GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA
Private companiesBusiness Services • GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA

Contactgegevens GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Joseph Wauters 125; 7170; Manage (Bois-d'Haine), België

Telefoon (phone): 064 22 20 78 (+32-064 22 20 78) 064 22 20 78 (+32-064 22 20 78)

Fax (fax): 064 28 02 44 (+32-064 28 02 44) 064 28 02 44 (+32-064 28 02 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA
Products information GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA

BTW identificatienummer (tax): BE01119750976
Ondernemingsnummer: 2021453857
Hoofdstad (capital): 316,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 132,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Building materials; Roofing - Materials; Timber; Zinc

Product categorie (product category): Parquets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA
(Get full report from official database of BE for GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA
Addition kinds of activities for GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA

238500. Waterdichte buitenkleding | Waterproof outerwear
541101. supermarkten | Supermarkets
735901. Verhuur van huishoudelijke schoonmaak- en onderhoudsmiddelen | Home cleaning and maintenance equipment rental services
28420108. Stain removers | Stain removers
35550308. Sticks, printers ' | Sticks, printers'
50230305. Vensterafdekkende onderdelen en accessoires | Window covering parts and accessories
51360102. Handschoenen, mannen en jongens ' | Gloves, men's and boys'
62119902. Wederzijdse fondsen, verkopen door onafhankelijke verkoper | Mutual funds, selling by independent salesperson

Werken bij GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Losser (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Adecco Onsite Schenker

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DB Schenker te Tisselt (Willebroek) zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste Laders/Lossers. Je bent verantwoordelijk voor het stapelen van dozen op paletten. Je werkt op oproepbasis op basis van een 3 ploegen systeem. (vroege, late, nacht)

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

  • Sondeermeester (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kortrijk zijn we op zoek naar een sondeermeester. Je werkt zelfstandig (bodemonderzoek en funderingsadvies). Je voert op een verantwoorde manier het veldwerk uit: sonderingen en boringen Je bedient en onderhoudt daarvoor een sondeermachine Je werkt zowel voor ons bouwbedrijf als voor externe kanten op werven over gans België Je kunt occasioneel ingezet worden bij diverse teams als all-round hulpman ter ondersteuning Je pleegt op regelmatige basis en op een constructieve manier overleg met de werfleiding

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Kruishoutem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Geel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiearbeider - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    In de drukkerij zal je deel uitmaken van het productieteam verantwoordelijk voor de afwerking of rotatie. Concreet sta je in voor het opleggen, drukken, afwerken van kranten / magazines. Tijdens de productie voer je nauwkeurig je werk uit met oog op productiviteit. dynamisch en motiveer je collega's aan de machine wat het werken aangenaam maakt. Bij Roularta Media Group staat de mens centraal. Wil je naast je studies nog bijverdienen? Lees dan zeker verder!

  • Barge Planner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor de planning van het transport van containers. - Je verzamelt transportopdrachten van klanten en voert deze in het systeem. - Je berekent de laadcapaciteit en koppelt transportopdrachten aan beschikbare schepen. - Je hebt dagelijks contact met klanten, schepen en terminas. - Je maakt de vereiste documenten op en verzorgt de bijkomende administratie. - Verder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van problemen bij vertragingen en wijzigingen. - Er wordt van je verwacht dat je na een bepaalde periode een operationeel team zal begeleiden en coachen.

  • Commercieel en punctueel administratief bediende M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SIJS bvba

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een commercieel en punctueel administratief bediende om onze back-office te versterken. Jouw taken: Je wordt verantwoordelijk voor de klantenadministratie - je volgt de dossiers van de klanten nauwgezet op, dit van A-Z: bestellingen, facturatie, leveringen en debiteurenopvolging. Hierbij heb je vooral telefonisch contact met de klanten. Onze klanten zijn professionele vakmensen (schilders, schrijnwerkers, aannemers, architecten, bouwondernemingen,...) en particulieren.

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Javemat - Operationeel Directeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Javemat

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn Javemat! - Ervaren, gemotiveerd en professioneel in afbraakwerken regio Antwerpen - In het bezit van een professioneel machinepark - Projecten voor zowel bedrijven als particulieren - Milieuvriendelijke mindset binnen ons afvalbeleid Jij bent - Beschikbaar op korte termijn & werkzaam op zelfstandige basis - Ervaren in het direct aansturen van medewerkers - Gestructureerd - Handson & KMO-gericht - Communicatief en diplomatisch - Proactief & ondernemend Jij mag - De eindverantwoordelijkheid opnemen over de dagdagelijkse operationele activiteiten - De commerciële klantengesprekken voor jouw rekening nemen - Jouw teams direct aansturen - Verdere structuur brengen binnen de onderneming - Werken binnen een klein team binnen een groeiende KMO omgeving - Autonoom werken

  • Vroedvrouw (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerde vroedvrouw. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA in sociale netwerken
Look for responds of GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA. Laat een reactie achter voor GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA. GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA. Leave a respond for GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA. GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA op de google maps. Adres en contacten GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA
Location of GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA on the google maps. Address and contacts of GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA

Andere gerelateerde bedrijven als come GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA: N.D. Pleisterwerken | ALLGEIER COMPUTER | M.S.D Informatique | BASSEM | R. SCHARFF

Other related companies as GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA: N.D. Pleisterwerken | ALLGEIER COMPUTER | M.S.D Informatique | BASSEM | R. SCHARFF

GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01119750976. Het bedrijf GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA bevindt zich op het adres: Rue Joseph Wauters 125; 7170; Manage (Bois-d'Haine). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 316,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 132,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Parquets. Lijst met producten zijn Building materials; Roofing - Materials; Timber; Zinc.
De hoofdactiviteit van GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA, openstaande posities, locatie van GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA op de kaart.

GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA, company assigned to the tax number BE01119750976. The company GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA is located at the address: Rue Joseph Wauters 125; 7170; Manage (Bois-d'Haine). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 316,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 132,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Parquets. List of products are Building materials; Roofing - Materials; Timber; Zinc.
The main activity of GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA is not available. You also can look at reviews of GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA, open positions, location of GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GOFFAUX BOIS & MATERIAUX SA SA, employees, financial statistics.