Algemene Onderneming D'Heer

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Algemene Onderneming D'Heer
Private companiesReal Estate • Algemene Onderneming D'Heer

Contactgegevens Algemene Onderneming D'Heer: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Onderneming D'Heer: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Onderneming D'Heer

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldekensstraat 215; 9240; Zele, België

Telefoon (phone): 052 44 64 49; 0475 89 48 14 (+32-052 44 64 49; 0475 89 48 14) 052 44 64 49; 0475 89 48 14 (+32-052 44 64 49; 0475 89 48 14)

Fax (fax): 052 44 77 72; 052 44 64 49 (+32-052 44 77 72; 052 44 64 49) 052 44 77 72; 052 44 64 49 (+32-052 44 77 72; 052 44 64 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Onderneming D'Heer: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Onderneming D'Heer"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Onderneming D'Heer"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Onderneming D'Heer, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Onderneming D'Heer. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Onderneming D'Heer, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Onderneming D'Heer. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Onderneming D'Heer
Products information Algemene Onderneming D'Heer

BTW identificatienummer (tax): BE05923797607
Ondernemingsnummer: 4675476074
Hoofdstad (capital): 540,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 473,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Contractors - Groundwork; Contractors - Sewing

Product categorie (product category): Parking-places Laying-out

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Onderneming D'Heer
(Get full report from official database of BE for Algemene Onderneming D'Heer)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Onderneming D'Heer
Addition kinds of activities for Algemene Onderneming D'Heer

24990202. Last sole patronen | Last sole patterns
35559904. Stereotyping machines | Stereotyping machines
38240305. taximeters | Taximeters
50919901. Atletische goederen | Athletic goods
67320000. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.

Werken bij Algemene Onderneming D'Heer: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Onderneming D'Heer: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Onderneming D'Heer. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Onderneming D'Heer. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende - Debiteurenbeheer | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit controler: houd jij geregeld contact met onze klanten met een betalingsachterstand, zowel telefonisch, per mail of per brief behandel jij alle inkomende aanvragen van collega's om orders al dan niet vrij te geven sta je in voor diverse administratieve taken zoals het ingeven van SEPA-mandaten, opstellen van contracten voor gespreide betalingen, afbetalingsplannen opstellen, schuldvorderingen voorbereiden, voorbereiden van dossiers voor de advocaten ... controleer jij de betalingsbewijzen en de inkomende betalingen in os ERP-systeem. rapporteer je aan de Credit Manager

  • Laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend metaalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een laser operator. Je bedient een CNC laser machine en leest programma’s voor de machine in. Wat houdt de job in? - Je controleert of de machine correct snijdt; - Je controleert de stukken op kwaliteit aan de hand van de tekening; - Je interpreteert meetresultaten en op basis daarvan wijzig je de machine instellingen; - Je wisselt de paletten van de machine.

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoals iedere morgen stap je goedgemutst met het goede been uit bed. Je weet immers dat het weer een drukke dag wordt, maar dat jij deze zonder problemen tot een goed einde zal brengen. Maar eerst een goede kop koffie en rustig wakker worden. Na een stevig ontbijt ben je er helemaal klaar voor. Je springt in je bedrijfswagen en vertrekt naar je eerste klant van die dag. Je weet immers naar waar je moet, want de planning kreeg je al door via je laptop van de dispatcher. Niemand is onmisbaar zeggen ze soms, behalve jij dan, want als onderhoudstechnieker ben jij het die de boel gesmeerd doet lopen. Jij en jouw machines, dat is gewoon de perfecte combinatie. Tijdens jouw opleiding sloeg de vonk al over. Je wist meteen: “dit is voor het leven”. De liefde werd alleen maar groter tijdens jouw eerste ervaring. Geen enkele machine heeft immers nog geheimen voor jou. Rode lampen, oververhitting, piepende veringen, lekkende olie … jij weet steeds de juiste oplossing te vinden. Geen enkele dag is voor jou dezelfde. Naast het preventief en curatief onderhoud help je hier en daar ook mee met de montage van nieuwe machines. Hiervoor kun je al jouw skills gebruiken: lassen, elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica, … Kortom een job waarbij je je dag in dag uit kan blijven ontwikkelen en waar je elke dag nog nieuwe dingen bijleert. De droom van iedere technieker toch?

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • Chauffeur C - Ternat (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf in Ternat zijn wij dringend op zoek naar een chauffeur C. Je levert per dag goederen aan verschillende cafés en brasseries. Je startuur is 7u 's morgens en je werk tot ongeveer 16u in de namiddag. Dagelijks heb je 10 à 12 stops. Je hebt een goede kennis van het Nederlands. Indien je eveneens Frans praat is dit een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulpen regio Gooreind (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor huishoudelijk werk bij particulieren in de ruime regio van Brasschaat: voornamelijk poetsen maar ook strijken, boodschappen doen, koken en eventueel kleine naaiwerkjes. Je kan rekenen op een uurrooster naar eigen wensen en tal van andere voordelen. Bovendien begeleiden we je persoonlijk vanaf de eerste kennismaking met de klanten.

  • Student verkoop (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Studentenjob

    Ben je een student en ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de week of tijdens het weekend? Dan zoeken wij jou! Voor een firma te Tongeren zoeken we regelmatig studenten. Heb je een passie voor mode? help je klanten graag de gepaste outfit te vinden? Dan ben jij de geschikte persoon !!! Wat zijn je taken? * kassawerk * klantenservice * leveringen verwerken * winkel schoonmaken

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio SCHILDE (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • thuisverpleging (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIZO

    Type: Zelfstandige activiteit

    thuisverpleging regio Oudenaarde

Zoek naar antwoorden van Algemene Onderneming D'Heer in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Onderneming D'Heer in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Onderneming D'Heer. Laat een reactie achter voor Algemene Onderneming D'Heer. Algemene Onderneming D'Heer bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Onderneming D'Heer. Leave a respond for Algemene Onderneming D'Heer. Algemene Onderneming D'Heer on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Onderneming D'Heer op de google maps. Adres en contacten Algemene Onderneming D'Heer
Location of Algemene Onderneming D'Heer on the google maps. Address and contacts of Algemene Onderneming D'Heer

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Onderneming D'Heer Algemene Onderneming D'Heer: CHRISTELLE GASPAR | Beusen B | E.V.Z. NAAIMACHINES | PORTFOLIO | VERONIQUE CHESSION

Other related companies as Algemene Onderneming D'Heer: CHRISTELLE GASPAR | Beusen B | E.V.Z. NAAIMACHINES | PORTFOLIO | VERONIQUE CHESSION

Algemene Onderneming D'Heer is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Onderneming D'Heer, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05923797607. Het bedrijf Algemene Onderneming D'Heer bevindt zich op het adres: Veldekensstraat 215; 9240; Zele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 540,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 473,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Parking-places Laying-out. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork; Contractors - Sewing.
De hoofdactiviteit van Algemene Onderneming D'Heer is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Onderneming D'Heer is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Onderneming D'Heer, openstaande posities, locatie van Algemene Onderneming D'Heer op de kaart.

Algemene Onderneming D'Heer is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Algemene Onderneming D'Heer, company assigned to the tax number BE05923797607. The company Algemene Onderneming D'Heer is located at the address: Veldekensstraat 215; 9240; Zele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 540,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 473,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Parking-places Laying-out. List of products are Contractors - Groundwork; Contractors - Sewing.
The main activity of Algemene Onderneming D'Heer is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Onderneming D'Heer is not available. You also can look at reviews of Algemene Onderneming D'Heer, open positions, location of Algemene Onderneming D'Heer on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Onderneming D'Heer, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Onderneming D'Heer, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Onderneming D'Heer, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Onderneming D'Heer, employees, financial statistics.