BLOEMEN POLLERS

Contactgegevens BLOEMEN POLLERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLOEMEN POLLERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLOEMEN POLLERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INAKKER 11; 3550; HEUSDEN-ZOLDER, België

Telefoon (phone): 11536762 (+32-11536762) 11536762 (+32-11536762)

Fax (fax): +32 (57) 630-12-27 +32 (57) 630-12-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLOEMEN POLLERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLOEMEN POLLERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLOEMEN POLLERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLOEMEN POLLERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLOEMEN POLLERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLOEMEN POLLERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLOEMEN POLLERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLOEMEN POLLERS
Products information BLOEMEN POLLERS

BTW identificatienummer (tax): BE06267669677
Ondernemingsnummer: 8750305175
Hoofdstad (capital): 162,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 367,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in BLOEMEN POLLERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Geschenken and souvenirs; Verlichting and huishoudartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLOEMEN POLLERS
(Get full report from official database of BE for BLOEMEN POLLERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLOEMEN POLLERS
Addition kinds of activities for BLOEMEN POLLERS

3444. Plaatwerk | Sheet metalwork
20629905. Gepoederde rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Powdered cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
22219904. Textielfabrieken, breedgeweven: zijde en kunstmatige, ook glas | Textile mills, broadwoven: silk and manmade, also glass
27119901. Kranten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Newspapers: publishing only, not printed on site
29510102. Composiet blokken voor het plaveien | Composition blocks for paving
32310105. Goud, zilver of andere metalen op glasproducten bevestigen | Encrusting gold, silver, or other metals on glass products
32720701. Ashlar, gegoten steen | Ashlar, cast stone
35520307. Napping machines, textiel | Napping machines, textile
50510101. Baalbanden, draad | Bale ties, wire

Werken bij BLOEMEN POLLERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLOEMEN POLLERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLOEMEN POLLERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLOEMEN POLLERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Contact center medewerk(st)er (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een modern customer service-center zijn wij op zoek naar medewerkers voor de klantendienst, zowel outbound als inbound. ook agendabeheer,facturatie en back office taken, behoren tot de mogelijkheden. Want het leuke is dat je zelf bepaalt voor welk project je graag opstart. Nieuwsgierig? Contacteer ons dan snel.

  • Koeltechnieker | voltijds | regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij opzoek naar een koeltechnieker. Je staat in voor het installeren van de koelinstallaties (van airco's tot industriële en commerciële koelingsystemen) daarnaast geef je deskundig advies aan klanten over de werking van de installatie Tot slot zorg je voor het onderhoud en de herstellingen aan de koelsystemen

  • Zinkwerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als zinkwerker: ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van hanggoten en het solderen van zink herstellen en/of vernieuwen van deklijsten en dakgoten op maat behoren tot je taak heb je ervaring in het plaatsen en solderen van standaard hwa's bak- en mastgoten repareren en/of vernieuwen van het zinkwerk voor dakkapellen behoren tot je taak heb je ervaring in het verwerken van diverse materialen waaronder koper en zink.

  • Donator Care Agent (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van inkomende oproepen van schenkers en het beantwoorden van hun vragen Je beantwoordt de vragen van de schenkers via email Je helpt mee telefonisch fondsen verzamelen voor een diversiteit aan NGO’s Je bent mede verantwoordelijk voor het updaten van de database Je ondersteunt het callcenter via diverse administratieve taken Je werkt in een team van ongeveer 10 medewerkers onder leiding van een callcenterverantwoordelijke Je werkt van maandag tot vrijdag van 9u tem 17u30

  • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

  • VERKOOP/BEDIENDE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ABCIS

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijke voor de verkoop en organisatie van een kleinhandel. Je doet de nodige bestellingen en controleert deze ook. Hiernaast doe je ook de nodige administratie zoals - de boekhouding - klantenbeheer - Stockbeheer - uurrooster - algemene administratie Op termijn sta je ook in voor de vertegenwoordiging van de zaak (klanten bezoeken).

  • Ochtendstudenten Panos (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die s'ochtens kunnen meewerken met het vaste team. Opstarten van de winkel en verkopen van voedingsmiddelen. Kunnen werken vanaf 6-7u tot bespreekbaar.

  • Bewakingsagent Winkels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FACT SECURITY

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een bewakingsagent voor in het centrum van Antwerpen en rond Antwerpen. Je staat in voor de controle van de winkel ter preventie van winkeldiefstal. Je voert controleacties uit aan de uitgang.

  • KRAANVRACHTWAGENCHAUFFEUR C of CE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE GELDER BOUWMATERIALEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren, laden en lossen met de kraanwagen en/of heftruck. Je werkt hiervoor op het depot, fabrieken en werven. Je springt bij in het magazijn: hiervoor rijd je met de heftruck.

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • Tweetalig commercieel vastgoedtalent regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de groei van ons Dewaele kantoor in Brussel zijn we op zoek naar een enthousiaste vastgoedmakelaar om het team te vervoegen. Is dit jouw droomjob? Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Brussel: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

Zoek naar antwoorden van BLOEMEN POLLERS in sociale netwerken
Look for responds of BLOEMEN POLLERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLOEMEN POLLERS. Laat een reactie achter voor BLOEMEN POLLERS. BLOEMEN POLLERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLOEMEN POLLERS. Leave a respond for BLOEMEN POLLERS. BLOEMEN POLLERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLOEMEN POLLERS op de google maps. Adres en contacten BLOEMEN POLLERS
Location of BLOEMEN POLLERS on the google maps. Address and contacts of BLOEMEN POLLERS

Andere gerelateerde bedrijven als come BLOEMEN POLLERS BLOEMEN POLLERS: DANI?L MAENHOUT | Attenderie (L') | Ligne de Lingerie | Meyntjens Carl | STUDIO KARIO

Other related companies as BLOEMEN POLLERS: DANI?L MAENHOUT | Attenderie (L') | Ligne de Lingerie | Meyntjens Carl | STUDIO KARIO

BLOEMEN POLLERS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLOEMEN POLLERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06267669677. Het bedrijf BLOEMEN POLLERS bevindt zich op het adres: INAKKER 11; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 162,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 367,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bloemen and planten; Geschenken and souvenirs; Verlichting and huishoudartikelen. Producten gemaakt in BLOEMEN POLLERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLOEMEN POLLERS is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLOEMEN POLLERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLOEMEN POLLERS, openstaande posities, locatie van BLOEMEN POLLERS op de kaart.

BLOEMEN POLLERS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLOEMEN POLLERS, company assigned to the tax number BE06267669677. The company BLOEMEN POLLERS is located at the address: INAKKER 11; 3550; HEUSDEN-ZOLDER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 162,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 367,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bloemen and planten; Geschenken and souvenirs; Verlichting and huishoudartikelen. Products created in BLOEMEN POLLERS were not found.
The main activity of BLOEMEN POLLERS is Insurance Carriers, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BLOEMEN POLLERS is not available. You also can look at reviews of BLOEMEN POLLERS, open positions, location of BLOEMEN POLLERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLOEMEN POLLERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLOEMEN POLLERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLOEMEN POLLERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLOEMEN POLLERS, employees, financial statistics.