BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT)

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT)
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT)

Contactgegevens BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT): address, phone, fax, email, website, opening hours

BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijmenamseweg 214; 2820; Bonheiden, België

Telefoon (phone): 015 52 04 50 (+32-015 52 04 50) 015 52 04 50 (+32-015 52 04 50)

Fax (fax): 015 52 07 19 (+32-015 52 07 19) 015 52 07 19 (+32-015 52 07 19)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT)
Products information BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT)

BTW identificatienummer (tax): BE02123901367
Ondernemingsnummer: 6128143310
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 399,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Restaurants; Seminars (Organisation of)

Product categorie (product category): Party planning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT)
(Get full report from official database of BE for BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT))

Aanvulling soorten activiteiten voor BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT)
Addition kinds of activities for BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT)

0171. Bessengewassen | Berry crops
24930400. Isolatie- en dakmateriaal, gereconstitueerd hout | Insulation and roofing material, reconstituted wood
30690803. Vingerkleden, rubber | Finger cots, rubber
32999902. Vloersamenstelling, magnesiet | Floor composition, magnesite
34639904. Bearing en lager race smeden, nonferrous | Bearing and bearing race forgings, nonferrous
54999903. Voedsel cadeau manden | Food gift baskets
67329901. Winstgevend vertrouwen management | Charitable trust management
76290302. Telefoon reparatie | Telephone set repair

Werken bij BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT). Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • GL Accountant met controlling taken (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf actief in de haven van Antwerpen is op zoek naar een enthousiaste GL Accountant. Heb je reeds enige ervaring met boekhouding en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een dynamisch team? Jouw takenpakket als GL Accountant: Maandelijkse afschrijvingen Provisies Omzetspecificaties Margecontrole- en analyse Intercompany BTW Banken boeken Voorraadcontroles Forecasting Cash flow forecasting Debiteurenbeheer van enkele key accounts Controlling Bewaking van interne controleprocessen Sox compliancy Interne audits

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rutten - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudelijk hulp-regio Evergem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP Services NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, betrouwbare en gemotiveerde huishoudhulp voor klanten in Evergem Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in het vervullen van huishoudelijke taken zoals poetsen en strijken,... Ben jij graag bezig met huishoudelijk werk? Dan ben jij misschien de nieuwe huishoudhulp die we zoeken!

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Teamleader vaste nacht - Voedingsbedrijf regio Eeklo (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Als teamleader sta je in voor het coachen, ontwikkelen en motiveren van een 40-tal inpakkers en operatoren in de inpakafdeling. Je bent binnen je ploeg verantwoordelijk voor het realiseren van de objectieven op vlak van veiligheid, kwaliteit, output, rendementen en uitval. Je begeleidt je team bij het realiseren van procesverbeteringen. Je staat in voor het integreren en toepassen van verbetertechnieken (5S, SMED, PDCA,¿). Je modereert en faciliteert teammeetings en volgt continu de lopende teamacties op. Je waakt erover dat de regels inzake kwaliteit, hygiëne en veiligheid nageleefd worden. Je rapporteert rechtstreeks aan de Packing Manager. Interesse in deze job? Stuur dan je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • Dossierbeheerder voor kantoor met persoonlijke feel - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een kantoor met 6 vaste medewerkers zoeken wij een enthousiaste en gedreven dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder. Door hun persoonlijke aanpak naar klanten en medewerkers toe ontwikkelen ze constant en blijven ze steeds groeien. Je functie als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je staat in voor de begeleiding van je eigen klantenportfolio en bent zoveel meer dan alleen hun dossierbeheerder. Je helpt hen het bos door de bomen te zien. De boekhoudkundige verwerking komt uiteindelijk ook bij jou terecht. Het inboekwerk, de afsluitingen, en de jaarrekeningen. Je motiveert je collega's om dezelfde aanpak naar klanten toe te hanteren, en helpt hen ook als ze vragen zouden hebben waar jij mee kan helpen.

  • Medewerker ijsbaan (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ICE SKATING CENTER MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Als medewerker ijsbaan staat u in voor het onderhoud op en rond de ijspiste, zowel binnen-als buiten. U zorgt voor de huurschaatsen en onderhoud van de kleedkamers. U bewaakt de kwaliteit van het ijs en neemt de nodige maatregelen iom de ijsbaanverantwoordelijke. U helpt onze schaatsers steeds zo goed mogelijk verder. Concreet : Dweilen van het ijs tussen de diverse schaatsgelegenheden Slijpen van schaatsen Onderhoud van kleedkamers, verhuur- en sanitaire ruimtes, technische ruimte en ruimte rond het gebouw.

  • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VISIT BRUSSELS

    Type: Vaste Job

    visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

  • Aluminium Schrijnwerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: assemblage van ramen, schuiframen en deuren; Montage van het aluminium schrijnwerk, plaatsen van beslag,...

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Talenthunter (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous avez déjà un emploi à temps plein ou un emploi à temps partiel, mais vous êtes à la recherche d'une activité secondaire et d’un revenu supplémentaire mensuel? Vous êtes prêt à construire votre propre équipe et ensuite soutenir et accompagner cette équipe? Et surtout, vous voulez réaliser vos perspectives du futur et changer votre revenu? Nous sommes partenaire de la plus grande société de networkmarketing en Allemagne et l'une des entreprises qui a le plus de succès en vente directe en Europe dans le domaine de la santé et de beauté. Cela a été récemment confirmé par "l’award Seldia" pour la «Société de l'année 2015». Actuellement, nous aimerions élargir dans votre région. Pour cela, nous recherchons des collègues, entreprenants dynamiques motivés qui veulent mettre leur région sur la carte. Nous sommes actifs dans le secteur de la santé et de beauté. Nous fournissons des produits de haute qualité, ce qui contribue à une meilleure santé et une meilleure apparence.

Zoek naar antwoorden van BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT) in sociale netwerken
Look for responds of BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT). Laat een reactie achter voor BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT). BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT). Leave a respond for BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT). BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT) op de google maps. Adres en contacten BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT)
Location of BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT) on the google maps. Address and contacts of BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT)

Andere gerelateerde bedrijven als come BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT) BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT): Maillen Bernard & Cie SPRL | BROENS J C | CLIP TOUR | Terrasse (La) | ALBERT BOTTE

Other related companies as BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT): Maillen Bernard & Cie SPRL | BROENS J C | CLIP TOUR | Terrasse (La) | ALBERT BOTTE

BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT) is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02123901367. Het bedrijf BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT) bevindt zich op het adres: Rijmenamseweg 214; 2820; Bonheiden. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 399,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Party planning. Lijst met producten zijn Restaurants; Seminars (Organisation of).
De hoofdactiviteit van BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT) is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT), openstaande posities, locatie van BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT) is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT), company assigned to the tax number BE02123901367. The company BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT) is located at the address: Rijmenamseweg 214; 2820; Bonheiden. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 399,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Party planning. List of products are Restaurants; Seminars (Organisation of).
The main activity of BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT) is Wholesale Trade - Durable Goods, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT) is not available. You also can look at reviews of BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT), open positions, location of BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BONTEN OS (HOSTELLERIE-RESTAURANT), employees, financial statistics.