NOENS GEBROEDERS

Contactgegevens NOENS GEBROEDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NOENS GEBROEDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

NOENS GEBROEDERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molendijk 48; 9552; Herzele (Borsbeke), België

Telefoon (phone): 053 62 71 07; 0475 89 11 68 (+32-053 62 71 07; 0475 89 11 68) 053 62 71 07; 0475 89 11 68 (+32-053 62 71 07; 0475 89 11 68)

Fax (fax): 053 63 25 75 (+32-053 63 25 75) 053 63 25 75 (+32-053 63 25 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NOENS GEBROEDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NOENS GEBROEDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NOENS GEBROEDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NOENS GEBROEDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NOENS GEBROEDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NOENS GEBROEDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NOENS GEBROEDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NOENS GEBROEDERS
Products information NOENS GEBROEDERS

BTW identificatienummer (tax): BE03798217773
Ondernemingsnummer: 3109100341
Hoofdstad (capital): 905,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 830,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Contractors - Demolition

Product categorie (product category): Parking-places Laying-out

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NOENS GEBROEDERS
(Get full report from official database of BE for NOENS GEBROEDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor NOENS GEBROEDERS
Addition kinds of activities for NOENS GEBROEDERS

26780200. Tabletten en pads | Tablets and pads
42269900. Speciale opslag en opslag, nec, nec | Special warehousing and storage, nec, nec
51429901. Bakkerijproducten, bevroren | Bakery products, frozen
83220801. Alcoholisme counseling, nabehandeling | Alcoholism counseling, nontreatment
87439902. Promotie service | Promotion service

Werken bij NOENS GEBROEDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NOENS GEBROEDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NOENS GEBROEDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NOENS GEBROEDERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatbewerker (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons bedrijf actief in ramen, deuren, schuiframen en verandas zijn we op zoek naar een plaatbewerker. Dit om ons team in het atelier te vervoegen. Je zal in staan voor volgende taken: aluminium platen snijden, plooien, ponsen, CNC vlakfrezen.

  • Foliedrukker (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

  • Pistoolschilder Natlak (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het spuiten van metalen onderdelen. Daarnaast meng je de verfproducten.  en zorg je voor het onderhoud van de spuitcabines, het afstellen van de spuitpistolen en kwaliteitscontrole.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Molenstede, 8 uur per week (MOLENSTEDE)

    Regio: MOLENSTEDE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, te presteren in 1 à 2 dagen, voor een gastgezinnen wonende te Molenstede. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • Studenten interviewers (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: D-Sense

    Type: Studentenjob

    Je doet een tabletbevraging in de luchthaven van Oostende. Je kunt je een aantal dagen vrijmaken in de periode van 24/09/2018 en 31/10/2018.

  • Enthousiaste jobstudent onthaalbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben jij een enthousiaste jobstudent? Heb jij nog voldoende vrije uren en kan jij jou op regelmatige basis vrijmaken? Lees dan zeker verder! Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent onthaalbediende (m/v). Je wordt tewerkgesteld aan de balie en staat in voor o.m.: het beantwoorden van vragen van de klanten klanten de goede weg tonen verhuur van rolstoelen en/of kinderwagens verkoop van o.m. cadeaubonnen ... Je werkt tijdens drukke momenten: vrijdagavond, zaterdag en vakantieperiodes. Het is dus belangrijk dat jij voldoende uren vrij hebt en jou flexibel kan opstellen!

  • Projectleider weginfrastructuur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over grote infrastructuurprojecten en onderhoudsprojecten langs de wegen. Het hoofdkantoor is in Allter gelegen. Vandaar uit zijn de werven verdeeld over West- en Oost-Vlaanderen. Een greep uit je takenpakket: - Het beheer van je projecten van A tot Z - Klantencontact onderhouden - Bestelling van de matterialen, onderhandelingen met de onderaannemers - Planning - Het aansturen van de arbeiders voor het vlotte verloop op de werf

  • Modis - IT Business Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bedrijf Een groot bedrijf in Mechelen is op zoek naar een Agile Business Analist. Idealiter heb je 5 jaar ervaring als analist en spreek je goed Nederlands. Het betreft een project van minstens 5 maanden. Kernwoorden hier zijn: ICT roadmaps, Business Cases, Agile werken en analyses van Customer Journeys. Dit staat oa op jouw to-do lijst Identificeren van nieuwe ICT gerelateerde opportuniteiten bij de business-units Anticiperen op toekomstige vragen van ICT-klanten Uitwerken van analyses en business cases Vertalen van ICT-zaken in een verstaanbare communicatie voor gebruikers en van business- naar ICT-vereisten Nauwkeurig opstellen van gefundeerde business cases als onderdeel van het strategisch plan en de roadmaps Correct informeren van de business omtrent de ICT haalbaarheid van verschillende oplossingen Inwinnen van de nodige en juiste informatie om correcte analyses te kunnen maken Frequente contacten met de business ivm ondersteunende activiteiten. Je bent nauw betrokken bij het functioneel overleg van de relevante functionele domeinen om de ICT-vraag voldoende vroeg te kunnen capteren. Dit heb je in je mars Hogere opleiding (Master of Bachelor) met technische / engineering of bedrijfseconomische achtergrond, of gelijkwaardig door ervaring; Communicatievaardigheden en ervaring met teamwork en projectgericht werken. Kennis van bedrijfsprocessen in het algemeen en van deze van de Vlaamse overheid in het bijzonder (na inwerkperiode) Minimaal 4 jaar ervaring in algemene bedrijfsvoering met toepassing op ICT gebied. Sterk communicatie- en analysegericht. Sterk abstractievermogen Kunnen denken en werken vanuit de business op strategisch niveau Door een gedegen analyse en financiële onderbouwing, de technologische oplossingen kunnen bepalen voor de business-uitdagingen waarmee de klant wordt geconfronteerd.. Kennis MS Office Pakketten Kennis van de verschillende Project Management facetten (kosten, timing, coördinatie, planning, schattingen) Grondige Kennis van Business Engineering; Kunnen voorstellen van business oplossingen die een goed samenspel zijn tussen Business en Technology kennis Klanten kunnen adviseren en begeleiden bij strategie-, organisatie- en IT-vraagstukken Visie op de (technologische) ontwikkelingen binnen hun vakgebied kunnen overbrengen naar klanten, goed kunnen omgaan met een vastgesteld business target Interesse en wil je meer weten? Neem contact met mij op of stuur meteen je CV via de knop hieronder.

  • Flexijobs events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Flexijob

    Heb je een job, maar wil je graag voordelig bijverdienen tijdens het weekend of de week, 's avonds of overdag in de horeca? Dan is een flexijob bij MIRA wellicht iets voor jou! MIRA - Event Support is een dynamisch West-Vlaams bedrijf dat garant staat voor een vlotte service op tal van evenementen in de ruime regio West-Vlaanderen. We zoeken geregeld flexi's om ons team te versterken.

Zoek naar antwoorden van NOENS GEBROEDERS in sociale netwerken
Look for responds of NOENS GEBROEDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor NOENS GEBROEDERS. Laat een reactie achter voor NOENS GEBROEDERS. NOENS GEBROEDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NOENS GEBROEDERS. Leave a respond for NOENS GEBROEDERS. NOENS GEBROEDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NOENS GEBROEDERS op de google maps. Adres en contacten NOENS GEBROEDERS
Location of NOENS GEBROEDERS on the google maps. Address and contacts of NOENS GEBROEDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come NOENS GEBROEDERS NOENS GEBROEDERS: Kempens Kiezelbedrijf NV | IMMO-CONSTRUCT LECHANTRE | COIFFURE FRANJE | D & D FOLIEN | ENTENTE PECQUOISE

Other related companies as NOENS GEBROEDERS: Kempens Kiezelbedrijf NV | IMMO-CONSTRUCT LECHANTRE | COIFFURE FRANJE | D & D FOLIEN | ENTENTE PECQUOISE

NOENS GEBROEDERS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NOENS GEBROEDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03798217773. Het bedrijf NOENS GEBROEDERS bevindt zich op het adres: Molendijk 48; 9552; Herzele (Borsbeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 905,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 830,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Parking-places Laying-out. Lijst met producten zijn Contractors - Demolition.
De hoofdactiviteit van NOENS GEBROEDERS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NOENS GEBROEDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NOENS GEBROEDERS, openstaande posities, locatie van NOENS GEBROEDERS op de kaart.

NOENS GEBROEDERS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is NOENS GEBROEDERS, company assigned to the tax number BE03798217773. The company NOENS GEBROEDERS is located at the address: Molendijk 48; 9552; Herzele (Borsbeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 905,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 830,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Parking-places Laying-out. List of products are Contractors - Demolition.
The main activity of NOENS GEBROEDERS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of NOENS GEBROEDERS is not available. You also can look at reviews of NOENS GEBROEDERS, open positions, location of NOENS GEBROEDERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NOENS GEBROEDERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NOENS GEBROEDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NOENS GEBROEDERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NOENS GEBROEDERS, employees, financial statistics.