Atelier Passe Partout

Particuliere bedrijvencommunicatie • Atelier Passe Partout
Private companiesCommunications • Atelier Passe Partout

Contactgegevens Atelier Passe Partout: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier Passe Partout: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier Passe Partout

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg op Heindonk 2; 2801; Mechelen (Heffen), België

Telefoon (phone): 015 27 75 48 (+32-015 27 75 48) 015 27 75 48 (+32-015 27 75 48)

Fax (fax): 015 27 65 73 (+32-015 27 65 73) 015 27 65 73 (+32-015 27 65 73)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier Passe Partout: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier Passe Partout"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier Passe Partout"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier Passe Partout, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier Passe Partout. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier Passe Partout, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier Passe Partout. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier Passe Partout
Products information Atelier Passe Partout

BTW identificatienummer (tax): BE07156463623
Ondernemingsnummer: 9362243652
Hoofdstad (capital): 409,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 686,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Parquets - Repair & Mainten.

Product categorie (product category): Parquets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier Passe Partout
(Get full report from official database of BE for Atelier Passe Partout)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier Passe Partout
Addition kinds of activities for Atelier Passe Partout

503301. Dak- en bekledingsmaterialen | Roofing and siding materials
34239913. Ironworkers 'handgereedschap | Ironworkers' hand tools
50840906. Verf spuitapparatuur, industrieel | Paint spray equipment, industrial
79990401. Biljart | Billiard parlor
79991118. Schaatsen instructie, ijs of roller | Skating instruction, ice or roller

Werken bij Atelier Passe Partout: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier Passe Partout: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier Passe Partout. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier Passe Partout. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL ELEKTROTECHNIEKER (DAG) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een elektrotechnieker met kennis van of ervaring in industriële elektriciteit. Je bent het aanspreekpunt van de mensen in de productie bij mogelijke problemen. Door jouw kennis van PLC ben je in staat om diagnoses te stellen, problemen op te lossen en machines aan te passen.

  • Technisch medewerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Topbedrijf in de regio van Deinze is InfinityJobs op zoek naar een technisch medewerker. Jouw taken zijn: - verzagen en verlijmen van alu kaders. - montage - verpakken en verzendingsklaar zetten van de onderdelen.

  • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

  • Huishoudhulp (M/V) Esen (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Student Charcuterie-afdeling (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je op de charcuterie-afdeling van een grootwarenhuis werken? Voor onze klant in Lubbeek zijn wij op zoek naar een student (m/v) die op zaterdag kan komen meewerken. Je ondersteunt de beenhouwers en maakt zelf makkelijke bereidingen (vb. hamburgers) klaar.

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • IT Support (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een hoogtechnologische firma gaan wij op zoek naar een IT Support. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de goede werking van de infrastructuur. Eindgebruikers worden door jou verder geholpen bij zowel first als second line. Dit doe je zowel telefonisch als bij de eindgebruikers zelf, ter plaatse. Je voert daar ook de installaties uit en helpt bij het onderhouden van de documentatie.

  • Huishoudhulp regio Meerhout (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Geel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Je helpt graag andere, hebt inzicht in het organiseren van huishoudelijke taken en je houdt van nauwkeurigheid en mooie resultaten. Kunnen beschikken over een wagen of bromfiets en ervaring in de sector zijn pluspunten. Doch motivatie en enthousiasme zijn belangrijker. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken, om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag contact met ons op!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Psycholoog / Psychologe (kinderen/volwassenen) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Backend Developer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben jij een echte Backend Web Developer? Zo eentje die met veel tools overweg kan, altijd mee is ?n graag meewerkt aan straffe projecten? Dan hebben we goed nieuws: Multimedium is op zoek naar jou! Lees even wat we daarmee bedoelen, of liever nog: solliciteer meteen. ?Nee, bedankt?? Wacht even! Misschien ken je w?l iemand anders die geschikt is voor deze job? Deel dan zeker deze vacature met hem of haar. Wie jij bent: Als rasechte Web Developer spreek je PHP (Laravel), SQL, HTML5, CSS3 (LESS) en Javascript. Natuurlijk praat je ook vlotjes in objecten! Backend mag dan wel in je titel staan: je staat op de eerste rij om te werken met tools als PhpStorm, Composer en SourceTree (GIT). Je vindt makkelijk je weg in de wereld van servers, DNS Settings en meer. ?Onmogelijk? staat niet in je woordenboek. Jij denkt altijd in oplossingen! Zo duik je in andermans broncodes voor de nodige analyses en aanpassingen. Digital drives you! Vertaling: je bent bezeten door het web. Altijd hongerig naar nieuwigheden, blijf je met volle goesting experimenteren. De beste oplossing staat altijd voorop. Liefst volg je daarvoor best practices, maar je bent ook pragmatisch ingesteld wanneer dat moet. Je zet graag de puntjes op de i. Om sterke resultaten af te leveren, neem je vaak zelf het initiatief. Je werkt enthousiast samen met de verschillende collega?s bij Multimedium. Met evenveel plezier pak je de dingen ook zelfstandig aan. Je staat open voor kritische feedback, communiceert verzorgd en hebt een gezond inlevingsvermogen. Stress? No stress! Uitdagende projecten en strakke deadlines zijn helemaal jouw ding! Wat wij je bieden: We verwelkomen je in een creatief team van leuke collega's. Al zeggen we het zelf ;-) Je werkt mee aan het succes van boeiende digitale projecten. Jouw input is welkom! Je gaat aan de slag met de nieuwste tools in een hightech omgeving. Werk en priv? blijven mooi in balans, dankzij onze flexibele werktijden. Een competitief en aantrekkelijk loonpakket maakt het plaatje 100% compleet. Iets voor jou? Laat ons iets weten! Mail snel je cv en portfolio via de rode solliciteerknop!

  • keukenhulp (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: DE KUIPER

    Type: Flexijob

    Je maak voorgerechten en helpt de kok in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Atelier Passe Partout in sociale netwerken
Look for responds of Atelier Passe Partout in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier Passe Partout. Laat een reactie achter voor Atelier Passe Partout. Atelier Passe Partout bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier Passe Partout. Leave a respond for Atelier Passe Partout. Atelier Passe Partout on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier Passe Partout op de google maps. Adres en contacten Atelier Passe Partout
Location of Atelier Passe Partout on the google maps. Address and contacts of Atelier Passe Partout

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier Passe Partout Atelier Passe Partout: FLHONS THEO | BEYAERT CHRISTIAAN | TENNIS CLUB TOURNAISIEN | IMCI | DE KROON

Other related companies as Atelier Passe Partout: FLHONS THEO | BEYAERT CHRISTIAAN | TENNIS CLUB TOURNAISIEN | IMCI | DE KROON

Atelier Passe Partout is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier Passe Partout, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07156463623. Het bedrijf Atelier Passe Partout bevindt zich op het adres: Steenweg op Heindonk 2; 2801; Mechelen (Heffen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 409,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 686,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Parquets. Lijst met producten zijn Parquets - Repair & Mainten..
De hoofdactiviteit van Atelier Passe Partout is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier Passe Partout is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier Passe Partout, openstaande posities, locatie van Atelier Passe Partout op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atelier Passe Partout is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Atelier Passe Partout, company assigned to the tax number BE07156463623. The company Atelier Passe Partout is located at the address: Steenweg op Heindonk 2; 2801; Mechelen (Heffen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 409,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 686,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Parquets. List of products are Parquets - Repair & Mainten..
The main activity of Atelier Passe Partout is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier Passe Partout is not available. You also can look at reviews of Atelier Passe Partout, open positions, location of Atelier Passe Partout on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier Passe Partout, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier Passe Partout, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier Passe Partout, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier Passe Partout, employees, financial statistics.