Vuylsteke I Wegenbouw

Contactgegevens Vuylsteke I Wegenbouw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vuylsteke I Wegenbouw: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vuylsteke I Wegenbouw

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenovenstraat 98; 8760; Meulebeke, België

Telefoon (phone): 056 66 67 18 (+32-056 66 67 18) 056 66 67 18 (+32-056 66 67 18)

Fax (fax): +32 (69) 705-53-14 +32 (69) 705-53-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vuylsteke I Wegenbouw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vuylsteke I Wegenbouw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vuylsteke I Wegenbouw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vuylsteke I Wegenbouw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vuylsteke I Wegenbouw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vuylsteke I Wegenbouw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vuylsteke I Wegenbouw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vuylsteke I Wegenbouw
Products information Vuylsteke I Wegenbouw

BTW identificatienummer (tax): BE01479827880
Ondernemingsnummer: 1615783691
Hoofdstad (capital): 207,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 482,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Contractors - Demolition; Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Contractors - Sewing

Product categorie (product category): Parking-places Laying-out

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vuylsteke I Wegenbouw
(Get full report from official database of BE for Vuylsteke I Wegenbouw)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vuylsteke I Wegenbouw
Addition kinds of activities for Vuylsteke I Wegenbouw

799904. Tafel sport parkeerplaats operatie | Table sports parlor operation
25129902. Woonkamermeubels: gestoffeerd op houten kaders | Living room furniture: upholstered on wood frames
30110203. Autobanden, pneumatisch | Automobile tires, pneumatic
32610000. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
47240000. Reisbureaus | Travel agencies
50840104. Cream scheiders, behalve boerderij | Cream separators, except farm
87210000. Accounting, auditing en boekhouding | Accounting, auditing, and bookkeeping

Werken bij Vuylsteke I Wegenbouw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vuylsteke I Wegenbouw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vuylsteke I Wegenbouw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vuylsteke I Wegenbouw. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • Productiearbeider (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de automotive sector zijn we op zoek naar: Operatoren in 2 ploegen en nachtploeg: Taken: Seriewerk, controleren van de geproduceerde producten, labelen van de producten. Een heftruckchauffeur met optie vast voor de afdeling verzending in 2 ploegen: Taken: laden/lossen vrachtenwagen, aanlevering van de productie,...

  • Huishoudhulp DEELTIJDS Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Knokke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Mariakerke 8u/week (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Mariakerke. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, ev. strijken en huishoudelijke taken vervullen. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

  • Jobstudent stocktelling Herfstvakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in industriezone De Prijkels in Deinze zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten om een stocktelling te doen. Je werkt in het magazijn en lijst alle materialen op die aanwezig zijn en telt deze ook.

  • Chauffeur CE GA ADR pendelritten (VAC140B) (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Pendelchauffeur CE gezocht die zelf kan/wil laden en lossen. Dagritten tussen de depots en de verwerkers. Als chauffeur sta je in voor het ophalen van gevaarlijk afval op de verschillende sites van onze klant. Je dag begint tussen 05.00 en 06.00 uur en je werkt ca. 10 tot 12 uur per dag. Je laadt zelf of je wordt door de klant dmv een heftruck geladen. Je lost op de verwerking te Beerse, Luik of in het buitenland. Jij draagt zorg voor de administratie van de goederen en het leeggoed. Laden en lossen van de palletgoederen gebeurt met een transpallet. Je rijdt met een combinatie trekker-oplegger. Voor deze functie heb je ADR I (colli) nodig. Opleiding gebeurt ‘on the job’ Je gaat mee met een peterchauffeur die jou de kneepjes van het vak leert. Interesse, bel dan.

  • Infrastructure Engineer - Applications (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELEVATE PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Elevate People is op zoek naar een enthousiaste medewerker die IT-infrastructuur en Applications als een uitdaging beschouwt. Ben jij de gedreven professional die daarnaast beschikt over goede contactuele eigenschappen? Heb je een uitgesproken interesse en stevige basis in alles wat met IT-Infrastructuur te maken heeft? Ben je gefascineerd door bedrijf kritische applicaties? Dan heeft Elevate People een uitdaging op maat voor jou! Installeren en onderhouden van diverse systemen en software Uitvoeren van de administratieve handelingen hierrond Meewerken aan het automatiseren van taken die momenteel manueel gebeuren Assisteren bij technische realisaties en verzorgen van de nodige installaties en configuraties van hard-en systeemsoftware Op een proactieve en kritische manier de IT-omgeving van de interne klant onderzoeken en het formuleren van nodige verbeteringsvoorstellen Het up-to-date houden van procedures 2de en 3de lijn ondersteuning bieden bij incidenten om zo onderbreking van de werkzaamheden van de eindgebruiker te beperken of voorkomen

  • Klinisch Psycholoog voor kinderen (zelfstandige basis) (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: KICK START

    Type: Zelfstandige activiteit

    De multidisciplinaire praktijk KiCK-start is op zoek naar een klinisch psycholoog (M/V) met een bijzondere interesse en voorkeur voor kinderen. Starten ASAP. Deze job kan je combineren met een andere job of je kan hier je hoofdberoep van maken (zelf in te vullen).

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • Zaalmedewerker (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

  • flexijobhulpkelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    Opdienen en afruimen. Dranken bereiden. Klantgericht werken.

Zoek naar antwoorden van Vuylsteke I Wegenbouw in sociale netwerken
Look for responds of Vuylsteke I Wegenbouw in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vuylsteke I Wegenbouw. Laat een reactie achter voor Vuylsteke I Wegenbouw. Vuylsteke I Wegenbouw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vuylsteke I Wegenbouw. Leave a respond for Vuylsteke I Wegenbouw. Vuylsteke I Wegenbouw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vuylsteke I Wegenbouw op de google maps. Adres en contacten Vuylsteke I Wegenbouw
Location of Vuylsteke I Wegenbouw on the google maps. Address and contacts of Vuylsteke I Wegenbouw

Andere gerelateerde bedrijven als come Vuylsteke I Wegenbouw Vuylsteke I Wegenbouw: ASSOCIATION DE PREVOYANCE ET D'ASSURANCES NV | MEUBELEN EIJSSEN | JAC CARS | AMICALE PANHARD | BIRLE VERONIQUE

Other related companies as Vuylsteke I Wegenbouw: ASSOCIATION DE PREVOYANCE ET D'ASSURANCES NV | MEUBELEN EIJSSEN | JAC CARS | AMICALE PANHARD | BIRLE VERONIQUE

Vuylsteke I Wegenbouw is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vuylsteke I Wegenbouw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01479827880. Het bedrijf Vuylsteke I Wegenbouw bevindt zich op het adres: Steenovenstraat 98; 8760; Meulebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 207,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 482,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Parking-places Laying-out. Lijst met producten zijn Contractors - Demolition; Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Contractors - Sewing.
De hoofdactiviteit van Vuylsteke I Wegenbouw is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vuylsteke I Wegenbouw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vuylsteke I Wegenbouw, openstaande posities, locatie van Vuylsteke I Wegenbouw op de kaart.

Vuylsteke I Wegenbouw is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vuylsteke I Wegenbouw, company assigned to the tax number BE01479827880. The company Vuylsteke I Wegenbouw is located at the address: Steenovenstraat 98; 8760; Meulebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 207,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 482,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Parking-places Laying-out. List of products are Contractors - Demolition; Contractors - Groundwork; Contractors - Road building; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Contractors - Sewing.
The main activity of Vuylsteke I Wegenbouw is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vuylsteke I Wegenbouw is not available. You also can look at reviews of Vuylsteke I Wegenbouw, open positions, location of Vuylsteke I Wegenbouw on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vuylsteke I Wegenbouw, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vuylsteke I Wegenbouw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vuylsteke I Wegenbouw, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vuylsteke I Wegenbouw, employees, financial statistics.