A.D.E. PARQUETS SPRL

Contactgegevens A.D.E. PARQUETS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.D.E. PARQUETS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.D.E. PARQUETS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Huart Hamoir 126; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 242 01 79; 0475 38 73 17 (+32-02 242 01 79; 0475 38 73 17) 02 242 01 79; 0475 38 73 17 (+32-02 242 01 79; 0475 38 73 17)

Fax (fax): 0475 38 73 17; 02 242 61 70 (+32-0475 38 73 17; 02 242 61 70) 0475 38 73 17; 02 242 61 70 (+32-0475 38 73 17; 02 242 61 70)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.D.E. PARQUETS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.D.E. PARQUETS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.D.E. PARQUETS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.D.E. PARQUETS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.D.E. PARQUETS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.D.E. PARQUETS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.D.E. PARQUETS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.D.E. PARQUETS SPRL
Products information A.D.E. PARQUETS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04939147949
Ondernemingsnummer: 5702423095
Hoofdstad (capital): 327,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 591,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in A.D.E. PARQUETS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Parquets

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.D.E. PARQUETS SPRL
(Get full report from official database of BE for A.D.E. PARQUETS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.D.E. PARQUETS SPRL
Addition kinds of activities for A.D.E. PARQUETS SPRL

3231. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
01190300. Oliekorrels | Oil grains
22590400. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
38279907. interferometers | Interferometers
51590504. Pecan shellers | Pecan shellers

Werken bij A.D.E. PARQUETS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.D.E. PARQUETS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.D.E. PARQUETS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.D.E. PARQUETS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • KLEDINGRETOUCHEUR (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingzaak met vaste waarde zijn we op zoek naar een kledingretoucheur (M/V). Je werkt vanuit het atelier van de zaak.

  • Afdelingshoofd Ramen en Deuren (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers en volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten - Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers - Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven - Je zal ook mbv. een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen - Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen - Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • vertegenwoordiger (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor actieve prospectie met doel een lange termijn relatie opbouwen met je klanten. Bestaande klanten begeleiden en ondersteunen bij de verkoop van het uitgebreide assortiment. Realiseren van verkoop doelstellingen en melden van eventuele afwijkingen. Een aantal administratieve taken: klantencontracten registreren in het systeem behandeling van diverse e-mails offertes opstellen en onderhandelen over prijsafspraken.

  • Business Controller (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een Europees bedrijf gelegen in de regio van Merelbeke is op zoek naar een Business Controller om het financieel departement te versterken. Heb je een eerste ervaring binnen de productie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket als Business Controller: Je verzorgt de voorbereiding van de budgettering op basis van financiële prognoses, etc. Je bent verantwoordelijk voor het beheren van de kostenberekening van productie (marge- en productanalyse, KPI's, cost controlling, etc) Je zorgt voor de kwaliteitscontrole over financiële transacties en financiële rapportage. Je fungeert als back-up voor de controlling van de commerciële activiteiten. Je staat in voor het opmaken en analyseren van de managementrapportering. Je ondersteunt het management en de productieafdeling bij het optimaliseren van de productieprocessen.

  • Huishoudhulpen / poetshulpen (Sthep Care) bij ouderen en zieken - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Dat wil jij toch ook? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Student verkoopster (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een weekend job als student? Ben je op zoek naar de lekkerste job? Zoek dan niet verder want die hebben wij voor u.! Taken: - de klanten bedienen - aanspreekpunt van de klanten - kassawerk - bakkerij proper houden

  • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

  • Receptioniste / administratief bediende (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving - Je verwerkt de dagelijkse post. - Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. - Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. - Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem - Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen - Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten - Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Technisch administratief bediende (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: SMULDERS PROJECTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Doel: Als technisch administratief bediende sta je in voor alle administratieve registraties met betrekking tot onderhoud en herstellingen binnen de onderneming. De rol is zowel controlerend als ondersteunend. Kerntaken Zorgen voor een up to date administratie m.b.t. onderhoud en herstelling. Zorgen dat technische informatie beschikbaar is en blijft voor andere afdelingen en medewerkers binnen de onderneming Inventariseren van de alle uitgevoerde taken van de dienst onderhoud en herstelling. Registratie in het ERP-systeem van keuringen en certificaten van o.a. lasposten, rollend materieel, rollenstellen, e.d. Plaatsten van interne bestellingen voor de technische dienst Administratieve verwerking van werkbonnen van onderaannemers Opstellen van werkvoorbereidingen Inplannen en bijhouden van de diverse afwezigheden van de medewerkers binnen de dienst onderhoud en herstelling.

  • QUALITY ASSURANCE (QA) SPECIALIST PHARMA - SUPPLIERS/CMO EXPERIENCE IN INDIA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668835-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry Quality Assurance /QA Specialist CMO / External suppliers Pharma - Belgium / India As QA Specialist, your main role is to make sure that every process is executed according to the company's SOPs & GMP within the manufacturing site, located in India. You are responsible for verifying that the final product is compliant with the GMP, and that it can be released. You provide QA support for transfer activities, and write/review protocols regarding Qualification, validation or transfer activities. You also manage deviations, and verify the progression of CAPAs (while making sure that the improvement plan is implemented). You also provide support for the manufacturer regarding quality improvement. Are you convinced you are the Quality Assurance (QA) Specialist who has experience working with suppliers/CMOs in India that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van A.D.E. PARQUETS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A.D.E. PARQUETS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.D.E. PARQUETS SPRL. Laat een reactie achter voor A.D.E. PARQUETS SPRL. A.D.E. PARQUETS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.D.E. PARQUETS SPRL. Leave a respond for A.D.E. PARQUETS SPRL. A.D.E. PARQUETS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.D.E. PARQUETS SPRL op de google maps. Adres en contacten A.D.E. PARQUETS SPRL
Location of A.D.E. PARQUETS SPRL on the google maps. Address and contacts of A.D.E. PARQUETS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A.D.E. PARQUETS SPRL A.D.E. PARQUETS SPRL: FLPHARMA SYS OOD | CENTRE CULTUREL | Rebi NV | Brigitte | Carrosserie William bvba

Other related companies as A.D.E. PARQUETS SPRL: FLPHARMA SYS OOD | CENTRE CULTUREL | Rebi NV | Brigitte | Carrosserie William bvba

A.D.E. PARQUETS SPRL is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.D.E. PARQUETS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04939147949. Het bedrijf A.D.E. PARQUETS SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Huart Hamoir 126; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 327,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 591,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Parquets. Producten gemaakt in A.D.E. PARQUETS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.D.E. PARQUETS SPRL is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.D.E. PARQUETS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.D.E. PARQUETS SPRL, openstaande posities, locatie van A.D.E. PARQUETS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.D.E. PARQUETS SPRL is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.D.E. PARQUETS SPRL, company assigned to the tax number BE04939147949. The company A.D.E. PARQUETS SPRL is located at the address: Avenue Huart Hamoir 126; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 327,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 591,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Parquets. Products created in A.D.E. PARQUETS SPRL were not found.
The main activity of A.D.E. PARQUETS SPRL is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.D.E. PARQUETS SPRL is not available. You also can look at reviews of A.D.E. PARQUETS SPRL, open positions, location of A.D.E. PARQUETS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.D.E. PARQUETS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.D.E. PARQUETS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.D.E. PARQUETS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.D.E. PARQUETS SPRL, employees, financial statistics.