Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen

Contactgegevens Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schotensesteenweg 465; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 324 05 95; 03 325 85 13 (+32-03 324 05 95; 03 325 85 13) 03 324 05 95; 03 325 85 13 (+32-03 324 05 95; 03 325 85 13)

Fax (fax): 03 326 47 17 (+32-03 326 47 17) 03 326 47 17 (+32-03 326 47 17)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen
Products information Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen

BTW identificatienummer (tax): BE07869750976
Ondernemingsnummer: 8771453857
Hoofdstad (capital): 991,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 732,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Rugs & carpets - Retail; Floor coverings - Retail; Floor coverings - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Parquets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen
(Get full report from official database of BE for Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen
Addition kinds of activities for Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen

0851. Bosbouwdiensten | Forestry services
20839903. Malt bijproducten | Malt byproducts
28690108. Methyl alcohol, synthetisch, methanol | Methyl alcohol, synthetic, methanol
30899914. Kits, kunststoffen | Kits, plastics
34480100. Geprefabriceerde metalen gebouwen | Prefabricated metal buildings
35450303. Balanceringsmachines (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Balancing machines (machine tool accessories)
37619901. Ballistische raketten, compleet | Ballistic missiles, complete

Werken bij Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Restaurant MAKRO 25u (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten bedienen aan de buffetten Klanten bedienen aan de grill Voorbereidend werk in de keuken vaatwasmachine vullen / leegmaken

  • Productie technieker voor farmaceutisch bedrijf (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Temse zijn wij op zoek naar een productie technieker. - Je bent verantwoordelijk voor een optimale productiecyclus. Je zet matrijzen correct op en stelt spuitgietmachines perfect af. - Je zorgt voor een optimale opstelling van randapparatuur met de nadruk op efficiëntie. - Productiemedewerkers kunnen bij je terecht voor het oplossen van storingen en pannes. - Je helpt mee aan het fijnregelen van het spuitgietproces. - Na elke interventie voer je de nodige testen uit en werk je de line-clearance af. - Je beheert het logboek en vult de nodige gegevens aan. - Je bewaakt het productieproces en neemt verbeteringsacties waar nodig.

  • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

  • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • jobstudent (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent werk je voornamelijk aan de kassa en vul je de rekken.

  • Student slagerij (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Kessel-Lo, Lubbeek & Holsbeek

  • KELNER STUDENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Studentenjob

    wij zoeken studenten (bij voorkeur met enige ervaring) die instaan voor de bediening van het klienteel tijdens de week, week-ends en de vakantieperiodes. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • Lesgever blind typen - Mechelen en/of Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 16 tot 17 uur in Kontich en of een dag nog te bepalen in Mechelen.

  • Jong kaderlid Nationaal Controlecentrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1647823-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. De rode draad doorheen het starterstraject is het verbreden van je technische expertise. Dit traject biedt je de kans om verschillende disciplines binnen Elia te ontdekken, zoals: de structuur van het Elia-net, internationale verbindingen, de mechanismen voor transportcapaciteit voor de markt en de ons omringende landen; de planning en coördinatie van binnen- en buitenlandse netonbeschikbaarheden. het bewaken en bijsturen van het Belgisch hoogspanningsnet; het maken van netveiligheidsberekeningen en kortetermijnplanning; je werkt mee aan interne projecten en opdrachten binnen het Nationaal Controlecentrum (technisch, integratie van hernieuwbare energiebronnen, bevoorradingszekerheid, proces-gerelateerd, IT-gerelateerd, enz…).   Het starterstraject, waarbij - tijdens een korte periode - shiftwerk mogelijk is, loopt in principe over een periode van twee jaar. Afhankelijk van personeelsbewegingen binnen onder andere het Nationaal Controlecentrum kan dit echter nog bijgestuurd worden. Om de 6 maanden is er een evaluatiemoment voorzien. Daarbij worden je doelstellingen en taken van de voorbije periode besproken en de doelstellingen en taken voor de toekomst bepaald. Na dit intensief begeleidingstraject (samengesteld uit opleidingen, missies en projecten gelinkt aan de exploitatie van hoogspanningsnetten en de internationale marktwerking) kan je ondermeer ingeschakeld worden in één van de volgende functies: Planningsingenieur bij Elia. Expertenfunctie binnen het NCC. Close to Realtime Engineer Systeemingenieur bij Coreso. Je hebt een Masterdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je kan zelfstandig werken en bent in staat om creatieve oplossingen te vinden. Je bent analytisch ingesteld en kan goed plannen en organiseren. Je bent stressbestendig. Je kan assertief communiceren, ook met collega’s uit andere landen.

  • Freelance ICT Profielen (Varia) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: PROTEUS CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten in de (voornamelijk) overheidssector zijn we dagelijks op zoek naar uiteenlopende ICT profielen, met onderstaande als meest voorkomende (maar zeker niet de enige) - Developers allerlei (.NET, Angular, JS, React, GIS, Application, Drupal, etc...) - Functionele & BI Analysten - Applicatie Analysten & Ontwikkelaars/Specialisten - UX Specialisten - Data Scientists Voel jij je geroepen onder één van bovenstaande noemers, of ben je als ICT specialist op zoek naar een geregelde stroom van opportuniteiten? Contacteer ons dan zeker voor een kennismakend gesprek.

  • Barman / Barvrouw (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt de drankbestellingen uitschenken en klaarzetten. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed.

Zoek naar antwoorden van Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen in sociale netwerken
Look for responds of Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen. Laat een reactie achter voor Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen. Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen. Leave a respond for Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen. Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen op de google maps. Adres en contacten Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen
Location of Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen on the google maps. Address and contacts of Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen: TRAITEUR DIONYSOS | Folie | GEBOERS GRONDWERKEN | TIFFANIES | KOEN LEYSSENS

Other related companies as Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen: TRAITEUR DIONYSOS | Folie | GEBOERS GRONDWERKEN | TIFFANIES | KOEN LEYSSENS

Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07869750976. Het bedrijf Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen bevindt zich op het adres: Schotensesteenweg 465; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 991,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 732,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Parquets. Lijst met producten zijn Rugs & carpets - Retail; Floor coverings - Retail; Floor coverings - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen, openstaande posities, locatie van Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen op de kaart.

Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen, company assigned to the tax number BE07869750976. The company Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen is located at the address: Schotensesteenweg 465; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 991,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 732,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Parquets. List of products are Rugs & carpets - Retail; Floor coverings - Retail; Floor coverings - Mfg. & Whol..
The main activity of Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen is not available. You also can look at reviews of Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen, open positions, location of Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemeen Bevloeringsbedrijf J Van Craen, employees, financial statistics.