Squad

Contactgegevens Squad: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Squad: address, phone, fax, email, website, opening hours

Squad

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Georges Raeymaekers 59; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 242 70 32 (+32-02 242 70 32) 02 242 70 32 (+32-02 242 70 32)

Fax (fax): +32 (87) 909-71-73 +32 (87) 909-71-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Squad: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Squad"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Squad"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Squad, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Squad. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Squad, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Squad. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Squad
Products information Squad

BTW identificatienummer (tax): BE03646606445
Ondernemingsnummer: 1858856201
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Squad zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Partitions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Squad
(Get full report from official database of BE for Squad)

Aanvulling soorten activiteiten voor Squad
Addition kinds of activities for Squad

6351. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
018201. Plantaardige gewassen, onder dekking gekweekt | Vegetable crops, grown under cover
349601. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
353106. Backhoes, tractoren, kranen, ploegen en dergelijke apparatuur | Backhoes, tractors, cranes, plows, and similar equipment
358901. Commerciële kook- en voedselverwarmende apparatuur | Commercial cooking and foodwarming equipment
364899. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
738913. Juridische en fiscale diensten | Legal and tax services
02730000. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
02730104. Tropische visboerderij | Tropical fish farm
25190204. Rattan meubels: opgevuld of gewoon | Rattan furniture: padded or plain

Werken bij Squad: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Squad: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Squad. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Squad. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

  • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

  • Productieverantwoordelijke (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zulte, actief in granen, zoeken we een productie-/ploegverantwoordelijke. Je garendeert de opvolging en controle van het sterk geautomatiseerd productieproces en de netheid van het magazijn gedurende de ploeg. Je staat in voor volgende taken: opvolgen en bijsturen van de productielijn grondstoffen tijdig bijvullen kleine herstellingen en onderhoud voorzien palletiseren van afgeserkte producten in het magazijn controle van kwaliteit van de verpakking

  • Chauffeur CE regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een chauffeur CE die met kip-oplegger wilt rijden. Je zal instaan voor het transport van zand of grind. Je brengt dit van punt A naar punt B. (klant - groeve). Je hebt wegenkennis en enige ervaring als chauffeur CE, dan zijn we op zoek naar jou!

  • DRINGEND ! Huishoudhulp in kader dienstencheques regio Staden, Oostniewkerke, Roeselare, .... (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn een stabiel dienstenchequebedrijf die op zoek zijn naar meerdere nieuwe medewerkers, zowel voltijds als deeltijds. Bij onze dienst word je opgeleid, opgevolgd en ondersteund in uw werk! Jouw vaste werkuren worden in samenspraak met jou opgemaakt, in functie van uw gezinsleven en jouw verlangens.Aantal uren is bespreekbaar: tussen 12u/week en 38u/week. kan ook gecombineerd worden met een andere deeltijdse job! Er kan ook rekening gehouden worden met 2-wekelijkse uurroosters, om makkelijker te combineren met co-ouderschapsregelingen. (ene week meer werken dan andere week) De taken bestaan vooral uit poetsen, wassen, strijken dit bij particulieren, zowel bij bejaarden als bij jonge gezinnen. Deze aanwervingen zijn voor onbepaalde duur. Extra premie's te verdienen, bovenop het baremaloon! Leeftijd, geslacht, herkomst en ervaring spelen geen rol! Motivatie en enthousiasme zijn belangrijker! Dé ideale job voor mensen die hun beroepsleven willen afstemmen op hun gezinsleven!

  • Jobstudent - Schoonmaakmedewerker weekend (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Bredene zijn wij op zoek naar een jobstudent voor de schoonmaak (m/v) - Je staat in voor het onderhoud van vakantiewoningen - Je takenpakket bestaat uit : sanitair reinigen, ramen wassen, bedden opmaken, vuilniszakken wegdragen, af en toe een oven uitschrobben, ... - Je wil alles steeds netjes hebben - Je bent flexibel - Je hebt een fiets ter beschikking

  • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

  • OFFICE ASSISTANT (M/V) VOOR ONS BOEKHOUDKANTOOR TE MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt het team door onze klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan aan het onthaal en via telefoon Je staat in voor het dagelijks secretariaatswerk in deze gevarieerde functie: Beheer digitaal en papieren archief en klassement Aanmaken van volmachten Opvolging vervallen ID Doorsturen van aangiftes Neerleggen van jaarrekeningen Opvolging van deadlines Opvolgen van andere wettelijke formaliteiten (Opdrachtbrieven, uiteindelijke begunstigde,witwas)

  • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: OMETA

    Type: Vaste Job

    Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

  • Teamleid(st)er schoonmaak (REET)

    Regio: REET

    Bedrijf: HEILIGE FAMILIE

    Type: Vaste Job

    De best mogelijke kwalitatieve zorg voor onze patiënten begint bij gedreven, kwalitatieve medewerkers. Dat beseffen we bij AZ Rivierenland maar al te goed! De inzet en de passie van elke collega telt om het onze patiënten zo aangenaam mogelijk te maken. Daarom stimuleren we onze medewerkers om elke dag opnieuw het beste van zichzelf te geven, bieden we hen alle ruimte om initiatief te nemen, zich verder te ontwikkelen, en te bouwen aan een hecht team. Jobtime voltijds je werkt in een wisselend uurrooster tussen 6u en 20u45 je werkt sporadisch in het weekend Over de functie je bent medeverantwoordelijk voor de goede werking van de dienst schoonmaak en bent een voorbeeld voor het team je geeft praktijkopleidingen in schoonmaken, zowel qua productkennis als schoonmaaktechnieken aan zowel de huidige schoonmaakmedewerkers, als de nieuwe medewerkers je implementeert en bewaakt werkmethodieken je motiveert de schoonmaakmedewerkers en draagt je eigen enthousiasme op hen over je zorgt dat de checklijsten op een correcte manier gevolgd en ingevuld worden je traint jezelf om de toegepaste technieken te beheersen en nieuwe ontwikkelingen op te volgen je bent bereid om zelf mee te werken bij de afwezigheid van de dienstverantwoordelijke verdeel en wijs je het werk toe aan de medewerkers op basis van een globale werkplanning die vooraf is opgesteld door de dienstverantwoordelijke

  • Oliver James Associates - Project Manager MiFID (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For a client, based in Anderlecht, we are currently recruiting for a Project Manager position to start a 1-year mission as of January 2019. The ideal candidate... is an experienced Project Manager with knowledge of regulatory initiatives such as MiFID, has worked on IT implementations before (on the business side), can control time management and budget development, will analyse the project risks and monitor the progress, is bilingual Dutch/French and has a good command of English. Has this opportunity triggered your interest? Don't hesitate to APPLY via the button below.

  • Docent horeca-opleiding (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van Squad in sociale netwerken
Look for responds of Squad in social networks

Lees alle opmerkingen voor Squad. Laat een reactie achter voor Squad. Squad bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Squad. Leave a respond for Squad. Squad on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Squad op de google maps. Adres en contacten Squad
Location of Squad on the google maps. Address and contacts of Squad

Andere gerelateerde bedrijven als come Squad Squad: LUX-PLAFOND | Crèches les Mo?ses (ios) | DIDIER TILMANT | Prisme Editions | JS OF UNIPEDE-EURELECTRIC

Other related companies as Squad: LUX-PLAFOND | Crèches les Mo?ses (ios) | DIDIER TILMANT | Prisme Editions | JS OF UNIPEDE-EURELECTRIC

Squad is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Squad, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03646606445. Het bedrijf Squad bevindt zich op het adres: Rue Georges Raeymaekers 59; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Partitions. Producten gemaakt in Squad zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Squad is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Squad is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Squad, openstaande posities, locatie van Squad op de kaart.

Squad is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Squad, company assigned to the tax number BE03646606445. The company Squad is located at the address: Rue Georges Raeymaekers 59; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Partitions. Products created in Squad were not found.
The main activity of Squad is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Squad is not available. You also can look at reviews of Squad, open positions, location of Squad on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Squad, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Squad, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Squad, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Squad, employees, financial statistics.