VERMEERSCH

Particuliere bedrijvenBosbouw • VERMEERSCH
Private companiesForestry • VERMEERSCH

Contactgegevens VERMEERSCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERMEERSCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERMEERSCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROESELAARSESTRAAT 20; 8850; ARDOOIE, België

Telefoon (phone): 51744734 (+32-51744734) 51744734 (+32-51744734)

Fax (fax): +32 (59) 617-81-53 +32 (59) 617-81-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERMEERSCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERMEERSCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERMEERSCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERMEERSCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERMEERSCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERMEERSCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERMEERSCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERMEERSCH
Products information VERMEERSCH

BTW identificatienummer (tax): BE03691650390
Ondernemingsnummer: 7252044677
Hoofdstad (capital): 930,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 694,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in VERMEERSCH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Groententeelt; Tuinbenodigdheden; Tuinen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERMEERSCH
(Get full report from official database of BE for VERMEERSCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERMEERSCH
Addition kinds of activities for VERMEERSCH

8712. Architectonische diensten | Architectural services
07519902. Melkproeven | Milk testing services
28440102. Haarkleurpreparaten | Hair coloring preparations
30810100. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet
32719904. Blokken, beton: schoorsteen of open haard | Blocks, concrete: chimney or fireplace
35590202. Leren werkmachines | Leather working machinery
36740401. Infrarood sensoren, vaste toestand | Infrared sensors, solid state
37130200. Specialiteiten motorvoertuig lichamen | Specialty motor vehicle bodies
37280203. Apparatuur voor de uitzending van vliegtuigen | Aircraft power transmission equipment
51999907. Candy maken van goederen en benodigdheden | Candy making goods and supplies

Werken bij VERMEERSCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERMEERSCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERMEERSCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERMEERSCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Supervisor (m/v) (2 ploegen) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalst zijn wij op zoek naar een productie supervisor (m/v) die in twee ploegen wilt werken. Samen met uw team van stellers en operatoren van metaalpersmachines zorgt u voor het goede verloop van het productiegebeuren. Hierbij combineert u technische, menselijke en organisatorische aspecten. U superviseert de werkverdeling, zorgt voor begeleiding en opleiding en waakt over het rendement van de productie en over de kwaliteit van onze producten. U bent verantwoordelijk voor het opmaken, opvolgen en bijsturen van de planning voor de metaalafdeling.. U staat garant voor de leverbetrouwbaarheid naar onze klanten toe. U houdt daarbij rekening met de beschikbare grondstoffen, personeel, machinecapaciteiten en gereedschappen.

  • Vliegende verko(o)p(st)er FULLTIME - regio Waregem/Kortrijk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote winkelketen gepsecialiseerd in bloemen en planten zijn wij op zoek naar flexibel ingestelde verko(o)p(st)ers. Dit voor de regio Waregem/Kortrijk. Voor deze functie sta je in voor het verkopen en verzorgen van bloemen en planten. Je bent commercieel ingesteld en enige ervaring in deze sector is een must. Je bent in het bezit van een eigen wagen en rijbewijs want het kan gebeuren dat je soms verandert van winkel.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Nieuwerkerken, 9 uur per week. (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 9 uren per week voor 1 gastgezin wonende te Nieuwerkerken. Het gastgezin zoekt hulp voor licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken en koken . Je werkt op maandag, donderdag en vrijdag van 16:30 to 19:30. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Truiden, 8 uur per week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Sint-Truiden. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Toonzaalverkoper Keukens (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding, zowel technisch, commercieel als administratief bent u het gezicht bij uitstek van uw verkooppunt en zal u instaan voor het onthaal van de klanten. U biedt de klanten een totaal project aan met de juiste producten en diensten (financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), op maat en in functie van de door u vastgestelde behoeften van uw klant om zo de vooropgestelde targets te behalen. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes is een must om zo uw klantentevredenheid op een hoog peil te houden. Bedrijfsprofiel: Dit nationaal gekend keukenbedrijf is gespecialiseerd in Duitse keukens. Ze hebben vestigingen over heel België en bieden elke klant persoonlijk advies. Ze hebben ook hun eigen plaatsingsteam en zorgen zo voor een professionele plaatsing.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Ervaren PLC programmeur (AALBEKE)

    Regio: AALBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je wordt autonoom verantwoordelijk voor telkens nieuwe maatwerkprojecten in automatisatie vanaf de aanvraag t.e.m. de oplevering. Dit omvat: Inschatting ter plaatse of o.b.v. de plannen voorstudie bestemd voor de offertedienst (materialen, werkuren, ...) ontwerp en programmering van de software afspraken voor de aankopen, het tekenwerk, de kablage en de bordenbouw opvolging van de montage, testing en opstart ter plaatse bij de klant.

  • Administratieve duizendpoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WFM PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onthaal en receptie (ontvangen van inkomende oproepen, aanbieden van een drankje aan bezoekers) Administratieve uitvoerende taken (korte vertalingen NL/FR, documenten nakijken en verwerken, facturen behandelen, documenten klasseren en digitaliseren, instructies versturen, contracten en dimona opmaken, verslag van vergadering uitschrijven, mailboxen behandelen,…)

  • Project ingenieur / Project Engineer (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CAMCO TECHNOLOGIES

    Type: Vaste Job

    Camco Technologies is een innovatieve speler actief in een hoogtechnologische en internationale omgeving. Het bedrijf is gevestigd in Heverlee en stelt 110 mensen te werk. De automatiseringsprojecten zijn gebaseerd op een combinatie van hard- en softwareproducten. Deze producten worden hoofdzakelijk ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door Camco. Onder deze toepassingen vind je intelligente industriële camera's, selfservice kiosken, traffic control, real-time locatieoplossingen en processoftware, alsook eigen ontwikkelde software voor beeldverwerking. Wat wordt er van je verwacht? Als Project Engineer neem je je projecten ter harte . Je bent verantwoordelijk voor de opstart, de uitvoering, de oplevering en de opvolging van je werkzaamheden o Vergaderingen met klanten (technische personen) o Opstellen van engineering documenten (technische projectbeschrijvingen) o Opstellen van infrastructuur plannen (Inventor tekenwerk) o Regelmatige inspecties van sites o Leiden van je eigen installatieteam (techniekers 1 tot 4 personen) bij de klant o Leiden van ingehuurde werkkrachten bij de klant o Testen van het systeem bij klanten Je bent bereid om regelmatig (+/- 25 à 35% van je tijd) voor enkel dagen/weken in het buitenland te werken. Opdrachtgevers situeren zich overwegend in Europa, Australië, Midden–Oosten, Zuid-Afrika, Latijns- en Noord-Amerika. Je werkt nauw samen met interne collega’s(productie, operations, support, projectmanager). Daarnaast ondersteun je de R&D manager bij de praktische uitwerking van technische oplossingen: technische tekeningen maken, testopstelling maken... Je vindt het prettig om regelmatig zelf de handen uit de mouwen te steken en je schept duidelijkheid over verwachtingen en verantwoordelijkheden van eigen en ingehuurde techniekers. Je toont oprechte erkenning en waardering voor de prestaties van je collega’s In je functioneren streef je dag in dag uit naar een excellente klantentevredenheid

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Buyer / Aankoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in de Aankoop van technisch materiaal en aannemingen. Ook het verbeteren van het huidige aankoopprocess behoort tot uw taak. Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (ruime) aankoopdienst. Gelegen in Brussel, makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

  • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: G&A

    Type: Flexijob

    •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

Zoek naar antwoorden van VERMEERSCH in sociale netwerken
Look for responds of VERMEERSCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERMEERSCH. Laat een reactie achter voor VERMEERSCH. VERMEERSCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERMEERSCH. Leave a respond for VERMEERSCH. VERMEERSCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERMEERSCH op de google maps. Adres en contacten VERMEERSCH
Location of VERMEERSCH on the google maps. Address and contacts of VERMEERSCH

Andere gerelateerde bedrijven als come VERMEERSCH VERMEERSCH: M. GOFFIN | Poppe M | Ergoline | LANGE - CHASSEUR | CHRISTIAN DETANT

Other related companies as VERMEERSCH: M. GOFFIN | Poppe M | Ergoline | LANGE - CHASSEUR | CHRISTIAN DETANT

VERMEERSCH is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERMEERSCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03691650390. Het bedrijf VERMEERSCH bevindt zich op het adres: ROESELAARSESTRAAT 20; 8850; ARDOOIE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 930,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 694,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten; Groententeelt; Tuinbenodigdheden; Tuinen. Producten gemaakt in VERMEERSCH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERMEERSCH is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERMEERSCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERMEERSCH, openstaande posities, locatie van VERMEERSCH op de kaart.

VERMEERSCH is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERMEERSCH, company assigned to the tax number BE03691650390. The company VERMEERSCH is located at the address: ROESELAARSESTRAAT 20; 8850; ARDOOIE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 930,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 694,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten; Groententeelt; Tuinbenodigdheden; Tuinen. Products created in VERMEERSCH were not found.
The main activity of VERMEERSCH is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VERMEERSCH is not available. You also can look at reviews of VERMEERSCH, open positions, location of VERMEERSCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERMEERSCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERMEERSCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERMEERSCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERMEERSCH, employees, financial statistics.