Stucafloor BVBA

Contactgegevens Stucafloor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stucafloor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stucafloor BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dekkenstraat 89; 3800; Sint-Truiden (Zepperen), België

Telefoon (phone): 011 59 95 62 (+32-011 59 95 62) 011 59 95 62 (+32-011 59 95 62)

Fax (fax): 011 31 35 79 (+32-011 31 35 79) 011 31 35 79 (+32-011 31 35 79)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stucafloor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stucafloor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stucafloor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stucafloor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stucafloor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stucafloor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stucafloor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stucafloor BVBA
Products information Stucafloor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06207244873
Ondernemingsnummer: 3491149902
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 851,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Tiles; Stucco contractors; Floor layers & mosaicists; Contractors - Restoration; Contractors - House building

Product categorie (product category): Parking-places Laying-out

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stucafloor BVBA
(Get full report from official database of BE for Stucafloor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stucafloor BVBA
Addition kinds of activities for Stucafloor BVBA

175100. Timmerwerk | Carpentry work
209799. Vervaardigd ijs, niet | Manufactured ice, nec
721701. Tapijt en stoffering op klantgebouwen | Carpet and upholstery cleaning on customer premises
22110603. Brocatelle, katoen | Brocatelle, cotton
35410205. Facing machines | Facing machines
39110108. Ringen, vinger: edelmetaal | Rings, finger: precious metal

Werken bij Stucafloor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stucafloor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stucafloor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stucafloor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

  • Kwaliteitscontroleur Elektriciteit & Elektro (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitscontroleur behoren onderstaande taken tot je pakket. Je meet, test, controleerteen grote variëteit van montagegroepen in voormontage en montage in de lijn. Je spoort mogelijke fouten, slechte regelingen of onderdelen tijdens de opbouw van de producten op. Je organiseert zelf je werk in het aangewezen domein. Je bestudeert en analyseert de gegevens. Je bepaalt zelfstandig de geschikte controlemethode en -volgorde, rekening houdend met de ter beschikking staande hulpgereedschappen en omstandigheden. Je kiest zelfstandig de meest aangewezen meetgereedschappen naargelang het toegewezen domein. Naast de controle op variabelen controleer je ook op attributen. Je maakt noodzakelijke berekeningen om oorzaak van de problemen op te sporen. Je registreert de resultaten van controles in duidelijke, overzichtelijke rapporten. Deze rapporten zijn de basis voor verdere verwerking, analyse en repair. Ingeval er afwijkingen vastgesteld worden, verwittig je de sectieleider en maak je een afkeurbon op met een duidelijke omschrijving van de afwijking en de foutencode en staat in voor de splitsing volgens voorgeschreven indeling. Je spoort zelfstandig de oorzaken van montagemoeilijkheden op door zelf onderdelen te demonteren en terug te monteren. Andere taken: Periodiek uitvoeren van steekproeven op belangrijke parameters in opdracht van de sectieleider. Nazicht op wisselstukken gemaakt in montage. Opstellen en up-to-date houden van checklijsten. Nazicht op het herstel uitgevoerd in vorige secties. Onderzoeken van klachten, bepalen van oorzaken, gebaseerd op ervaring van de montagecyclus

  • Meubelplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons in regio Waregem zijn wij op zoek naar een meubelplaatser. We zoeken iemand met kennis van zaken. Bovendien wordt er verwacht van u dat u graag op de baan bent, want u bent verantwoordelijk voor het vervoer en de plaatsing van meubels bij klanten in heel België.

  • Job als metaalbewerker regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als metaalbewerker regio Bocholt ga je volgende taken uitvoeren Voorbereiding knippen/plooien/bedienen van de lasersnijmachine. Sorteren van de producten. Kleine problemen oplossen om machinestilstand te voorkomen. Kwaliteitscontroles.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Bezorgen in studentenjob/bijbaan te Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Jouw taken: - Je sorteert en laadt 's ochtends vroeg alle (witgoed) bestellingen voor jouw route in de camionette. - Je ondersteunt en assisteert de vaste chauffeur in het verkeer. - Je zorgt ervoor dat al het witgoed volgens onze belofte wordt geplaatst én geïnstalleerd. - Je neemt de oude apparaten van klanten mee terug, zodat we ze milieuvriendelijk kunnen verwerken. - Je verwerkt de retouren bij terugkomst op een depot en zorgt ervoor dat je collega de volgende dag met een schone, volgetankte auto kan beginnen. Hoe je dat aanpakt - Je snapt als geen ander dat 'alles voor een glimlach' begint bij jou en je levert alle producten daarom met een glimlach. - Je gebruikt je spierballen om de witgoedapparaten samen met de chauffeur op de juiste plek te krijgen. - Je let op de details en zorgt ervoor dat je alle apparaten goed installeert. Daarnaast laat je het huis van jouw klanten spic en span achter. - Je houdt je hoofd koel. Drukke dagen leveren jou geen stress op. Team - Het team bestaat uit 1 Depot Baas, 2 Teamleiders en een team van Bezorghelden en Bijrijders.

  • Jobstudent ZEB 18+ (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Klanten verwelkomen en verder helpen Winkel netjes houden: paskamers opruimen, kleding in de winkel hangen, kleding netjes opplooien,... Kassawerk Kleding labelen

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

  • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

  • Installateur Warmtepompen (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ECO HEATING

    Type: Vaste Job

    Ecoheating zoekt installateur warmtepompen. Ecoheating is een groeiend bedrijf met een structuur toegespitst op geothermie. De volledige calculatie, installatie en service na verkoop verlopen in eigen beheer. Het is onze missie om geothermie voor iedereen toegankelijk te maken en daar werken wij als team elke dag opnieuw aan op een dynamische en gepassioneerde manier. Om onze missie verder te verwezenlijken, breiden wij uit en zijn wij op zoek naar een installateur voor het plaatsten van onze warmtepompen !

  • Mixerchauffeurs C / CE (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: YVAGA

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren van beton op bouwwerven met de betonmixer voor onze klanten en betoncentrales. Ref. Servicepunt T&L Transport C

  • RESERVE schoonmaak regio Brugge 2018 (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Brugge zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van Stucafloor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Stucafloor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stucafloor BVBA. Laat een reactie achter voor Stucafloor BVBA. Stucafloor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stucafloor BVBA. Leave a respond for Stucafloor BVBA. Stucafloor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stucafloor BVBA op de google maps. Adres en contacten Stucafloor BVBA
Location of Stucafloor BVBA on the google maps. Address and contacts of Stucafloor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Stucafloor BVBA Stucafloor BVBA: Amon Nos Hotes | NOEL MORTIER | LA BO?TE ? FILMS | TIME MACHINE | D. LAGASSE

Other related companies as Stucafloor BVBA: Amon Nos Hotes | NOEL MORTIER | LA BO?TE ? FILMS | TIME MACHINE | D. LAGASSE

Stucafloor BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stucafloor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06207244873. Het bedrijf Stucafloor BVBA bevindt zich op het adres: Dekkenstraat 89; 3800; Sint-Truiden (Zepperen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 851,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Parking-places Laying-out. Lijst met producten zijn Tiles; Stucco contractors; Floor layers & mosaicists; Contractors - Restoration; Contractors - House building.
De hoofdactiviteit van Stucafloor BVBA is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stucafloor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stucafloor BVBA, openstaande posities, locatie van Stucafloor BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Stucafloor BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stucafloor BVBA, company assigned to the tax number BE06207244873. The company Stucafloor BVBA is located at the address: Dekkenstraat 89; 3800; Sint-Truiden (Zepperen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 851,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Parking-places Laying-out. List of products are Tiles; Stucco contractors; Floor layers & mosaicists; Contractors - Restoration; Contractors - House building.
The main activity of Stucafloor BVBA is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Stucafloor BVBA is not available. You also can look at reviews of Stucafloor BVBA, open positions, location of Stucafloor BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stucafloor BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stucafloor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stucafloor BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stucafloor BVBA, employees, financial statistics.