Adyns NV

Contactgegevens Adyns NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Adyns NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Adyns NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkstraat 199; 8540; Deerlijk, België

Telefoon (phone): 056 77 79 35 (+32-056 77 79 35) 056 77 79 35 (+32-056 77 79 35)

Fax (fax): 056 77 41 44 (+32-056 77 41 44) 056 77 41 44 (+32-056 77 41 44)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Adyns NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Adyns NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Adyns NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Adyns NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Adyns NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Adyns NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Adyns NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Adyns NV
Products information Adyns NV

BTW identificatienummer (tax): BE01352386474
Ondernemingsnummer: 7869201660
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Contractors - Groundwork; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Contractors - Road building

Product categorie (product category): Parking-places Laying-out

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Adyns NV
(Get full report from official database of BE for Adyns NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Adyns NV
Addition kinds of activities for Adyns NV

32110301. Glas bouwen, vlak | Building glass, flat
33660200. propellers | Propellers
35310502. Afwerkers en verspreiders (bouwmachines) | Finishers and spreaders (construction equipment)
35410200. Slijpen, polijsten, buffing, lapping en honing machines | Grinding, polishing, buffing, lapping, and honing machines
36919901. Alkaline cel batterijen | Alkaline cell storage batteries
38230310. Viscosimeters, industrieel proces type | Viscosimeters, industrial process type

Werken bij Adyns NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Adyns NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Adyns NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Adyns NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Accountant - Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring als ervaren medewerker boekhouder en ben je gedreven en enthousiast om een team te ondersteunen? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! Onze klant is actief in de communicatiesector gelegen in de regio Brussel. Jouw verantwoordelijkheid: Administratieve taken; Het inboeken van lonen en het voorbereiden van de btw; Opvolgen van achterstallige betalingen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • lasser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de staalbouw zoeken wij eraren lasser vormen plooien in betonijzer stukken aflassen - half-automaat gewapend beton maken lassen van staalconstructie

  • Rioolinspecteur (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief binnen de bouwsector, zijn wij op zoek naar een industrïele rioolreiniger. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij geen schrik van kleine ruimtes? Solliciteer dan nu! Als medewerker industriële rioolreiniging voer je ontstoppings-, ruim- en reinigingswerken uit van industriële rioleringen, leidingen, putten, tanks, enz. Je takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden het zeer grondig reinigen met speciale (ultra) hoge druk reinigingstechnieken het ruimen van vuil ter voorbereiding en ondersteuning van camera-inspectie en/of frees- en renovatiewerken het uitvoeren van inspecties van rioleringsstelsels met gerobotiseerde camera's het opvolgen, verslagen en rapporteren van camerabeelden Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of samen met collega's op o.a. openbare wegen, parkings en in fabrieken.

  • HUISHOUDHULPEN BIERBEEK (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Bierbeek en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Korbeek-Lo, Opvelp, Lovenjoel en Bierbeek.

  • HUISHOUDHULP (BEVERLO)

    Regio: BEVERLO

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst graag en zoekt werk kort bij huis. Voor de regio Koersel/Heusden Zolder zijn wij op zoek ,naar een huishoudhulp. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak bij gezinnen thuis (particulier schoonmaak). Je werkt van maandag tot vrijdag. Uren en planning zijn te bespreken. Je verplaatst je met de fiets of mogelijkheid met openbaar vervoer is dit bespreekbaar. Auto is natuurlijk een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP BORGLOON (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Verkoop groenten en fruit (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    'Student of studente' gezocht in groenten en fruit voor de winkel in Aarschot. Het betreft een fulltime vacature van 1 dag per week op zaterdag. Je staat in voor het uitpakken van de groenten en het fruit. Je bedient de klanten en je rekent af. Bedrijfsprofiel: Voor een groenten-en fruitspecialist zijn wij op zoek naar versterking van het het jobstudententeam!

  • Student productie (1à2 dagen/week) (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Wondelgem zijn we op zoek naar een student die 1 of meerdere dagen in de week kan bijspringen in de productie (chocolade & confituur).

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • Freelance projectverpleegkundige te Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • Stagair(e) Human Resources (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: NH HOTEL GROUP

    Type: Leercontract

    Onze Human Resources afdeling is centraal georganiseerd voor al onze NH hotels in België. De HR kantoren bevinden zich in NH Brussels Airport-Diegem. . Een stage op de HR afdeling omvat taken in de 4 belangrijkste HR-peilers; werving & selectie, personeelsadministratie, opleiding & vorming en HR projecten

Zoek naar antwoorden van Adyns NV in sociale netwerken
Look for responds of Adyns NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Adyns NV. Laat een reactie achter voor Adyns NV. Adyns NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Adyns NV. Leave a respond for Adyns NV. Adyns NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Adyns NV op de google maps. Adres en contacten Adyns NV
Location of Adyns NV on the google maps. Address and contacts of Adyns NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Adyns NV Adyns NV: Thunus-Schmetz | BEENHOUWERIJ CREMIE | FERNAND SUVEE | C. COLLE | Van Renterghem Herman

Other related companies as Adyns NV: Thunus-Schmetz | BEENHOUWERIJ CREMIE | FERNAND SUVEE | C. COLLE | Van Renterghem Herman

Adyns NV is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Adyns NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01352386474. Het bedrijf Adyns NV bevindt zich op het adres: Kerkstraat 199; 8540; Deerlijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 790,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Parking-places Laying-out. Lijst met producten zijn Contractors - Groundwork; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Contractors - Road building.
De hoofdactiviteit van Adyns NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Adyns NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Adyns NV, openstaande posities, locatie van Adyns NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Adyns NV is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Adyns NV, company assigned to the tax number BE01352386474. The company Adyns NV is located at the address: Kerkstraat 199; 8540; Deerlijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 790,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Parking-places Laying-out. List of products are Contractors - Groundwork; Containers for waste & dumping (Rental & transport); Contractors - Road building.
The main activity of Adyns NV is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Adyns NV is not available. You also can look at reviews of Adyns NV, open positions, location of Adyns NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Adyns NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Adyns NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Adyns NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Adyns NV, employees, financial statistics.