Tout Parquet Ransy P猫re

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Tout Parquet Ransy P猫re
Private companiesAgricultural Services • Tout Parquet Ransy P猫re

Contactgegevens Tout Parquet Ransy P猫re: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tout Parquet Ransy P猫re: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tout Parquet Ransy P猫re

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Enghien 100; 7090; Braine-le-Comte (Petit-Roeulx-lez-Braine), België

Telefoon (phone): 067 67 05 40 (+32-067 67 05 40) 067 67 05 40 (+32-067 67 05 40)

Fax (fax): 067 67 05 40 (+32-067 67 05 40) 067 67 05 40 (+32-067 67 05 40)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tout Parquet Ransy P猫re: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tout Parquet Ransy P猫re"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tout Parquet Ransy P猫re"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tout Parquet Ransy P猫re, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tout Parquet Ransy P猫re. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tout Parquet Ransy P猫re, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tout Parquet Ransy P猫re. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tout Parquet Ransy P猫re
Products information Tout Parquet Ransy P猫re

BTW identificatienummer (tax): BE05773559570
Ondernemingsnummer: 5181121826
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 464,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Tout Parquet Ransy P猫re zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Parquets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tout Parquet Ransy P猫re
(Get full report from official database of BE for Tout Parquet Ransy P猫re)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tout Parquet Ransy P猫re
Addition kinds of activities for Tout Parquet Ransy P猫re

9223. Correctionele instellingen | Correctional institutions
209601. Aardappelchips en andere aardappelgerichte snacks | Potato chips and other potato-based snacks
28690505. sorbitol | Sorbitol
30119900. Banden en binnenbanden, anders | Tires and inner tubes, nec
58120700. Visgerechten | Seafood restaurants
59991808. Box | Playpens
63119900. Levensverzekering, nv | Life insurance, nec
80490500. Verpleegkundigen en andere medische assistenten | Nurses and other medical assistants
91110204. Burgemeesters kantoor | Mayors' office

Werken bij Tout Parquet Ransy P猫re: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tout Parquet Ransy P猫re: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tout Parquet Ransy P猫re. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tout Parquet Ransy P猫re. Looking for open vacancies in other companies

  • Exportbediende tijdelijke opdracht tot eind 2018 (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Kruishoutem zijn we op zoek naar een exportbediende, dit ter vervanging van iemand die in zwangerschapsverlof gaat: - Afhalingen regelen met de transporteurs voor de verschillende vestigingen - Je hebt communicatie met het magazijn om de afhalingen op te volgen - Je maakt de transportdocumenten op - Je volgt de zendingen op van A tot Z - Je controleert verschepingsdocumenten - Deze functie

  • ALL ROUND PRODUCTIEMEDEWERKER (m/v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Koekelare zijn we op zoek naar een allround productie medewerker. De hoofdtaak zal bestaan in het klaar zetten van bestellingen, versturen van pakjes, productie orders afsluiten in het ERP pakket, transport regelen. Het 2e luik van de taken bestaat in het meehelpen bij de verpakking, en de meng afdeling in drukkere periodes (voorraad aanvullen, even een handje toesteken).

  • Glasvezelblazer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar een glasvezelblazer. Heb jij een technische achtergrond? Ben je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als glasvezelblazer/grondwerker zal bestaan uit: Het vervoeren van materialen zoals een compressor, blaastoestel, ... Het machinaal blazen van de glasvezel door buizen Het opstellen van de nodige signalisatie Het uitvoeren van kleine grondwerken zoals het openmaken van een put Je zal tewerkgesteld worden in de regio Mechelen - Antwerpen - Brussel

  • Werkplaatsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een geboren motivator en planner? Een echte teamplayer... Dan is deze job je op het lijf geschreven. Als werkplaatsverantwoordelijke sta je in voor: het voorbereiden van de werkplanning in het atelier aansturen van de mecaniekers en bedienden eindverantwoordelijke van het aankoopbeleid opvolgen van de werkflow operationele ondersteuning bieden aan je team

  • Magazijnier dagwerk VAST (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief binnen de metaalindustrie (silobouw), kijkt momenteel uit ter vervanging naar een magazijnier voor vaste indienstname. Hierbij haal je de bestelling van de klanten uit de rekken en plaatst deze klaar in de laadruimte. Je verplaatst de ladingen van de laadzone naar de rekken: je kan dubbele paletten in de hoogste rekken plaatsen. Het invullen van de stockdocumenten dient steeds correct te gebeuren nl: ingave lotnummers, grondstoffen en hoeveelheden.

  • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is jou functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen Dan ben jij de geknipte huishoudhulp, poetsvrouw, schoonmaakster bij particulieren die voor Ons met dienstencheques aan het poetsen kan. Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

  • STUDENT(E) - BONGO SHOP WOLUWE (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Wie zoeken we? Voor onze winkel in Woluwe (The W Shopping) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • Klusjesman Antwerpen Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Freelance system engineer (focus SCCM) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance system engineer met focus op SCCM - Zaventem - 3 maanden Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van het huidige datacenter team zijn ze op zoek naar een freelance system engineer die hen tijdelijk kan bijstaan. Je gaat aan de slag in een datacenter team van 6 Senior System Engineers. Opdracht voor 3 maanden, 2 november tot en met einde januari 2019. Taken: Opvolgen van service requests voor onze digitale werkplek (Office365, SCCM and AD gerelateerde opdrachten) Je staat mee in voor de optimalisatie en onderhoud van de Microsoft en vmWare datacenter infrastructuur. Je staat samen met het team in voor de opvolging van derdelijns escalaties. Je werkt mee aan datacenter projecten en bent betrokken van design tot oplevering. Je werkt in een team samen met ervaren system engineers.  

  • Argenta - Operationeel Beheerder (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Technische Expert (M/V) STRUCTUREEL EN EFFICIENT PROBLEMEN IDENTIFICEREN, OPLOSSEN EN ONDERHOUDEN Wie zijn wij & wat zal je doen In de rol van expert ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van applicatie beheerders en experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie LifeCycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Wat verwachten wij Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. Uitstekende planning en organisatie skills. Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. Kennis van hedendaagse ontwikkelingstools, Unix/Linux kennis, inzicht in netwerken Uitstekend kunnen coördineren en organiseren van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. Communicatief sterke eigenschap Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. Bijdrage in alle overlegstructuren. Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en SharePoint, BI tools Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties...) is een must Wat bieden wij een functie met veel verantwoordelijkheid, autonomie en ontplooiingskansen binnen een breed werkdomein; een tewerkstelling bij een groeiend en dynamisch bedrijf in Antwerpen; een vast contract van onbepaalde duur; een marktconform salaris aangevuld met aantrekkelijke extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, de mogelijkheid om in te schrijven op ons cafetariaplan, 30 verlofdagen...

  • Begeleider - Werfreserve (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ONS TEHUIS BRABANT

    Type: Werfreserve

    Als begeleider ben je verantwoordelijk voor : Het optimaal benutten van mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing van de cliënt Het bewaken van het lichamelijk welzijn van de cliënt Het bewaken van het sociaal-emotioneel welbevinden van de cliënt Het actief betrekken van het netwerk in het leven van de cliënt Het beheer van het beschikbaar budget en administratie van de cliënt Het bijdragen aan de uitbouw van Ons Tehuis Brabant als organisatie

Zoek naar antwoorden van Tout Parquet Ransy P猫re in sociale netwerken
Look for responds of Tout Parquet Ransy P猫re in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tout Parquet Ransy P猫re. Laat een reactie achter voor Tout Parquet Ransy P猫re. Tout Parquet Ransy P猫re bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tout Parquet Ransy P猫re. Leave a respond for Tout Parquet Ransy P猫re. Tout Parquet Ransy P猫re on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tout Parquet Ransy P猫re op de google maps. Adres en contacten Tout Parquet Ransy P猫re
Location of Tout Parquet Ransy P猫re on the google maps. Address and contacts of Tout Parquet Ransy P猫re

Andere gerelateerde bedrijven als come Tout Parquet Ransy P猫re Tout Parquet Ransy P猫re: FLBUYCK ENGINEERING NV | COIFFURE CHANTAL | COIFFURE SONJA | MARCEL VAN ACKER | AGRI QUADS

Other related companies as Tout Parquet Ransy P猫re: FLBUYCK ENGINEERING NV | COIFFURE CHANTAL | COIFFURE SONJA | MARCEL VAN ACKER | AGRI QUADS

Tout Parquet Ransy P猫re is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tout Parquet Ransy P猫re, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05773559570. Het bedrijf Tout Parquet Ransy P猫re bevindt zich op het adres: Rue d'Enghien 100; 7090; Braine-le-Comte (Petit-Roeulx-lez-Braine). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 464,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Parquets. Producten gemaakt in Tout Parquet Ransy P猫re zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tout Parquet Ransy P猫re is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tout Parquet Ransy P猫re is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tout Parquet Ransy P猫re, openstaande posities, locatie van Tout Parquet Ransy P猫re op de kaart.

Tout Parquet Ransy P猫re is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tout Parquet Ransy P猫re, company assigned to the tax number BE05773559570. The company Tout Parquet Ransy P猫re is located at the address: Rue d'Enghien 100; 7090; Braine-le-Comte (Petit-Roeulx-lez-Braine). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 464,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Parquets. Products created in Tout Parquet Ransy P猫re were not found.
The main activity of Tout Parquet Ransy P猫re is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Tout Parquet Ransy P猫re is not available. You also can look at reviews of Tout Parquet Ransy P猫re, open positions, location of Tout Parquet Ransy P猫re on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tout Parquet Ransy P猫re, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tout Parquet Ransy P猫re, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tout Parquet Ransy P猫re, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tout Parquet Ransy P猫re, employees, financial statistics.