Oosterlinck F

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Oosterlinck F
Private companiesHealth Services • Oosterlinck F

Contactgegevens Oosterlinck F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Oosterlinck F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Oosterlinck F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Portugiezenstraat 22; 9270; Laarne (Kalken), België

Telefoon (phone): 09 326 07 24; 0475 37 64 79 (+32-09 326 07 24; 0475 37 64 79) 09 326 07 24; 0475 37 64 79 (+32-09 326 07 24; 0475 37 64 79)

Fax (fax): 09 326 07 24 (+32-09 326 07 24) 09 326 07 24 (+32-09 326 07 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Oosterlinck F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Oosterlinck F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Oosterlinck F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Oosterlinck F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Oosterlinck F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Oosterlinck F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Oosterlinck F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Oosterlinck F
Products information Oosterlinck F

BTW identificatienummer (tax): BE06596710205
Ondernemingsnummer: 1061523437
Hoofdstad (capital): 257,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 577,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Contractors - Groundwork

Product categorie (product category): Parking-places Laying-out

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Oosterlinck F
(Get full report from official database of BE for Oosterlinck F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Oosterlinck F
Addition kinds of activities for Oosterlinck F

344404. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
20910000. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten | Canned and cured fish and seafoods
27549908. Werkdruk: gravure | Job printing: gravure
32719912. Plaveiselblokken, beton | Paving blocks, concrete
73891702. Vismakelaar | Fish broker
96210302. Havenautoriteit of -distrik: overheid, niet-opererende | Port authority or district: government, nonoperating

Werken bij Oosterlinck F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Oosterlinck F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Oosterlinck F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Oosterlinck F. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers DEELTIJDS regio Maasmechelen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Plukon, een voedingsverwerkend bedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar DEELTIJDSE productie-medewerkers op oproepbasis! Je staat hier o.a. in voor: uitvoeren van voorbereidende werkzaamheden voltooien van snijwerk aan de fileerlijn verpakken en etiketteren van kippenvlees op schalen

  • Dakwerker (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren dakwerker. U wordt tewerkgesteld op zowel platte als hellende daken. Kennis van zink- en koperwerk is leuk meegenomen ! U werkt zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Administratief medewerker aankoopdienst | Hemiksem | Daguren (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van zijn klanten, actief in de chemische sector, gaat Synergie op zoek naar een enthousiast administratief medewerker. Je maakt deel uit van de aankoopdienst en biedt vooral administratieve ondersteuning voor de interne aankopen over de verschillende vestigingen heen. Als aankoopassistent sta je in nauw contact met andere vestigingen om de bestellingen intern op te volgen. Je voorziet een correcte administratie voor het aankoopproces, weet gemaakte afspraken nauwkeurig te noteren in de courante computerprogramma's en geeft ondersteuning in het proces van aankoop tot bestelling. Hierbij treedt je tevens in nauw contact met de productie-afdeling om te garanderen dat de aangekochte grondstoffen tijdig en voldoende aanwezig zijn volgens de productieplanning. Deze vacature is initieel voorzien als tijdelijke vacature tot begin januari, afhankelijk van de verdere groei en structuur binnen de firma bestaat de kans op verlenging of vaste indienstname.

  • Productiemedewerker (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je werkt volgens strikte procedures (milieu, veiligheid en kwaliteit)  je bereidt productie-instructies voor en voert deze uit  je doseert grondstoffen, zowel automatisch als manueel je zorgt voor de afwerking van reacties en compounds  vb. zeven  je reinigt installaties en productie zones correct  je werkt afvulorders af  vb. afvullen van vaten  je staat in voor het laden en lossen van grondstoffen en producten in bulk  je print labels, SAP migo's uitvoeren , CRM's printen en werkaanvragen aanmaken.

  • Project Engineeer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

  • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

  • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

  • Huishoudheld regio Kortrijk - dringend! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet met onmiddellijke ingang!

  • HR - Graduate Program (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1671778-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van de verdere professionalisering en groei, is Milcobel op zoek naar een (m/v): HR Graduate Ontdek een wereld aan mogelijkheden en ervaar hoe ons HR Graduate Program een kick-start kan geven aan jouw carrière! Vanaf dag 1 heb je impact en krijg je als HR Graduate de verantwoordelijkheid om projecten te managen, veranderingen en optimalisaties door te voeren binnen verschillende HR domeinen gaande van Recruitment, Training & Development tot Performance Management. Je neemt de lead in het uitdenken en opzetten van een sterk en innovatief beleid om talent aan te trekken en te behouden voor 5 sites. Je staat voor een groot deel van de tijd zelf in voor de rekrutering en selectie van diverse profielen (intake met de lijn manager, definiëren van de juiste search kanalen, screening & interviewen van kandidaten, organiseren van assessment center of andere testen, adviseren HR officers / HR Managers / lijn managers). In nauwe samenwerking met de Talent Manager vertaal je de rekruteringstrategie naar operationele doelstellingen afgestemd op de noden van de business. Je trekt verschillende projecten i.h.k.v. employer branding, campus recruitment, jobbeurzen, stagebeleid, algemene R&S-campagnes, enz. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je bent voortrekker om de huidige processen en tools inzake Recruitment, Training & Development, Performance onder de loep te nemen en te optimaliseren. Je kijkt niet zomaar mee maar bent verantwoordelijk om zaken echt te veranderen. Duurzaam groeien is de opdracht! Hiervoor wordt rekening gehouden met jouw ambities, interesses, sterktes en ontwikkelpunten om samen met jou je verdere loopbaan uit te stippelen.

  • Chauffeur CE Glasbokken(VAC075) (SPRIMONT)

    Regio: SPRIMONT

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf uit Malle welke gespecialiseerd is diverse transporten. Als chauffeur CE bent u verantwoordelijk voor het transport van glasbokken met een combinatie (vaste wagen – wipkar). U levert aan diverse werven in de Benelux en Noord-Frankrijk. Gemiddeld heeft u 5 stops per dag. U lost de glasbokken zelf met de vaste autolaadkraan. Hierbij vertrekt u dagelijks rond 4 à 5 uur ’s ochtends en werkt u ca. 12 à 13 uur per dag. U regelt zelf de planning als het gaat over het ophalen van de lege bokken. U eindigt steeds in de fabriek in Sprimont waar uw vrachtwagen weer geladen wordt voor de volgende dag. De vrachtwagen blijft dan ook hier staan. Chauffeurs moeten een grote mate van zelfstandigheid hebben en zich goed verstaanbaar kunnen maken in het Frans en het Nederlands. Je vertrekt flexibel tussen 4u - 5u. Je werkt ongeveer +/- 12 à 13 u/dag.

  • Vrachtwagenbestuurder/chauffeur C (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: WIN TRANS

    Type: Vaste Job

    Taken: Je levert aan horeca-zaken in een straal van 60 km rond Herentals. Je kijkt de producten na bij levering. Je laadt de bestelling af bij bepaald klanten.

  • Consulente/ Recruiter M/V zelfstandige activiteit (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: De Bruycker Gerda

    Type: Zelfstandige activiteit

    WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR TOP consulentes/ recruiters (m/v), voor de sales en recruitering van onze Health & Beauty producten. Ben je een doorwinterde zelfstandige recruiter met succesvolle sales resultaten en kan je je minstens parttime inzetten? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken om particulieren en zelfstandigen te bezoeken om onze producten te promoten en aan te bevelen. Het selecteren, werven, begeleiden en coachen van een team staat centraal in je functie of... Het zelfstandig promoten en verkopen van onze producten en je klanten persoonlijk advies geven is ook een mogelijkheid. Je bent reeds actief in de schoonheid en verzorgingssector als schoonheidsspecialiste, nagelstyliste, kapper/ster ed. maar je agenda heeft nog veel lege gaten die moeten opgevuld worden en je weet niet goed hoe. Je bent nog op zoek naar een aanvulling naast hetgeen je nu al doet, dan kunnen wij ook wel iets betekenen voor elkaar. MAAR vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen.

Zoek naar antwoorden van Oosterlinck F in sociale netwerken
Look for responds of Oosterlinck F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Oosterlinck F. Laat een reactie achter voor Oosterlinck F. Oosterlinck F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Oosterlinck F. Leave a respond for Oosterlinck F. Oosterlinck F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Oosterlinck F op de google maps. Adres en contacten Oosterlinck F
Location of Oosterlinck F on the google maps. Address and contacts of Oosterlinck F

Andere gerelateerde bedrijven als come Oosterlinck F Oosterlinck F: Bohez J | COMEBA | PWA HAM | Publi Center BVBA | S.O.N.J.A.

Other related companies as Oosterlinck F: Bohez J | COMEBA | PWA HAM | Publi Center BVBA | S.O.N.J.A.

Oosterlinck F is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Oosterlinck F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06596710205. Het bedrijf Oosterlinck F bevindt zich op het adres: Portugiezenstraat 22; 9270; Laarne (Kalken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 257,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 577,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Parking-places Laying-out. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork.
De hoofdactiviteit van Oosterlinck F is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Oosterlinck F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Oosterlinck F, openstaande posities, locatie van Oosterlinck F op de kaart.

Oosterlinck F is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Oosterlinck F, company assigned to the tax number BE06596710205. The company Oosterlinck F is located at the address: Portugiezenstraat 22; 9270; Laarne (Kalken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 257,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 577,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Parking-places Laying-out. List of products are Contractors - Groundwork.
The main activity of Oosterlinck F is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Oosterlinck F is not available. You also can look at reviews of Oosterlinck F, open positions, location of Oosterlinck F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Oosterlinck F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Oosterlinck F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Oosterlinck F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Oosterlinck F, employees, financial statistics.