Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA

Contactgegevens Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Slangbeekweg 29; 3520; Zonhoven, België

Telefoon (phone): 011 22 92 96 (+32-011 22 92 96) 011 22 92 96 (+32-011 22 92 96)

Fax (fax): 011 22 92 96 (+32-011 22 92 96) 011 22 92 96 (+32-011 22 92 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA
Products information Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03572998046
Ondernemingsnummer: 3143157958
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 815,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Gardening & garden maintenance; Fences

Product categorie (product category): Parking-places Laying-out

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA
(Get full report from official database of BE for Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA
Addition kinds of activities for Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA

3498. Geproduceerde pijp en toebehoren | Fabricated pipe and fittings
9229. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
20130000. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
25990201. Barmeubelen | Bar furniture
28910201. Kleefstoffen, pasta | Adhesives, paste
37320106. Tenders (kleine motorboten), bouw en reparatie | Tenders (small motor craft), building and repairing

Werken bij Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier - 2 ploegen (v/l) (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ID LOGISTICS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw taken als orderpicker: bestelling klaarmaken met behulp van een handscanner en een elektrische orderverzamelaar klaargemaakte orders in de juiste zones plaatsen ter verzending assisteren bij het laden van de uitgaande vracht

  • medewerker technische dienst (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Je staat in voor onderhoud en herstellen van gebouwen, verpakkingsmachines, transportbanden en aanverwante machines • Je biedt ondersteuning aan de productie bij het gebruik van de machines • Je zoekt naar creatieve oplossingen voor de productieafdeling • Je bewaakt de kwaliteit, de veiligheid en de efficiëntie van de onderhoudsprocessen. • Je ziet erop toe dat alle medewerkers de regels en veiligheidsvoorschriften naleven en je vervult daarbij een voorbeeldfunctie • Je draagt bij tot het creëren van een aangename werksfeer en je benadert anderen met een positieve ingesteldheid • Je motiveert personen met een handicap binnen de productieomgeving met het oog op een goede taakuitvoering

  • Junior Credit Controller - Brussels (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gepassioneerd door cijfers en heb je een grote affiniteit voor boekhouding? Heb je zin om je professionele leven een twist te geven en je te specialiseren als Credit Collector? Accountemps is opzoek naar een Junior Credit Collector die hongerig is naar nieuwe ervaringen en uitdagingen. De klant is gelegen in het mooie Brussel en actief in de dienstverlenende sector. Jouw verantwoordelijkheden: De bedrijfsportfolio bijhouden; Rappels uitsturen via mail; Banken inboeken; Betalingen en afbetalingsplannen afhandelen; Contact opnemen met bedrijven en klanten. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor in Deinze, zoeken we een collega Uitzenconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Schilder (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in halen zijn we op zoek naar een ervaren schilder.

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • CALLAGENT OUTBOUND M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, regio Gent, zijn wij op zoek naar een outbound callagent. Je zal instaan voor: Contact opnemen met klanten en potentiële klanten De klant informeren over de kenmerken van de producten De klant adviseren bij zijn keuze Telefonisch aansluiten van lidmaatschappen Digitale opgolging van jouw telefoongesprek Commerciële feeling Voor de aanwerving, zullen wij jou vragen een CV te bezorgen, zo kunnen wij jou inschrijven voor een eventuele kennismakingsdag. Deze kennismakingsdagen gaan steeds door op maandag of woensdag vanaf 11u tot ongeveer 15u, hierbij zal je uitleg krijgen over de firma en een presentatie van het product dat je dient te verkopen aan de telefoon, in de namiddag zal er reeds een test plaatsvinden.

  • plaatsing en montage van reclametoepassingen (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ALTITUDE SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    plaatsing en montage van diverse vormen van signalisatie. - belettering - bannerframes (buizenframes, klopframes,...) - lichtreclames - doosletters - totems - bewegwijzering -...

  • Hulpmonteur sanitair en verwarming (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Jespers HVAC

    Type: Vaste Job

    Doel van de functie Ons bedrijf, gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming en ventilatie is dringend op zoek naar hulpmonteurs. Je staat in voor het ondersteunen van de ervaren monteurs en deinst er niet van weg uw handen uit de mouwen te steken. Taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden Sanitaire- en verwarmingsinstallaties plaatsen samen met een mede monteur Je bent vertrouwd met het werken op grote werven zoals scholen, ziekenhuizen, enz. Defecte onderdelen vervangen of herstellen Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …) Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek) Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen

  • VERKOOPMEDEWERKER SLAGERIJ (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: SLAGERIJ DELICE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken momenteel een extra medewerker voor de verkoop van charcuterie, salades en vleeswaren. Je bedient de klanten, rekent af en maakt bestellingen klaar. Samen met de collega's sta je in voor het onderhoud van de winkel.

Zoek naar antwoorden van Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA. Laat een reactie achter voor Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA. Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA. Leave a respond for Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA. Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA op de google maps. Adres en contacten Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA
Location of Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA on the google maps. Address and contacts of Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA: Deladriere Ets SPRL | FRITERIE LE P'TIT CREUX | COIFFURE CHAPLIN | VEDIOR INTERIM | Carri猫re & Marbrerie de Mazy

Other related companies as Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA: Deladriere Ets SPRL | FRITERIE LE P'TIT CREUX | COIFFURE CHAPLIN | VEDIOR INTERIM | Carri猫re & Marbrerie de Mazy

Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03572998046. Het bedrijf Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA bevindt zich op het adres: Slangbeekweg 29; 3520; Zonhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 815,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Parking-places Laying-out. Lijst met producten zijn Gardening & garden maintenance; Fences.
De hoofdactiviteit van Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA, openstaande posities, locatie van Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA op de kaart.

Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA, company assigned to the tax number BE03572998046. The company Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA is located at the address: Slangbeekweg 29; 3520; Zonhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 815,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Parking-places Laying-out. List of products are Gardening & garden maintenance; Fences.
The main activity of Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA is not available. You also can look at reviews of Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA, open positions, location of Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Snoeibedrijf Wouters & Zonen BVBA, employees, financial statistics.