OCKIER ARNOLD WEGENBOUW

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • OCKIER ARNOLD WEGENBOUW
Private companiesAgricultural Production - Crops • OCKIER ARNOLD WEGENBOUW

Contactgegevens OCKIER ARNOLD WEGENBOUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OCKIER ARNOLD WEGENBOUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

OCKIER ARNOLD WEGENBOUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Morgenzon 12; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 35 41 74 (+32-056 35 41 74) 056 35 41 74 (+32-056 35 41 74)

Fax (fax): 056 37 01 29 (+32-056 37 01 29) 056 37 01 29 (+32-056 37 01 29)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OCKIER ARNOLD WEGENBOUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OCKIER ARNOLD WEGENBOUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OCKIER ARNOLD WEGENBOUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OCKIER ARNOLD WEGENBOUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OCKIER ARNOLD WEGENBOUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OCKIER ARNOLD WEGENBOUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OCKIER ARNOLD WEGENBOUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OCKIER ARNOLD WEGENBOUW
Products information OCKIER ARNOLD WEGENBOUW

BTW identificatienummer (tax): BE02608947753
Ondernemingsnummer: 3508453369
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 495,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Contractors - Road building

Product categorie (product category): Parking-places Laying-out

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OCKIER ARNOLD WEGENBOUW
(Get full report from official database of BE for OCKIER ARNOLD WEGENBOUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor OCKIER ARNOLD WEGENBOUW
Addition kinds of activities for OCKIER ARNOLD WEGENBOUW

24990902. Vleesplaten, hout | Meat boards, wood
35540101. Zak- en envelopmachines, papier | Bag and envelope making machinery, paper
36439901. Fluorescerende starters | Fluorescent starters
39490206. Haken, vissen | Hooks, fishing
50510220. Stalen vloerbedekking | Steel decking

Werken bij OCKIER ARNOLD WEGENBOUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OCKIER ARNOLD WEGENBOUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OCKIER ARNOLD WEGENBOUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OCKIER ARNOLD WEGENBOUW. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • MONTEURS CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek monteurs centrale verwarming.

  • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

  • OPERATOREN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in allerhande verpakking, kijken wij uit naar operatoren. Als operator zal u de verantwoordelijkheid krijgen over het produktieproces op een verwerkingslijn. Werken in 2 ploegen of vaste nacht.

  • Call agent Inbound (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als Inbound Call Agent neem je de volgende taken voor jouw rekening: het ontvangen van oproepen van klanten in verband met hun factuur of storing. elke vraag of klacht weet je professioneel af te handelen. je houdt het hoofd koel en weet welke zaken prioriteit moeten krijgen. ook andere diensten die we aanbieden weet je aan de klant te brengen.

  • Winkelbediende (30u/w) (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor een lokale handelaar in Sint-Martens-Latem. Je verantwoordelijkheden zouden zijn: Verkopen van charcuterie en vleeswaren Bedienen van klanten Het hygiënisch houden van de werkplaats Kassawerk Je doet dit volgens dit uurrooster: week 1: ma - vr. : 8u - 12u30 + zaterdag: 8u - 18u30 week 2: ma - vr : 13u30 - 19u (geen zaterdagwerk)

  • Administratief commercieel bediende Gas en Elektriciteit Groepsaankoop (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen zoekt Adecco een Administratief commercieel bediende om dit project mee in goede banen te leiden M/V. Je staat in voor de organisatie van het provinciaal loket en voor de ondersteuning van de gemeentelijke loketten in het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. De inschrijvingen en acceptaties verlopen zo veel mogelijk digitaal. Sommige burgers beschikken echter niet over internet, hebben hulp nodig bij het lezen van hun energiefactuur of bij het interpreteren van hun besparingsresultaat. Deze mensen kunnen terecht bij een medewerker van hun gemeente of Provincie die hen persoonlijk begeleidt. Bijna alle gemeenten richten zo'n loket in. Ook de Provincie zelf houdt een loket open. Naast de gemeentelijke loketten krijgen ook OCMW's, lokale en intergemeentelijke woonwinkels en energiehuizen de vraag om mee te werken aan de groepsaankoop. Taakinhoud: Je helpt burgers persoonlijk via het provinciaal loket om hun inschrijving of acceptatie in orde te brengen Je staat in voor de correcte verwerking van het dossier Je belt de burgers op wanneer hun gegevens niet volledig zijn Je bent het eerste aanspreekpunt voor de loketten wanneer ze vragen of problemen hebben (zowel telefonisch als via e-mail) Je helpt aan de voorbereiding van nieuwsbrieven, handleidingen en ander communicatiemateriaal voor gemeentelijke loketten Je zorgt voor de logistieke organisatie van infosessie(s) voor loketten Je werkt actief mee aan de evaluatie van de campagne door de gemeentes

  • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

  • Projectleider bouw (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen een niche segment in de industriebouw zijn wij momenteel op zoek naar een PROJECTLEIDER - ACCOUNTMANAGER. In team met de calculator en de afdelingsverantwoordelijke sta je als accountmanager in voor de opmaak van de offerte en de verkoop van de bouwprojecten. - je genereert omzet door relatiemanagement, werving van nieue klanten en de opmaak van prijsvoorstellen voor binnenkomende bouwdossiers - je hebt de nodige contacten met architecten, studieburelen, algemene aannemers en bouwheren - samen met de calculator analyseer je de bouwdossiers grondig, onderzoek je leemtes en mogelijke optimalisaties en finaliseer je de prijsopgave - je bent een belangrijke schakel en mee verantwoordelijk voor het binnenhalen van projecten

  • Schoolverlatende of ervaren industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je verantwoordelijk voor: - Installatie in scholen, kantoren, waterzuiveringen alsook op industriële werven in de Antwerpse haven. Je zal op verschillende plaatsen tewerkgesteld worden. - Boren, slijpen en kappen behoren tot de dagdagelijkse taken Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf, gelegen in hartje Antwerpen, is specialist in het ontwerp, studie en uitvoering van: - Bordenbouw zowel tertiar, industrie en automatisatie - Volledige laagspanningsinstallaties - Verlichtingsinstallaties - Onderhoud en reparaties - Glasvezelbekabeling

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van OCKIER ARNOLD WEGENBOUW in sociale netwerken
Look for responds of OCKIER ARNOLD WEGENBOUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor OCKIER ARNOLD WEGENBOUW. Laat een reactie achter voor OCKIER ARNOLD WEGENBOUW. OCKIER ARNOLD WEGENBOUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OCKIER ARNOLD WEGENBOUW. Leave a respond for OCKIER ARNOLD WEGENBOUW. OCKIER ARNOLD WEGENBOUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OCKIER ARNOLD WEGENBOUW op de google maps. Adres en contacten OCKIER ARNOLD WEGENBOUW
Location of OCKIER ARNOLD WEGENBOUW on the google maps. Address and contacts of OCKIER ARNOLD WEGENBOUW

Andere gerelateerde bedrijven als come OCKIER ARNOLD WEGENBOUW OCKIER ARNOLD WEGENBOUW: GEMEENTEBESTUUR | au rendez-vous du chien | Van Den Winckel K | LUC CAVENS | CUVELIER-VAN GORP BVBA

Other related companies as OCKIER ARNOLD WEGENBOUW: GEMEENTEBESTUUR | au rendez-vous du chien | Van Den Winckel K | LUC CAVENS | CUVELIER-VAN GORP BVBA

OCKIER ARNOLD WEGENBOUW is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OCKIER ARNOLD WEGENBOUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02608947753. Het bedrijf OCKIER ARNOLD WEGENBOUW bevindt zich op het adres: Morgenzon 12; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 495,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Parking-places Laying-out. Lijst met producten zijn Contractors - Road building.
De hoofdactiviteit van OCKIER ARNOLD WEGENBOUW is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OCKIER ARNOLD WEGENBOUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OCKIER ARNOLD WEGENBOUW, openstaande posities, locatie van OCKIER ARNOLD WEGENBOUW op de kaart.

OCKIER ARNOLD WEGENBOUW is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is OCKIER ARNOLD WEGENBOUW, company assigned to the tax number BE02608947753. The company OCKIER ARNOLD WEGENBOUW is located at the address: Morgenzon 12; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 495,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Parking-places Laying-out. List of products are Contractors - Road building.
The main activity of OCKIER ARNOLD WEGENBOUW is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of OCKIER ARNOLD WEGENBOUW is not available. You also can look at reviews of OCKIER ARNOLD WEGENBOUW, open positions, location of OCKIER ARNOLD WEGENBOUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OCKIER ARNOLD WEGENBOUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OCKIER ARNOLD WEGENBOUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OCKIER ARNOLD WEGENBOUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OCKIER ARNOLD WEGENBOUW, employees, financial statistics.