Artisan (L') et le Ch锚ne

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Artisan (L') et le Ch锚ne
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Artisan (L') et le Ch锚ne

Contactgegevens Artisan (L') et le Ch锚ne: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Artisan (L') et le Ch锚ne: address, phone, fax, email, website, opening hours

Artisan (L') et le Ch锚ne

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Joseph Potier; 4140; Sprimont, België

Telefoon (phone): 04 382 15 30; 04 382 26 34; 0475 97 12 93 (+32-04 382 15 30; 04 382 26 34; 0475 97 12 93) 04 382 15 30; 04 382 26 34; 0475 97 12 93 (+32-04 382 15 30; 04 382 26 34; 0475 97 12 93)

Fax (fax): 04 382 36 85 (+32-04 382 36 85) 04 382 36 85 (+32-04 382 36 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Artisan (L') et le Ch锚ne: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Artisan (L') et le Ch锚ne"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Artisan (L') et le Ch锚ne"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Artisan (L') et le Ch锚ne, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Artisan (L') et le Ch锚ne. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Artisan (L') et le Ch锚ne, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Artisan (L') et le Ch锚ne. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Artisan (L') et le Ch锚ne
Products information Artisan (L') et le Ch锚ne

BTW identificatienummer (tax): BE03418365478
Ondernemingsnummer: 8829956054
Hoofdstad (capital): 444,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Doors; Stairs

Product categorie (product category): Parquets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Artisan (L') et le Ch锚ne
(Get full report from official database of BE for Artisan (L') et le Ch锚ne)

Aanvulling soorten activiteiten voor Artisan (L') et le Ch锚ne
Addition kinds of activities for Artisan (L') et le Ch锚ne

286502. Cyclische organische grondstoffen | Cyclic organic crudes
28340300. Drugs die op het cardiovasculaire systeem optreden, behalve diagnostisch | Drugs acting on the cardiovascular system, except diagnostic
51930202. Kwekerij voorraad | Nursery stock
58120701. Oesterbar | Oyster bar
73840103. Foto vergroten | Photograph enlarging

Werken bij Artisan (L') et le Ch锚ne: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Artisan (L') et le Ch锚ne: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Artisan (L') et le Ch锚ne. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Artisan (L') et le Ch锚ne. Looking for open vacancies in other companies

  • Geschoolde werkman dienst wegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gemeente in midden Limburg zijn we op zoek naar een geschoolde werkman (ploeg wegen) die in het bezit is van een rijbewijs C. Takenpakket. Je bent een polyvalent inzetbare werkman die vlot eenvoudige kleine herstellingen en onderhoudstaken aan wegen en andere openbare plaatsen kan uitvoeren. Je werkt zorgvuldig met de ter beschikking gestelde materialen, machines en het rollend materieel. Je streeft een hoge graad van afwerking na. Startdatum: zo snel mogelijk.

  • Flexibele productiearbeiders - ploegenwerk (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal een aantal dagen per week instaan voor het manueel inpakken van de afgewerkte producten - Je voorziet de lijnen van de verpakkingsmaterialen - Je plaatst afgewerkte palletten weg met een elektrische transpalet - Je reinigt de machine en ruimt op waar nodig.

  • Bekister (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het vervaardigen van traditionele bekisting en het plaatsen van systeembekisting volgens de aangeleverde plannen. Je leest plannen en werktekeningen of bent bereid dit aan te leren.

  • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwkerken-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • student- verkoper Gent (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Studenten voor weekendwerk mobiele ploeg winkelmedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde studenten voor het vullen van rekken in winkels en andere aanverwante taken. Vanuit Alken vertrek je met een team naar diverse winkels om te remoddelen, prijsindicaties aan te brengen, prijsindicaties uit te lezen e.d. Onze klant is een familiaal bedrijf met een open klimaat. Iedereen wordt er gewaardeerd en heerst een toffe onderlinge sfeer. Je vertrekt met een team naar een winkel waar je aan de hand van een plan, rekken gaat vullen, electronische prijsindicaties gaat aanbrengen, enzovoort. Heb je zin om een aantal zaterdagnamiddagen een centje bij te verdienen ? Hou je van afwisseling en is werken in een fabriek niets voor jou ? Wil je samen met je collega's instaan voor het remoddelen van winkels ? Je brengt digitale prijsindicaties aan op de rekken en allerhande aanverwante taken. Het is een leuke job voor iemand die graag van teamwork houdt en samen met het team een leuk resultaat wil neerzetten.

  • Join Activate Bruxelles pour te faire de l'argent pendant l'année scolaire! (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Travailler chez Activate vous offre plus qu'un job standard : Nous vous préparons à la vie active dans une équipe de jeunes et d'une manière ludique! Nous représentons des organisations à but non-lucratif mais nous travaillons aussi en collaboration avec des marques commerciales bien connues. Le ralliement à nos projets se fait par des discussions ouvertes dans la rue et par le porte-à-porte. Nous sommes une équipe de recruteurs sympas et dynamiques, et nous recherchons toujours de nouveaux collègues de travail! Chaque jour, nous arpentons les rues de la région de Bruxelles pour convaincre le public au sujet des nos ONG's & nos organisations commerciales et trouver de nouveaux donateurs prêts à rejoindre nos bonnes causes. Etre recruteur, c'est avoir un super job qui permet d'apprendre beaucoup car nous sommes en contact avec toutes sortes de personnes. L’ambiance dans les équipes est bonne et agréable. Souvent, à la fin de la journée, vous boirez un verre au bureau avec tous vos collègues. Et chez nous, vous pouvez travailler autant que vous le souhaitez, mais nous comptons sur vous au minimum une fois par semaine.

  • allround medewerker in de bouw (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: MARTHA BVBA

    Type: Vaste Job

    Allround medewerker in de bouw U wordt ingezet in een team op verschillende werven, zowel in de voorbereidende als in de afwerkfase. U bent van vele markten thuis waardoor uw job zeer gevarieerd is én boeiend blijft. Wij verwachten van U Teamplayer Kennis elektriciteit, schrijnwerk en tegelwerken U genoot een technische opleiding en heeft een passie voor bouwen en renoveren U spreekt Nederlands Wij bieden U Werk in de regio Antwerpen bij een jong en dynamisch bedrijf Zeer afwisselende job Alle dagen bijleren Goede verdienste

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • International Business Controller (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: BRACHOT-HERMANT N.V.

    Type: Vaste Job

    Je treedt op als vaste vertegenwoordiger van de groep Brachot-Hermant voor één of meerdere buitenlandse vestigingen. Hiervoor ben je bereid om minstens de helft van je tijd in het buitenland te verblijven (niet-EU) Je hebt een stevige financiële achtergrond. Je zorgt voor de planning & control cyclus, periodieke financiële rapportages, investeringsanalyses, interne kostenverrekeningen, personeelskwesties en juridische dossiers. Hierbij word je ondersteund door een plaatselijk meerkoppig management team die je zelf aanstuurt. Je ontwerpt en beheert rapportering- en informatiesystemen, administratieve systemen, uniforme werkwijzen en procedures over de verschillende afdelingen heen. Je rapporteert aan de Belgische directie en de CFO

  • DOCENTEN ENGELS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Engels aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

Zoek naar antwoorden van Artisan (L') et le Ch锚ne in sociale netwerken
Look for responds of Artisan (L') et le Ch锚ne in social networks

Lees alle opmerkingen voor Artisan (L') et le Ch锚ne. Laat een reactie achter voor Artisan (L') et le Ch锚ne. Artisan (L') et le Ch锚ne bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Artisan (L') et le Ch锚ne. Leave a respond for Artisan (L') et le Ch锚ne. Artisan (L') et le Ch锚ne on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Artisan (L') et le Ch锚ne op de google maps. Adres en contacten Artisan (L') et le Ch锚ne
Location of Artisan (L') et le Ch锚ne on the google maps. Address and contacts of Artisan (L') et le Ch锚ne

Andere gerelateerde bedrijven als come Artisan (L') et le Ch锚ne Artisan (L') et le Ch锚ne: WATERLOO YOGA-SURYA asbl GENON DOMINIQUE | De Conseth P | V.B.T. MACHELEN | MARAN | DRIESSENS

Other related companies as Artisan (L') et le Ch锚ne: WATERLOO YOGA-SURYA asbl GENON DOMINIQUE | De Conseth P | V.B.T. MACHELEN | MARAN | DRIESSENS

Artisan (L') et le Ch锚ne is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Artisan (L') et le Ch锚ne, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03418365478. Het bedrijf Artisan (L') et le Ch锚ne bevindt zich op het adres: Rue Joseph Potier; 4140; Sprimont. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 444,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 900,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Parquets. Lijst met producten zijn Doors; Stairs.
De hoofdactiviteit van Artisan (L') et le Ch锚ne is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Artisan (L') et le Ch锚ne is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Artisan (L') et le Ch锚ne, openstaande posities, locatie van Artisan (L') et le Ch锚ne op de kaart.

Artisan (L') et le Ch锚ne is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Artisan (L') et le Ch锚ne, company assigned to the tax number BE03418365478. The company Artisan (L') et le Ch锚ne is located at the address: Rue Joseph Potier; 4140; Sprimont. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 444,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 900,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Parquets. List of products are Doors; Stairs.
The main activity of Artisan (L') et le Ch锚ne is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Artisan (L') et le Ch锚ne is not available. You also can look at reviews of Artisan (L') et le Ch锚ne, open positions, location of Artisan (L') et le Ch锚ne on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Artisan (L') et le Ch锚ne, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Artisan (L') et le Ch锚ne, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Artisan (L') et le Ch锚ne, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Artisan (L') et le Ch锚ne, employees, financial statistics.