Vandenbergh Parketbedrijf BVBA

Contactgegevens Vandenbergh Parketbedrijf BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandenbergh Parketbedrijf BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandenbergh Parketbedrijf BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Baron August de Becker Remyplein 8; 3010; Leuven (Kessel-Lo), België

Telefoon (phone): 016 25 46 65 (+32-016 25 46 65) 016 25 46 65 (+32-016 25 46 65)

Fax (fax): 016 35 06 89 (+32-016 35 06 89) 016 35 06 89 (+32-016 35 06 89)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandenbergh Parketbedrijf BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandenbergh Parketbedrijf BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandenbergh Parketbedrijf BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandenbergh Parketbedrijf BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandenbergh Parketbedrijf BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandenbergh Parketbedrijf BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandenbergh Parketbedrijf BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandenbergh Parketbedrijf BVBA
Products information Vandenbergh Parketbedrijf BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05807342529
Ondernemingsnummer: 6976013183
Hoofdstad (capital): 279,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 547,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Parquets - Repair & Mainten.

Product categorie (product category): Parquets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandenbergh Parketbedrijf BVBA
(Get full report from official database of BE for Vandenbergh Parketbedrijf BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandenbergh Parketbedrijf BVBA
Addition kinds of activities for Vandenbergh Parketbedrijf BVBA

286502. Cyclische organische grondstoffen | Cyclic organic crudes
16290302. Golfbaanconstructie | Golf course construction
22110609. Slipcover stoffen, katoen | Slip cover fabrics, cotton
22990108. Tapijtvulling, textiel | Upholstery filling, textile
23210201. Polo shirts, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Polo shirts, men's and boys': made from purchased materials
31110700. Industriele lederen producten | Industrial leather products
38120114. gyrokompassen | Gyrocompasses
39990305. Veren, struisvogel, krullen en verven | Feathers, ostrich, curling and dyeing
50990504. Videocassettes, accessoires en benodigdheden | Video cassettes, accessories and supplies

Werken bij Vandenbergh Parketbedrijf BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandenbergh Parketbedrijf BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandenbergh Parketbedrijf BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandenbergh Parketbedrijf BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker Media markt (GANSHOREN)

    Regio: GANSHOREN

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Media markt gelegen te Ganshoren zijn we op zoek naar een technieker die aanwezig is in de winkel. Deze persoon (M/V) moet kennis hebben van soft-en hardware van smartphones, computers en tablets. Het is de bedoeling dat je mensen verderhelpt die allerlei problemen hebben met deze appartatuur. We zijn op zoek naar iemand die gebeten is door hard-en software! Je begint met een interim contract met zicht op een vast contract.

  • Winkelbediende tankstation voltijds m/v (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als winkelmedewerker of in een broodjeszaak? Heb je interesse om te werken als medewerker in een tankstation? Dan is onderstaande vacature iets voor jou! Voor een tankstation in Nazareth zijn wij dringend op zoek naar een winkelbediende: Je zal de broodjes klaarmaken, klanten bedienen aan de kassa en zorgen dat de rekken aangevuld worden. Je zorgt ervoor dat de shop en de piste steeds netjes is en je helpt klanten op een vriendelijke manier verder. Je werkt in een variabel uurrooster. Je werkt zowel in de shop als aan de kassa

  • Marketing Assistent (Tijdelijk) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In afwachting van de aanwerving van een ervaren trade marketing specialist, is onze klant op zoek naar een tijdelijke marketing assistent. In deze functie voer je operationele taken uit binnen ons trade marketing departement en werk je mee aan de ontwikkeling en uitrol van ons sales en marketing plan. Daarnaast sta je ons marketing team bij in de uitwerking en de uitvoering van sales en marketing programma's volgens EMEA Strategieën en Activity plans. Verder help je mee in de organisatie van beurzen en evenementen en biedt je ondersteuning aan onze product managers tijdens deze evenementen. Bedrijfsprofiel: Onze klant is wereldmarktleider op het gebied van materiaalbehandelings-systemen en -componenten. Daarnaast levert men apparatuur voor verfspuiten, beschermende coatings, verfcirculatie, smering en het doseren van kleef- en dichtmiddelen. Dankzij voortdurende investeringen in materiaalmanagement en -beheersing, biedt onze klant innovatieve oplossingen voor de wereldmarkt.  

  • Chauffeur CE - trekker / oplegger - Voor iemand die veel uren wil werken! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenchauffeur te Roeselare, dit voor de ophaling van paardenmest en kippenmest bij diverse maneges in België, Nederland en Frankrijk! Hoe ziet jouw dag als vrachtwagenchauffeur eruit: Je vertrekt vanuit je eigen woonplaats en rijdt rechtstreeks naar de eerste manege waar je aan de hand van een kraan de paardenmest oplaadt. Je rijdt terug naar de klant waar je de mest lost. Je doet een 3-tal klanten/maneges per dag. Dit kan zijn in België, Nederland of Noord-Frankrijk. Specifieke taken als vrachtwagenchauffeur bestaan uit: Laden van vrachtwagen door middel van laadkraan Elke dag kennis nemen van de uit te voeren opdrachten, deze plannen en eventueel bespreken met de chef en/of collega's om op een efficiënte manier te kunnen werken. Het vervoer van de goederen verzekeren om deze tijdig en veilig op de juiste bestemming te krijgen, rekening houdend met de wegcode. De dienstwagen onderhouden, zowel aan de buiten- als aan de binnenkant, essentiële onderdelen controleren en ze bij defect zelf herstellen of laten herstellen. Deze problemen doorgeven aan de ploegverantwoordelijke rollend materieel of verantwoordelijke aankoop grondstoffen (PM). Een beperkt aantal administratieve taken nodig voor de uitvoering van de eigen opdracht uitvoeren, zoals tachograaf, specifieke transportdocumenten, … . Correct gebruik van de weegbrug. Inspringen bij werkoverlast en vervangen van afwezige collega's.

  • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

  • Recruitment Consultant (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    samen met jouw team leg je scherpe targets vast je zoekt actief naar passende kandidaten voor jouw vacatures of je zoekt passende vacatures voor jouw kandidaten de telefoon is jouw beste vriend smeer jouw stembanden alvast in dankzij jouw enthousiasme en sales-technische skills neem je kandidaten op sleeptouw je neemt gesprekken en testen af waaruit je snel de behoeften van de tegenpartij in kaart brengt naast sales is er ook een administratief luik: opstellen van contracten invullen sociale documenten?

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • PHP Consultant (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ALPHA IT

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt onze klanten bij de ontwikkeling van web applicaties. Dankzij jouw ervaring in eerdere jobs en projecten kan je je snel integreren in een bestaand team en in no-time ben je een meerwaarde voor onze klant. Je hebt een technische kennis om U tegen te zeggen en helpt je collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Schadebeheerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in de Antwerpse haven zijn we opzoek naar een schadebeheerder. Zo ben je verantwoordelijk voor de opvolging en afhandeling van alle materiële schadedossiers van aangifte tot definitieve afhandeling. Jouw taken · Je zorgt voor een juiste interpretatie van de schadeaangiftes (aansprakelijkheid, schadevergoeding,…). · Je analyseert de ontvangen informatie en stelt waar nodig een expert aan. · Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met verzekeraars, experten,… . · Je voert alle administratieve taken correct en tijdig uit. · Je berekent de te voorziene reserves op basis van de ontvangen informatie. · Je houdt de klanten gedurende het volledige proces op de hoogte van de evolutie van het schadegeval. · Je zorgt voor een correcte, snelle en efficiënte regeling van de schade. Claims

  • Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheerder: open communicatie en voldoende begeleiding Ben jij klaar voor de volgende stap? Kom jij graag terecht in een omgeving dat staat voor open communicatie? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit topkantoor uit Hamme gaat op zoek naar een junior dossierbeheerder om hun team te vervoegen. Je komt in aanmerking met verschillende sectoren en voornamelijk KMO's. Naast de ontspannen sfeer, kan iedereen hier terecht met zijn of haar vragen. Takenpakket: Inboeken van de aankoop- en verkoopfacturen, alsook financieel Voorbereiden van de balans en de jaarrekening Voorbereiden van de btw-aangiftes Voorbereiden van vennootschaps- en personenbelasting Klanten kunnen telefonisch bij jouw terecht met hun vragen waarbij jij hen kan bijstaan

  • Reclame bedeler in Borgerhout (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Vandenbergh Parketbedrijf BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vandenbergh Parketbedrijf BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandenbergh Parketbedrijf BVBA. Laat een reactie achter voor Vandenbergh Parketbedrijf BVBA. Vandenbergh Parketbedrijf BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandenbergh Parketbedrijf BVBA. Leave a respond for Vandenbergh Parketbedrijf BVBA. Vandenbergh Parketbedrijf BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandenbergh Parketbedrijf BVBA op de google maps. Adres en contacten Vandenbergh Parketbedrijf BVBA
Location of Vandenbergh Parketbedrijf BVBA on the google maps. Address and contacts of Vandenbergh Parketbedrijf BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandenbergh Parketbedrijf BVBA Vandenbergh Parketbedrijf BVBA: FLB.R.M. SA | WILFRIED DE BLEU | LUX'MAILLE BOUTIQUE | Busschaert servicestation BVBA | VAN HAM

Other related companies as Vandenbergh Parketbedrijf BVBA: FLB.R.M. SA | WILFRIED DE BLEU | LUX'MAILLE BOUTIQUE | Busschaert servicestation BVBA | VAN HAM

Vandenbergh Parketbedrijf BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandenbergh Parketbedrijf BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05807342529. Het bedrijf Vandenbergh Parketbedrijf BVBA bevindt zich op het adres: Baron August de Becker Remyplein 8; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 279,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 547,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Parquets. Lijst met producten zijn Parquets - Repair & Mainten..
De hoofdactiviteit van Vandenbergh Parketbedrijf BVBA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandenbergh Parketbedrijf BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandenbergh Parketbedrijf BVBA, openstaande posities, locatie van Vandenbergh Parketbedrijf BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandenbergh Parketbedrijf BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandenbergh Parketbedrijf BVBA, company assigned to the tax number BE05807342529. The company Vandenbergh Parketbedrijf BVBA is located at the address: Baron August de Becker Remyplein 8; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 279,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 547,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Parquets. List of products are Parquets - Repair & Mainten..
The main activity of Vandenbergh Parketbedrijf BVBA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandenbergh Parketbedrijf BVBA is not available. You also can look at reviews of Vandenbergh Parketbedrijf BVBA, open positions, location of Vandenbergh Parketbedrijf BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandenbergh Parketbedrijf BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandenbergh Parketbedrijf BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandenbergh Parketbedrijf BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandenbergh Parketbedrijf BVBA, employees, financial statistics.