AW & P bvba

Contactgegevens AW & P bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AW & P bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

AW & P bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Arthur Matthyslaan 24; 2140; Antwerpen (Borgerhout), België

Telefoon (phone): 03 366 46 39; 0496 56 15 61 (+32-03 366 46 39; 0496 56 15 61) 03 366 46 39; 0496 56 15 61 (+32-03 366 46 39; 0496 56 15 61)

Fax (fax): 03 322 86 18 (+32-03 322 86 18) 03 322 86 18 (+32-03 322 86 18)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AW & P bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AW & P bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AW & P bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AW & P bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AW & P bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AW & P bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AW & P bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AW & P bvba
Products information AW & P bvba

BTW identificatienummer (tax): BE08146881103
Ondernemingsnummer: 4910034179
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 444,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Ceilings

Product categorie (product category): Partitions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AW & P bvba
(Get full report from official database of BE for AW & P bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor AW & P bvba
Addition kinds of activities for AW & P bvba

2063. Bietensuiker | Beet sugar
806300. Psychiatrische ziekenhuizen | Psychiatric hospitals
10999906. Thoriumertsmijnbouw | Thorium ore mining
17999917. Fonteininstallatie | Fountain installation
20269901. Dips, zure room gebaseerd | Dips, sour cream based
30899912. Handgrepen, penseel of gereedschap: kunststoffen | Handles, brush or tool: plastics
34690304. Meubelcomponenten, porselein geëmailleerd | Furniture components, porcelain enameled
79990901. Animal shows in circussen, beurzen en carnaval | Animal shows in circuses, fairs, and carnivals

Werken bij AW & P bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AW & P bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AW & P bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AW & P bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Reachtruck (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP XL Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

  • Operator thermovormen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Keyworks

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens de vraag van de klanten en de aankoop van een nieuwe machine zijn wij opnieuw dringend op zoek naar 1 persoon die ons team asap kan versterken en dit voor min. 14 dagen met verlenging indien deze persoon voldoet. We zoeken iemand die de nodige technische en sociale vaardigheden heeft om te starten als operator om na een inwerkperiode op te leiden tot teamleider. Als fabrikant van verpakkingen willen we meegeven dat het een staande job is , waar bij het veranderen van folie, matrijzen en verpakkingen toch wel wat hef-en tilwerk gevraagd wordt. 1. Bedienen van machines gedurende het productie – proces; 2. Instellen, bijstellen en zo nodig - mede - ombouwen van machines conform de planning en werkopdracht(en); 3. Controleren van juiste werking machines én de kwaliteit van de producten; 4. Indien mogelijk, het – mede - verhelpen van kleine storingen. 5. Toezien op tijdige en constante aanvoer van folie, verpakkingsmateriaal etc; 6. Uitvoeren van klein onderhoud aan de machines; 7. Scheiden van productie – uitvallen; 8. Afvoer van productie – uitvallen

  • Chauffeur C distributie - vroege shift - regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Verrebroek (Beveren), een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de verwerking van aardappelproducten, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met C-rijbewijs. Je begint's ochtens rond 4u aan je werkdag, waar je de afgewerkte producten met behulp van een transpallet in je vrachtwagen laadt. Nadien ga je de baan op en zorg je voor de bevoorrading van zo'n twintig klanten, om vervolgens terug richting Verrebroek te keren.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO MARKE - BELLEGEM (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Marke - Bellegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp Hofstade (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent verzorgende regio Brasschaat-Kapellen-Ekeren-Merksem (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Student chauffeur B (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een tof bedrijf zoeken wij een student chauffeur. Je gaat met de wagen en een kleine aanhangwagen op pad om op evenementen of feesten een photobooth af te leveren. Caravan plaatsen op de gewenste plaats, photobooth aansluiten en het decor in orde maken. Daarna blijf je als begeleider bij de photobooth gedurende het event. Je bent het rechtstreekse aanspreekpunt voor de klant en de gasten op het event.

  • Junior Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met plateauwagens of algemene goederen met huifwagen.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Operatoren | weekendploeg (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is dringend op zoek naar operatoren voor de vaste weekendploeg Taken: Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor stofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur , Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

Zoek naar antwoorden van AW & P bvba in sociale netwerken
Look for responds of AW & P bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor AW & P bvba. Laat een reactie achter voor AW & P bvba. AW & P bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AW & P bvba. Leave a respond for AW & P bvba. AW & P bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AW & P bvba op de google maps. Adres en contacten AW & P bvba
Location of AW & P bvba on the google maps. Address and contacts of AW & P bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come AW & P bvba AW & P bvba: JOHAN BLOMME | Jacqueline Coiffure | KATINKA VAN DAM | JAN GILISSEN PLANT- EN BOOMKWEKERIJ | JACQUES TICHON

Other related companies as AW & P bvba: JOHAN BLOMME | Jacqueline Coiffure | KATINKA VAN DAM | JAN GILISSEN PLANT- EN BOOMKWEKERIJ | JACQUES TICHON

AW & P bvba is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AW & P bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08146881103. Het bedrijf AW & P bvba bevindt zich op het adres: Arthur Matthyslaan 24; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 444,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Partitions. Lijst met producten zijn Ceilings.
De hoofdactiviteit van AW & P bvba is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AW & P bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AW & P bvba, openstaande posities, locatie van AW & P bvba op de kaart.

AW & P bvba is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is AW & P bvba, company assigned to the tax number BE08146881103. The company AW & P bvba is located at the address: Arthur Matthyslaan 24; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 444,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Partitions. List of products are Ceilings.
The main activity of AW & P bvba is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AW & P bvba is not available. You also can look at reviews of AW & P bvba, open positions, location of AW & P bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AW & P bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AW & P bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AW & P bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AW & P bvba, employees, financial statistics.