LA JARDINERIE EAU D'HEURE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • LA JARDINERIE EAU D'HEURE
Private companiesMotion Pictures • LA JARDINERIE EAU D'HEURE

Contactgegevens LA JARDINERIE EAU D'HEURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA JARDINERIE EAU D'HEURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA JARDINERIE EAU D'HEURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DES BARRAGES 1; 5650; WALCOURT, België

Telefoon (phone): 71614417 (+32-71614417) 71614417 (+32-71614417)

Fax (fax): +32 (71) 176-92-26 +32 (71) 176-92-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA JARDINERIE EAU D'HEURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA JARDINERIE EAU D'HEURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA JARDINERIE EAU D'HEURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA JARDINERIE EAU D'HEURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA JARDINERIE EAU D'HEURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA JARDINERIE EAU D'HEURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA JARDINERIE EAU D'HEURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA JARDINERIE EAU D'HEURE
Products information LA JARDINERIE EAU D'HEURE

BTW identificatienummer (tax): BE02925903320
Ondernemingsnummer: 5567840576
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 161,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in LA JARDINERIE EAU D'HEURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Tuinbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA JARDINERIE EAU D'HEURE
(Get full report from official database of BE for LA JARDINERIE EAU D'HEURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA JARDINERIE EAU D'HEURE
Addition kinds of activities for LA JARDINERIE EAU D'HEURE

313105. Body parts, schoenen outers | Body parts, shoe outers
14790302. Rotszoutwinning | Rock salt mining
17529906. Veerkrachtige vloer leggen | Resilient floor laying
32950200. Aarden, gemalen of anderszins behandeld | Earths, ground or otherwise treated
79990800. Kaart- en speldiensten | Card and game services

Werken bij LA JARDINERIE EAU D'HEURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA JARDINERIE EAU D'HEURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA JARDINERIE EAU D'HEURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA JARDINERIE EAU D'HEURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier: Hef - en reachtruckattest (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Orderpicking. - Verwerken van magazijn orders/documenten teneinde goederen tijdig en in de gevraagde hoeveelheid te verzenden. - Picking op consumenten eenheid/colli/palletniveau. - Controleren of de orders overeenstemmen met de eisen van de klant teneinde een kwaliteitsvolle dienstverlening te verzekeren. - Opvolging van magazijn voorraad. - Ordelijk en rein houden van de werkomgeving overeenkomstig de geldende veiligheids-, kwaliteits- en milieuregels. - Scanning uitvoeren binnen verwerking van voorraad ,goederen en documenten.

  • ORDERPICKER (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote internationale speler te Willebroek gaan wij op zoek naar logistieke werkkrachten. Je wordt ingeschakeld als orderpicker: jouw verantwoordelijkheid is het correct klaarmaken van de bestellingen.

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Torhout voor directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Junior Recruiter - Internship (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VOLVO GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding binnen HR en ben je geboeid door alles wat met rekrutering te maken heeft? Ben je benieuwd hoe wij de juiste mensen selecteren en wil je zelf graag de kneepjes van het vak leren? Zoek niet langer verder, want wij hebben voor jou de perfecte stageplaats! Jouw takenpakket Wij geloven dat variatie belangrijk is in een job. Zo hebben wij een takenpakket samengesteld waarin je de kans krijgt om met de verschillende aspecten van het selectieproces in aanraking te komen. De rode draad doorheen jouw stageperiode zal bestaan uit administratieve ondersteuning. Samen met de recruitment administrator zal jij ervoor zorgen dat elke stakeholder up-to-date blijft en dat kandidaten goed worden opgevolgd. Ook beschik jij over een gezonde dosis mensenkennis en weet jij de juiste mensen te selecteren en aan te spreken. Zo zal een deel van jouw takenpakket bestaan uit searchen op verschillende jobboards. Ben je ook nog eens communicatief ingesteld? Perfect! Samen met jouw collega’s zal je Volvo Group vertegenwoordigen op jobbeurzen waar je de kans krijgt je te profileren een echte Volvo Ambassador. Verder zal jij de kans krijgen om een nieuw project (stagebeleid) op te starten. Zo mag jij je volledig laten gaan bij het uittekenen van het proces, het verloop en de opvolging. Laat je inspireren, leg contacten en durf zelfstandig werken. Allerlaatst zal je in een ander belangrijk project ook ondersteuning bieden in het vinden van kandidaten binnen een specifieke doelgroep.

  • LESGEVER SENIORENGYM (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (15:00-16:00) in Knokke zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Credit Collector te Mechelen (ref. 1624) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Triple A Solutions ondersteunt bedrijven binnen de niche van Credit Control & Management. Daarin biedt zij verschillende oplossingen gaande van operationeel- en strategisch consultancy tot software- en outsourcing toepassingen. Onze opgeleide en ervaren Credit Professionals zijn direct inzetbaar op locatie van de klant, zowel voor personeels- als voor projectoplossingen. Maatwerk en opvolging door onze eigen Project Managers maken onze dienstverlening uniek en dragen bij tot een efficiënter debiteurenbeheer en de optimalisatie van de cashflow. Opgericht begin 2008 telt Triple A Solutions vandaag meer dan 100 medewerkers. Onze collega’s zijn allemaal actief binnen dezelfde niche: Credit Control & Management. Daar wij onze verdere groei structureel wensen te ondersteunen, zijn wij actief op zoek naar een: Onze klant is actief in de horecasector. Verantwoordelijk voor de realisatie van de betalingen van facturen, huren en kredieten via een commerciële oplossing. Verantwoordelijk voor directe onderhandeling van betalingsafspraken met de klant. Verantwoordelijk voor kredietlimieten, betalingstermijnen en geblokkeerde orderaanvragen. Administratieve verwerking van betalingen: Indirecte kortingen : Check en uitbetaling

  • Support assistant IT te Heusden Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Vaste Job

    Je zal de technische binnendienst (service center) assisteren inzake volgende zaken: -Het helpen van klanten betreffende technische vragen via mail (incoming mail) en telefoon (incoming call). De meeste contacten zijn echter per mail. Klanten zijn IT distributeurs/IT installateurs en bedrijven. -Registreren van deze vragen in onze online help-desktool (e-Support); -E-Support opvolgen; -Testen van onze produkten; -Rapporten opstellen over e-Support, geteste produkten, gemelde kwaliteitsproblemen, ... (reporting system); -G-RMA: opvolging van defecte producten die binnenkomen voor reparatie nadat het service center eerst technische ondersteuning heeft geboden via mail of e-support;

  • ADMINISTRATIEVE EN COMMERCIËLE DUIZENDPOOT IN KALMTHOUT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Vaste Job

    * Verantwoordelijk voor o.a. key accounts * Gebruik van Franse kennis * Regio: Kalmthout Onze klant is een kunststofverwerkend bedrijf in Kalmthout. Men produceert en verkoopt kunststof leidingsystemen en is op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse ordermanagement van de key accounts. Je verzorgt de goede werking van de backoffice en de interne verkoopprocessen, dit alles door goed samen te werken met de medewerkers van andere afdelingen. Je taken bestaan uit het opstellen en verwerken van kortingsmodellen en prijsaanpassingen voor de klanten en prospects. Daarnaast beheer je de klachtenprocedure en meet je de klanttevredenheid. Ten slotte ondersteun je de interne marketingafdeling. Om je functie goed uit te oefenen maak je actief gebruik van CRM-software ter ondersteuning van de verkoopstrategie van onze klant.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

Zoek naar antwoorden van LA JARDINERIE EAU D'HEURE in sociale netwerken
Look for responds of LA JARDINERIE EAU D'HEURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA JARDINERIE EAU D'HEURE. Laat een reactie achter voor LA JARDINERIE EAU D'HEURE. LA JARDINERIE EAU D'HEURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA JARDINERIE EAU D'HEURE. Leave a respond for LA JARDINERIE EAU D'HEURE. LA JARDINERIE EAU D'HEURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA JARDINERIE EAU D'HEURE op de google maps. Adres en contacten LA JARDINERIE EAU D'HEURE
Location of LA JARDINERIE EAU D'HEURE on the google maps. Address and contacts of LA JARDINERIE EAU D'HEURE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA JARDINERIE EAU D'HEURE LA JARDINERIE EAU D'HEURE: BBL | Arbowar NV | SCHOENMAKERIJ ARTISANA | HYDROTOP | Nagant Cl

Other related companies as LA JARDINERIE EAU D'HEURE: BBL | Arbowar NV | SCHOENMAKERIJ ARTISANA | HYDROTOP | Nagant Cl

LA JARDINERIE EAU D'HEURE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA JARDINERIE EAU D'HEURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02925903320. Het bedrijf LA JARDINERIE EAU D'HEURE bevindt zich op het adres: ROUTE DES BARRAGES 1; 5650; WALCOURT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 161,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bloemen and planten; Tuinbenodigdheden. Producten gemaakt in LA JARDINERIE EAU D'HEURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA JARDINERIE EAU D'HEURE is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA JARDINERIE EAU D'HEURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA JARDINERIE EAU D'HEURE, openstaande posities, locatie van LA JARDINERIE EAU D'HEURE op de kaart.

LA JARDINERIE EAU D'HEURE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA JARDINERIE EAU D'HEURE, company assigned to the tax number BE02925903320. The company LA JARDINERIE EAU D'HEURE is located at the address: ROUTE DES BARRAGES 1; 5650; WALCOURT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 161,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bloemen and planten; Tuinbenodigdheden. Products created in LA JARDINERIE EAU D'HEURE were not found.
The main activity of LA JARDINERIE EAU D'HEURE is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LA JARDINERIE EAU D'HEURE is not available. You also can look at reviews of LA JARDINERIE EAU D'HEURE, open positions, location of LA JARDINERIE EAU D'HEURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA JARDINERIE EAU D'HEURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA JARDINERIE EAU D'HEURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA JARDINERIE EAU D'HEURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA JARDINERIE EAU D'HEURE, employees, financial statistics.