DUMONT SPRL

Contactgegevens DUMONT SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DUMONT SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DUMONT SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Orient 28; 1370; Jodoigne (Saint-Jean-Geest), België

Telefoon (phone): 010 81 33 06; 010 81 15 96 (+32-010 81 33 06; 010 81 15 96) 010 81 33 06; 010 81 15 96 (+32-010 81 33 06; 010 81 15 96)

Fax (fax): 010 81 15 96 (+32-010 81 15 96) 010 81 15 96 (+32-010 81 15 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DUMONT SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DUMONT SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DUMONT SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DUMONT SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DUMONT SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DUMONT SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DUMONT SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DUMONT SPRL
Products information DUMONT SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07444305419
Ondernemingsnummer: 2996765136
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 170,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Ceilings

Product categorie (product category): Partitions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DUMONT SPRL
(Get full report from official database of BE for DUMONT SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DUMONT SPRL
Addition kinds of activities for DUMONT SPRL

252202. Kantoor boekenkasten, kasten en afdelingen, met uitzondering van hout | Office bookcases, wallcases and partitions, except wood
09199904. Zeekreeften, vangen van | Sea urchins, catching of
22210306. Pongee, kunstmatige vezel en zijde | Pongee, manmade fiber and silk
22610300. Decoratieve afwerking van katoenen breedgeweven stoffen | Decorative finishing of cotton broadwoven fabrics
29510101. Asfalt plaveiselblokken (niet van raffinaderijen) | Asphalt paving blocks (not from refineries)
32550101. Kunststof brandstenen | Plastic fire clay bricks
34969906. Omheining, gemaakt van aangekochte draad | Fencing, made from purchased wire
35679902. Keramische ovens en ovens | Ceramic kilns and furnaces
36290101. Batterijladers, rectificatie of nonrotating | Battery chargers, rectifying or nonrotating
73499904. Telefooncel schoonmaken en onderhoud | Telephone booth cleaning and maintenance

Werken bij DUMONT SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DUMONT SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DUMONT SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DUMONT SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige (bijwerker) regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je zorgkundige en hou je van afwisseling? Dan heeft Randstad je heel wat te bieden. Als gespecialiseerd uitzendkantoor voor de medische sector hebben wij een partnership opgebouwd met tal van zorginstellingen in verschillende regio's. We bieden een brede waaier aan mogelijkheden: een bijverdienste, korte of lange opdrachten, in rusthuizen, week- of weekendwerk, vroege/late/nachtshift, ... Kortom, je kan werken op basis van je eigen voorkeuren, afhankelijk van het aanbod.

  • Chauffeur CE containers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je plaatst en haalt containers met o.a. bouwpuin, hout, gemengd afval. Je staat zelf in voor het afbachen van de containers. Je rijdt hiervoor naar particulieren, bedrijven en (bouw)werven. Je start meestal rond 6u en rijdt in de regio's Limburg, Kempen, Luik, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Assistent Filiaalleider | Doe-Het-Zelf (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt al enkele jaren ervaring als verkoper. Je hebt een goede kennis van doe-het-zelfartikelen. Je bent in staat mensen te coachen en aan te sturen. Je weet hoe je met moeilijke situaties moet omgaan. Je bent flexibel en bereid op zaterdag te werken. Je bent zowel vlot in het nederlands als in het frans.

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • Poetsvrouw of poetsman (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Huishoudhulp Torhout- vanaf 10 tot 38u per week (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is steeds op zoek naar huishoudhulpen die zeer gemotiveerd zijn en aan de slag willen in eigen regio, met gezinsvriendelijke werkuren en mooie loonvoorwaarden. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Vaste job, maaltijdcheques, spaarpunten, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Jobstudenten 18+ met eigen vervoer regio Leuven - Tienen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten met eigen wagen/bromfiets om te poetsen in de regio Tienen - Leuven. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: op afroep tijdens het schooljaar Uurrooster (18u-20u/week): - Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 16u en 20u, woensdag tussen 12u en 17u

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...  

  • Technisch magazijnier (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

  • IT Service Desk Engineer (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze +/- 1100 users met al hun vragen/issues over onze hardware en software in onze winkels, distributiecentra en op hoofdkantoor. Hiervoor werk je met een ticketsysteem gebaseerd op ServiceNow. Je communiceert jouw oplossingen op een correcte manier naar de eindgebruiker. Je (her)installeert hardware en dit voor een brede waaier aan apparaten, zoals desktops, laptops, smartphones, printers, pick by voice toestellen, pda’s,.. Je bemant in een beurtrol onze hotline, waar je binnenkomende calls beantwoordt en alle nieuwe tickets dispatcht. Je deelt je kennis met je collega’s door bestaande documtentatie te updaten of door nieuwe knowledgeartikels aan te maken.

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van DUMONT SPRL in sociale netwerken
Look for responds of DUMONT SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DUMONT SPRL. Laat een reactie achter voor DUMONT SPRL. DUMONT SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DUMONT SPRL. Leave a respond for DUMONT SPRL. DUMONT SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DUMONT SPRL op de google maps. Adres en contacten DUMONT SPRL
Location of DUMONT SPRL on the google maps. Address and contacts of DUMONT SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come DUMONT SPRL DUMONT SPRL: FA. SILAJ | STUDIO 1 | FA. SPEELHOUT | EURAL | BRACKE ANDRE EN ZOON

Other related companies as DUMONT SPRL: FA. SILAJ | STUDIO 1 | FA. SPEELHOUT | EURAL | BRACKE ANDRE EN ZOON

DUMONT SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DUMONT SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07444305419. Het bedrijf DUMONT SPRL bevindt zich op het adres: Rue de l'Orient 28; 1370; Jodoigne (Saint-Jean-Geest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 170,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Partitions. Lijst met producten zijn Ceilings.
De hoofdactiviteit van DUMONT SPRL is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DUMONT SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DUMONT SPRL, openstaande posities, locatie van DUMONT SPRL op de kaart.

DUMONT SPRL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DUMONT SPRL, company assigned to the tax number BE07444305419. The company DUMONT SPRL is located at the address: Rue de l'Orient 28; 1370; Jodoigne (Saint-Jean-Geest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 170,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Partitions. List of products are Ceilings.
The main activity of DUMONT SPRL is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DUMONT SPRL is not available. You also can look at reviews of DUMONT SPRL, open positions, location of DUMONT SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DUMONT SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DUMONT SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DUMONT SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DUMONT SPRL, employees, financial statistics.