je geeft de nodige inlichtingen over het hotel en de regio Je draagt bij aan een optimale teamsfeer Je zorgt voor een unieke gastbeleving en een professionele service Je draagt bij tot een vlotte communicatie tussen alle diensten Je staat overigens in voor allround administratieve taken, eigen aan de functie

  • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

  • Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een planner. Je komt te werken op de centrale planning in Herentals en ondersteunt de werfleiders bij het invullen van hun opdrachten bij de klanten. Na een 2-tal jaren kom je te werken op de planning te Antwerpen. Je maakt in samenwerking met de betrokken diensten een zo efficiënt mogelijke planning. Je organiseert de daarvoor benodigde materialen, medewerkers en voertuigen, waarbij je rekening houdt met onverwachte situaties. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve ondersteuning en registratie. Je neemt de werkopdrachten aan van zowel onze werfleiding en onderhoudt contact over de reservering en inzet van voertuigen Je maakt werkopdrachten aan in het systeem Je controleert de voorraad en inhuur van de benodigde materialen en zoekt pro-actie naar de juiste invulling en oplossing Je kent de specifieke vereisten per werf en houdt hiermee rekening Je houdt inhuuropdrachten in de gaten en meldt deze tijdig af na afronden van de werkzaamheden Je bereidt de werkopdrachten voor op facturatie Je beantwoordt vragen vanuit de organisatie over beschikbaarheid en mogelijkheden

  • Vlotte adviseur gezocht met een passie voor 2 wielers. (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: CARE AND SALES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drive 2 Impress … Where the magic happens! Om onze nieuwe vestiging in 2490 Balen een flitsende start te geven zoeken wij nog een extra adviseur / verkoper. Een fiets, E-bike, scooter of E-scooter? Think Drive 2 Impress. Je bent een vlotte babbelaar, maar nog een betere luisteraar mét commerciële flair? Perfect! Als freelancer kan je in onze gloednieuwe winkel een zeer stevige commissie genereren! Jouw challenge Als verkoper ben je de “vertrouwenspersoon” die elke klant verwacht. Binnen ons bedrijf sta je in voor de verkoop van ons kwalitatief gamma. Je bent flexibel (zaterdagwerk) en je bent PC minded. Op onze vooraf aangekondigde en gecommercialiseerde koopzondagen ben jij steeds van de partij. Je bent resultaatgericht en proactief ingesteld. Je communiceert op een vlotte en enthousiaste manier met je collega ’s en de klanten. Je hebt een verzorgd uiterlijk en bent diplomatisch.

  • DAKWERKER (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: DECEUNINCK LUC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf gespecialiseerd in dak- en zinkwerken is op zoek naar een medewerker voor de uitvoering van dak- en zinkwerken op zelfstandige basis.

  • KELNER (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: GASTHOF 1618

    Type: Flexijob

    Met al je ervaring sta je in voor de bediening van onze klanten. Je zorgt voor het onthaal en adviseert bij de keuze van de gerechten en dranken. Je dient op en rekent af.

Zoek naar antwoorden van Fri-Mer BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Fri-Mer BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fri-Mer BVBA. Laat een reactie achter voor Fri-Mer BVBA. Fri-Mer BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fri-Mer BVBA. Leave a respond for Fri-Mer BVBA. Fri-Mer BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fri-Mer BVBA op de google maps. Adres en contacten Fri-Mer BVBA
Location of Fri-Mer BVBA on the google maps. Address and contacts of Fri-Mer BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fri-Mer BVBA Fri-Mer BVBA: FLPULLMAFLEX BENELUX NV | Edelweiss | Tanghe NV | Auto Ecole Bara | CHRIS AELVOET

Other related companies as Fri-Mer BVBA: FLPULLMAFLEX BENELUX NV | Edelweiss | Tanghe NV | Auto Ecole Bara | CHRIS AELVOET

Fri-Mer BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fri-Mer BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03715820312. Het bedrijf Fri-Mer BVBA bevindt zich op het adres: Beukenlaan 31; 2970; Schilde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 627,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 180,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Party planning. Lijst met producten zijn Caterers; Events (Organisation of).
De hoofdactiviteit van Fri-Mer BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fri-Mer BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fri-Mer BVBA, openstaande posities, locatie van Fri-Mer BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fri-Mer BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fri-Mer BVBA, company assigned to the tax number BE03715820312. The company Fri-Mer BVBA is located at the address: Beukenlaan 31; 2970; Schilde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 627,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 180,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Party planning. List of products are Caterers; Events (Organisation of).
The main activity of Fri-Mer BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Fri-Mer BVBA is not available. You also can look at reviews of Fri-Mer BVBA, open positions, location of Fri-Mer BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fri-Mer BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fri-Mer BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fri-Mer BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fri-Mer BVBA, employees, financial statistics.