Floor Factory BVBA

Contactgegevens Floor Factory BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Floor Factory BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Floor Factory BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wijngaardstraat 10; 3080; Tervuren, België

Telefoon (phone): 02 687 40 42; 0474 45 46 07 (+32-02 687 40 42; 0474 45 46 07) 02 687 40 42; 0474 45 46 07 (+32-02 687 40 42; 0474 45 46 07)

Fax (fax): 02 687 61 03 (+32-02 687 61 03) 02 687 61 03 (+32-02 687 61 03)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Floor Factory BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Floor Factory BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Floor Factory BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Floor Factory BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Floor Factory BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Floor Factory BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Floor Factory BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Floor Factory BVBA
Products information Floor Factory BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02947326660
Ondernemingsnummer: 9559722900
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 506,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Interior decoration; Cork; Paper hangers

Product categorie (product category): Parquets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Floor Factory BVBA
(Get full report from official database of BE for Floor Factory BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Floor Factory BVBA
Addition kinds of activities for Floor Factory BVBA

275404. Wrapper en zegel drukwerk, gravure | Wrapper and seal printing, gravure
31990105. Zadels of onderdelen | Saddles or parts
35549904. Die-snijden en stampen machines, papier omzetten | Die cutting and stamping machinery, paper converting
42219900. Opslag en opslag van landbouwproducten, niet inbegrepen | Farm product warehousing and storage, nec
51980201. Schellak | Shellac
51999910. Kledinghangers | Clothes hangers
92290103. Openbare Veiligheidsstatistiekencentrum, Overheid | Public safety statistics center, government

Werken bij Floor Factory BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Floor Factory BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Floor Factory BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Floor Factory BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technical after sales specialist Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technical after sales specialist. De functieomschrijving: Telefonisch technische bijstand verlenen De leveranciers informeren over technische problemen en interventies Coordinatie en beheer van de teruggestuurde goederen voor expertises Stockbeheer en het versturen van de reserveonderdelen Planning opvolgen van de techniekers

  • OPERATOR SCHEIKUNDIGE INDUSTRIE 6929691 / 18 C (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Manpower is op zoek naar een Operator in de scheikundige nijverheid. Onze klant is een specialist in het produceren van verpakkingen in plastiek. Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines, dit kan gaan van het handmatig ingeven van parameters tot computergestuurde machines. Je wordt ingezet waar je je goed bij voelt. Je zal helpen bij het opstarten van de productie met een ervaren operator. Op termijn zal je zelfstandig de productie op gang brengen met de machine die je ligt.

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • Onderhoudsmechanieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het mechanisch onderhoud van alle technische installaties zoals rolbruggen, pompinstallaties, betonverdelers,... Je voert allerhande hertellingen uit aan onze machines.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • Strijker/Strijkster Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar enthousiaste strijkster. Ben jij een krak in strijken en wil je een job waarbij je een mooi evenwicht kan houden tussen werk en gezin.

  • studenten inkomende telefonie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter zoeken we werkwillige studenten die ondersteuning kunnen bieden op de facturatiedienst van een firma. Je helpt bestaande klanten verder en aan het einde van het gesprek maak je indien mogelijk een commerciële bocht. Je werkt op de dienst inbound, wat wil zeggen dat je inkomende oproepen zal behandelen. Je hoeft dus zelf niet uit te bellen naar mensen. Concreet zoeken we voor de divisie Gent een aantal jobstudenten die direct aan de slag kunnen gaan.

  • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: S BILT

    Type: Studentenjob

    S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Customer Service Medewerker Franse markt (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Om de enorme groei te kunnen opvangen, is onze klant op zoek naar een nieuwe medewerker voor de Customer Service en meer bepaald om de orderadministratie van de Franse klanten onder zijn/haar hoede te nemen. Als Customer Service Medewerker Franse Markt (m/v) krijg je onder meer volgende taken: - je verzorgt alle inkomende communicatie op zeer klantvriendelijke en professionele wijze - je beheert de volledige orderverwerking voor jouw klantenportefeuille: je voert de orders in die binnen komen (een deel van de orders komt binnen via EDI), je maakt leveringsnota's op en stelt facturen op - je volgt de transportplanning op - je fungeert ook als medewerker dienst na verkoop; behandelen en oplossen van klachten alsook debiteurenbeheer - je werkt hierbij steeds aanvullend op de buitendienstmedewerkers van de Franse markt - je springt bij bij de andere customer service medewerkers wanneer de nood zich voordoet

  • Schoonheidsspecialiste (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Floor Factory BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Floor Factory BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Floor Factory BVBA. Laat een reactie achter voor Floor Factory BVBA. Floor Factory BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Floor Factory BVBA. Leave a respond for Floor Factory BVBA. Floor Factory BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Floor Factory BVBA op de google maps. Adres en contacten Floor Factory BVBA
Location of Floor Factory BVBA on the google maps. Address and contacts of Floor Factory BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Floor Factory BVBA Floor Factory BVBA: Pinockio | NAUWELAERTS | Dietz E | LUDOVAR | FORET (MUSEE DE LA)-MAISON DE LA NATURE ET DE LA FORET

Other related companies as Floor Factory BVBA: Pinockio | NAUWELAERTS | Dietz E | LUDOVAR | FORET (MUSEE DE LA)-MAISON DE LA NATURE ET DE LA FORET

Floor Factory BVBA is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Floor Factory BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02947326660. Het bedrijf Floor Factory BVBA bevindt zich op het adres: Wijngaardstraat 10; 3080; Tervuren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 506,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Parquets. Lijst met producten zijn Interior decoration; Cork; Paper hangers.
De hoofdactiviteit van Floor Factory BVBA is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Floor Factory BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Floor Factory BVBA, openstaande posities, locatie van Floor Factory BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Floor Factory BVBA is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Floor Factory BVBA, company assigned to the tax number BE02947326660. The company Floor Factory BVBA is located at the address: Wijngaardstraat 10; 3080; Tervuren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 506,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Parquets. List of products are Interior decoration; Cork; Paper hangers.
The main activity of Floor Factory BVBA is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Floor Factory BVBA is not available. You also can look at reviews of Floor Factory BVBA, open positions, location of Floor Factory BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Floor Factory BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Floor Factory BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Floor Factory BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Floor Factory BVBA, employees, financial statistics.