Artisan Style

Contactgegevens Artisan Style: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Artisan Style: address, phone, fax, email, website, opening hours

Artisan Style

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Goffart 33; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 512 52 61 (+32-02 512 52 61) 02 512 52 61 (+32-02 512 52 61)

Fax (fax): +32 (19) 187-73-34 +32 (19) 187-73-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Artisan Style: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Artisan Style"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Artisan Style"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Artisan Style, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Artisan Style. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Artisan Style, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Artisan Style. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Artisan Style
Products information Artisan Style

BTW identificatienummer (tax): BE01190338134
Ondernemingsnummer: 7674194335
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Parquets - Repair & Mainten.

Product categorie (product category): Parquets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Artisan Style
(Get full report from official database of BE for Artisan Style)

Aanvulling soorten activiteiten voor Artisan Style
Addition kinds of activities for Artisan Style

3143. Heren schoeisel, behalve atletisch | Men's footwear, except athletic
6211. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
357199. Elektronische computers, nec | Electronic computers, nec
34290203. Sloten of sluitsets | Locks or lock sets
38240116. Voertentank meters | Vehicle tank meters
62890102. Royalty eigendommen beschermende verenigingen | Royalty owners protective associations
78120106. Film productie en distributie, televisie | Motion picture production and distribution, television

Werken bij Artisan Style: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Artisan Style: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Artisan Style. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Artisan Style. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Vlees (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Aartselaar zijn we op zoek naar productiearbeiders. Je staat in voor het verpakken van salami en bent verantwoordelijk voor het nazicht en de controle van de afgewerkte producten. Je werkt hierbij voltijds (38u) op 4 werkdagen. Zo heb je 1 dag in de week vrij. Je start dagelijks om 6u en sluit je werkdag af om 16u30.

  • Medewerker Onthaal M/V - Tweetalig NL/FR - Vaste namiddag (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gespecialiseerde bloemen- en plantenzaak te Wevelgem, zijn we op zoek naar een polyvalent bediende (m/v) die kan werken in een vaste namiddagploeg. Takenpakket: Onthaal van klanten Aannemen van telefoons Bestellingen noteren Input van artikelen aan de kassa Afrekenen van facturen aan de kassa Proper houden van de kassaomgeving Klaarmaken van bestellingen ...

  • Administratief bediende certificatie (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken en verantwoordelijkheden De functie bevat secretariaatstaken en administratieve coördinatie ? Algemeen secretariaatswerk: o beheer van de binnenkomende en uitgaande briefwisseling certificaten offertes en conventies. o scanning klassering documentopmaak power point presentaties templates opmaak van begeleidingsbrieven voor offertes overeenkomsten verslagen ... o vertalingen: verslagen van vergaderingen inspectieverslagen interne documenten ? ? Ondersteuning aan een team ingenieurs in hun dagdagelijkse opdrachten (vergaderingen rapporten communicatie met klanten en stakeholders ...) ? Voorbereiding van de certificatieraden en opvolging van de deadlines ? Coördinatie en toepassing van de interne administratieve flows voor goedkeuring van documenten en certificaten ? Telefoononthaal voor klanten en interne en externe contacten.

  • Bediende Expediteur Import (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een Bediende Expeditie Import (m/v) Opvolgen en afwerken van import dossiers van A-Z. Verzorgen van de administratieve afhandeling van de dossiers en facturatie. Organiseren van weg-,zee-, en luchttransport. Verzorgen van contact met klanten, transporteurs, douane, rederijen, laad-en losplaatsen. Je verwerkt de dossiers in een geïntegreerd logistiek softwaresysteem. Je controleert inkomende en uitgaande facturen.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Gierle (GIERLE)

    Regio: GIERLE

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Student LEEN BAKKER - Regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als Student bij Leen Bakker sta je in voor het controleren van de leveringen, inéén knutselen van de meubelen, opbouw in de winkel, ... Daarnaast ben je eveneens het aanspreekpunt voor de klanten bij al hun vragen.

  • Game master in Escape Room Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GENTERTAIN

    Type: Studentenjob

    De teams ontvangen, hen het spel uitleggen, het spel opvolgen en nadien het spel weer klaarzetten voor de volgende groep Aan het einde of aan het begin van de dag stofzuigen & dwijlen We zijn op zoek naar 1 student voor tijdens de week 's avonds en 1 student voor in het weekend

  • Tekenaar autocad M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende en toonaangevende speler in HVAC, zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar. Je komt terecht in een dynamisch team en je rapporteert aan de Technisch Directeur. Je bent een persoon met interesse in techniek en die deze passie kan omzetten in het uittekenen van plannen in 2D en 3D met betrekking tot HVAC en ventilatie voor de residentiële markt. Je tekent in autocad/stabicad en bent daarnaast het 1e aanspreekpunt voor B2B klanten om problemen op te lossen en advies te verlenen.

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • ENQUETEURS Statut indépendant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    GfK Belgium est un des plus grands bureaux d¿études de marché en Belgique. Nous sommes situés dans la région de Louvain et sommes à la recherche de*******Tâches: En tant que « enquêteur face-à-face » vous réalisez des enquêtes à Bruxelles 19 auprès de particulier. Vous conviez des répondants à participer au enquêtes concernant leur utilisation des médias. Vous avez une date limite pour laquelle votre travail devra être achevé mais c¿est vous qui déterminez votre emploi du temps dans ce délai. Horaires flexibles à déterminer. Vous travaillez comme interimaire entre 10 et 20 heures par semaine

Zoek naar antwoorden van Artisan Style in sociale netwerken
Look for responds of Artisan Style in social networks

Lees alle opmerkingen voor Artisan Style. Laat een reactie achter voor Artisan Style. Artisan Style bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Artisan Style. Leave a respond for Artisan Style. Artisan Style on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Artisan Style op de google maps. Adres en contacten Artisan Style
Location of Artisan Style on the google maps. Address and contacts of Artisan Style

Andere gerelateerde bedrijven als come Artisan Style Artisan Style: AIKIDO-UNION BELGE | Contrapunt | INTERCOMM. DES EAUX | L. VAN HOYWEGHEN | THERMODUCT

Other related companies as Artisan Style: AIKIDO-UNION BELGE | Contrapunt | INTERCOMM. DES EAUX | L. VAN HOYWEGHEN | THERMODUCT

Artisan Style is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Artisan Style, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01190338134. Het bedrijf Artisan Style bevindt zich op het adres: Rue Goffart 33; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 232,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Parquets. Lijst met producten zijn Parquets - Repair & Mainten..
De hoofdactiviteit van Artisan Style is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Artisan Style is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Artisan Style, openstaande posities, locatie van Artisan Style op de kaart.

Artisan Style is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Artisan Style, company assigned to the tax number BE01190338134. The company Artisan Style is located at the address: Rue Goffart 33; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 232,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Parquets. List of products are Parquets - Repair & Mainten..
The main activity of Artisan Style is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Artisan Style is not available. You also can look at reviews of Artisan Style, open positions, location of Artisan Style on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Artisan Style, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Artisan Style, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Artisan Style, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Artisan Style, employees, financial statistics.