INSTITUUT DE TUIN

Contactgegevens INSTITUUT DE TUIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INSTITUUT DE TUIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

INSTITUUT DE TUIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARTELARENSTRAAT 22; 3200; AARSCHOT, België

Telefoon (phone): 16561917 (+32-16561917) 16561917 (+32-16561917)

Fax (fax): +32 (50) 255-13-62 +32 (50) 255-13-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INSTITUUT DE TUIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INSTITUUT DE TUIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INSTITUUT DE TUIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INSTITUUT DE TUIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INSTITUUT DE TUIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INSTITUUT DE TUIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INSTITUUT DE TUIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INSTITUUT DE TUIN
Products information INSTITUUT DE TUIN

BTW identificatienummer (tax): BE03988281250
Ondernemingsnummer: 8524261474
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 792,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits: Parfums, Cosm茅tiques.. Services: Bancs Solaires.

Product categorie (product category): Parfumeries. Instituts de beaut茅. Centres de relaxation and bien-锚tre

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INSTITUUT DE TUIN
(Get full report from official database of BE for INSTITUUT DE TUIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor INSTITUUT DE TUIN
Addition kinds of activities for INSTITUUT DE TUIN

20770203. Visolie | Fish oil
28360103. serums | Serums
28910104. Afdichtingsverbindingen, kunststof of kunststof | Sealing compounds, synthetic rubber or plastic
31619909. valises | Valises
34290204. hangsloten | Padlocks
39140103. Ecclesiastische ware, zilver | Ecclesiastical ware, silver

Werken bij INSTITUUT DE TUIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INSTITUUT DE TUIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INSTITUUT DE TUIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INSTITUUT DE TUIN. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJKE BEDIENDE OPLEIDINGEN TOT APRIL 2019 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een bediende voor het intern opleidingscentrum van het bedrijf. Je staat in voor het administratieve en organisatorische luik van opleidingen voor heftrucks, reachtrucks, hoogwerker,.. Concreet bestaat je takenpakket uit: – Opmaken van opleidingsdossiers – Bijhouden van gegevens over opleidingen voor de facturatie nadien – Opmaken van attesten en deze versturen naar de klanten – Ontvangen van cursisten en organiseren van de lunch

  • MECANICIEN DAGWERK (M/V) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Loodgieter (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als loodgieter / all-round arbeider in de regio Antwerpen? Wij zoeken iemand op een vaste werf (ziekenhuis regio Antwerpen) om aan de slag te gaan als loodgieter! Onze klant kijkt uit naar een ervaren loodgieter die meteen zelfstandig aan de slag kan gaan.

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • Residentieel Elektricien (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Residentieel Elektricien zal je: zowel nieuwbouw als renovatiewerken uitvoeren volledig zelfstandig werken kunnen doorgroeien naar ploegbaas aan domotica werken veel contacten hebben met klanten

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp in Kortrijk-Harelbeke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Outbound Medewerker student (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student (m/v) voor de klantenservice Je behandelt uitgaande en eventueel inkomende oproepen Je telefoneert klanten die via de website op zoek zijn naar een vakman

  • Dakwerken platte en hellende daken (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN DER AUWERA

    Type: Vaste Job

    Je plaatst dakbedekkingen op hellende daken (pannen, onderdak, isolatie) en platte daken (roofing en EPDM). Het betreft het maken van de houtconstructie, leggen van roofing of pannen, afwerken van nokken en gootaansluitingen. Je vertrekt dagelijks vanuit Wechelderzande.

  • Webdeveloper (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: D&D distribution

    Type: Vaste Job

    Verdere ontwikkeling en uitbouw van… Uniek en innovatief webshop platform met B2B webshop + 100-tal B2C webshops gericht naar eindklanten, inclusief modules zoals een PC Configurator, supply selector, backend module, …  Server Configurator waarmee onze resellers een server systeem kunnen samenstellen, bestellen en nadien beheren Online platform voor IT verdelers met ticketing, beheer van documentatie, verkoop van recurring careplan-abonnementen, etc Koppelingen met ons cloud platform (zodat men vanaf de webshops cloudoplossingen zoals Office 365, Azure, … kan bestellen)  Koppelingen met ons ERP pakket en de ERP software van onze resellers

  • Psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen bij groepspraktijk AXI te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een klinisch psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen die als zelfstandige in bijberoep bereid is om mee te stappen in een groeiende groepspraktijk te Merchtem (Vlaams-Brabant), met een langdurig en loyaal engagement.

  • FLEXIJOB AFWASSER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van INSTITUUT DE TUIN in sociale netwerken
Look for responds of INSTITUUT DE TUIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor INSTITUUT DE TUIN. Laat een reactie achter voor INSTITUUT DE TUIN. INSTITUUT DE TUIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INSTITUUT DE TUIN. Leave a respond for INSTITUUT DE TUIN. INSTITUUT DE TUIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INSTITUUT DE TUIN op de google maps. Adres en contacten INSTITUUT DE TUIN
Location of INSTITUUT DE TUIN on the google maps. Address and contacts of INSTITUUT DE TUIN

Andere gerelateerde bedrijven als come INSTITUUT DE TUIN INSTITUUT DE TUIN: Laroy D | Nathalie | B.B.C. DV8-ASSE | GUY GHYS | Dirk

Other related companies as INSTITUUT DE TUIN: Laroy D | Nathalie | B.B.C. DV8-ASSE | GUY GHYS | Dirk

INSTITUUT DE TUIN is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INSTITUUT DE TUIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03988281250. Het bedrijf INSTITUUT DE TUIN bevindt zich op het adres: MARTELARENSTRAAT 22; 3200; AARSCHOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 792,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Parfumeries. Instituts de beaut茅. Centres de relaxation and bien-锚tre. Lijst met producten zijn Produits: Parfums, Cosm茅tiques.. Services: Bancs Solaires..
De hoofdactiviteit van INSTITUUT DE TUIN is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INSTITUUT DE TUIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INSTITUUT DE TUIN, openstaande posities, locatie van INSTITUUT DE TUIN op de kaart.

INSTITUUT DE TUIN is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is INSTITUUT DE TUIN, company assigned to the tax number BE03988281250. The company INSTITUUT DE TUIN is located at the address: MARTELARENSTRAAT 22; 3200; AARSCHOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 792,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Parfumeries. Instituts de beaut茅. Centres de relaxation and bien-锚tre. List of products are Produits: Parfums, Cosm茅tiques.. Services: Bancs Solaires..
The main activity of INSTITUUT DE TUIN is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INSTITUUT DE TUIN is not available. You also can look at reviews of INSTITUUT DE TUIN, open positions, location of INSTITUUT DE TUIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INSTITUUT DE TUIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INSTITUUT DE TUIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INSTITUUT DE TUIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INSTITUUT DE TUIN, employees, financial statistics.