CLAES BLOEMEN & PLANTEN

Contactgegevens CLAES BLOEMEN & PLANTEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLAES BLOEMEN & PLANTEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLAES BLOEMEN & PLANTEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIE EIKENSTRAAT 590; 2650; EDEGEM, België

Telefoon (phone): 34408574 (+32-34408574) 34408574 (+32-34408574)

Fax (fax): +32 (67) 936-13-59 +32 (67) 936-13-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLAES BLOEMEN & PLANTEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLAES BLOEMEN & PLANTEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLAES BLOEMEN & PLANTEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLAES BLOEMEN & PLANTEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLAES BLOEMEN & PLANTEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLAES BLOEMEN & PLANTEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLAES BLOEMEN & PLANTEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLAES BLOEMEN & PLANTEN
Products information CLAES BLOEMEN & PLANTEN

BTW identificatienummer (tax): BE07916992187
Ondernemingsnummer: 2574066162
Hoofdstad (capital): 155,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 528,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in CLAES BLOEMEN & PLANTEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Geschenken and souvenirs; Tuinbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLAES BLOEMEN & PLANTEN
(Get full report from official database of BE for CLAES BLOEMEN & PLANTEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLAES BLOEMEN & PLANTEN
Addition kinds of activities for CLAES BLOEMEN & PLANTEN

2353. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
162901. Dammen, waterwegen, dokken en andere mariene constructies | Dams, waterways, docks, and other marine construction
01810200. Bloemistengroenten en bloemen | Florists' greens and flowers
17510100. Kabinet en afwerking van timmerwerk | Cabinet and finish carpentry
20329901. Babyvoeding, inclusief vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Baby foods, including meats: packaged in cans, jars, etc.
22820201. Acetaatfilamentgarens: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Acetate filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
26749900. Tassen: Niet-bekleed papier en Multiwall, Nec | Bags: uncoated paper and multiwall, nec
65310101. Makelaar van geproduceerde woningen, ter plaatse | Broker of manufactured homes, on site
72219905. Transient fotograaf | Transient photographer

Werken bij CLAES BLOEMEN & PLANTEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLAES BLOEMEN & PLANTEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLAES BLOEMEN & PLANTEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLAES BLOEMEN & PLANTEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • Hvac Technieker (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een wereldspeler in het technisch onderhoud gebouwen zoeken we dringend HVAC techniekers. Uw verantwoordelijke staat u in voor het onderhoud en depannage voor zowel ventilatie groepen, elektrische & koeltechnische instalaties U voert de vooropgestelde taken uit binnen de vooropgestelde termijn Waken over uw eigen veiligheid en de veiligheid van uw collega’s is uw eerste prioriteit U maakt deel uit van een ploeg op een vaste werf U voert uw taken uit op een vakbekwame wijze

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hofstade – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOFSTADE)

    Regio: HOFSTADE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Promo/Degustatie (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen in jouw regio met de auto Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Zie je het zitten om op zaterdag van 10 tot 17 uur te werken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. - Stand opzetten - Proevertjes uitschenken - Mensen bedienden - Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatie We zijn op zoek naar studenten van 16 november tot 23 december.

  • lasser-mechanieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een lasser die bij drukte ook inzetbaar is als mechanieker. Je kan half-automaat en elektrodelassen, mooi pluspunt als je ook zou kunnen tiglassen.

  • CARROSSIER - KOETSWERKHERSTELLER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DEBOO

    Type: Vaste Job

    Gemotiveerde persoon gezocht die graag een auto van voorbereiding, spuiten tot afwerking verzorgt.

  • Machine-operator (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een producent van latexschuim zoekt Konvert machinebedienaars (m/v). Je bent verantwoordelijk om je productielijn continu draaiende te houden. Als er zich storingen of pannes voordoen, bekijk je wat je zelf kan oplossen. Indien nodig, schakel je de hulp in van collega's die reeds een vooropleiding genoten. In dit geval, verleen je hen assistentie en gebruik je deze samenwerking als leermoment om je technische expertise verder uit te bouwen. Je volgt de voorgeschreven richtlijnen maar blijft steeds kritisch nadenken. Eventuele verbeteringen of innovaties bespreek je met de leidinggevende. Jij bent eigenaar van je machine, dus we verwachten van jou veel input rond verbeteringen. Tot slot ben jij de verantwoordelijke voor het instellen en bijsturen van de procesparameters - opstarten en stoppen van de machine. Je meldt en rapporteert over stilstanden aan je leidinggevende. In dit alles staat veilig werken en kwaliteit steeds voorop. Een stevige dosis gezond verstand en redeneervermogen zijn voor deze functie belangrijker dan een specifieke opleiding of diploma. Je hebt oog voor detail, je werkt nauwkeurig en focust op kwaliteit van je werk. Je bent leergierig en hebt de technische interesse om de werking van de machine aan te leren. Je bent positief ingesteld en maakt graag deel uit van een team. Je bent bereid om eventueel te werken in 2 ploegen.

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • RESERVE schoonmaak regio Knokke 2018 (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Knokke zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Technisch medewerker autokeuring (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: Keuringsbureau Motorvoertuigen

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerkers met passie voor techniek om ons team te versterken. Onze keuringsstations bevinden zich te Deerlijk, Brugge, Tielt, Harelbeke, Roeselare, Ieper, Diksmuide, Ichtegem, Oostende en Wevelgem.

  • Flexijob Oud-Turnhout in Beenhouwerij (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    Voor ons filiaal te Oud-Turnhout zijn wij op zoek naar een flexijob om ons team te versterken : Samen met de collega's sta je in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en kaas en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je steeds de klanten adviseren in hun aankopen De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal Je bent klantvriendelijk

Zoek naar antwoorden van CLAES BLOEMEN & PLANTEN in sociale netwerken
Look for responds of CLAES BLOEMEN & PLANTEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLAES BLOEMEN & PLANTEN. Laat een reactie achter voor CLAES BLOEMEN & PLANTEN. CLAES BLOEMEN & PLANTEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLAES BLOEMEN & PLANTEN. Leave a respond for CLAES BLOEMEN & PLANTEN. CLAES BLOEMEN & PLANTEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLAES BLOEMEN & PLANTEN op de google maps. Adres en contacten CLAES BLOEMEN & PLANTEN
Location of CLAES BLOEMEN & PLANTEN on the google maps. Address and contacts of CLAES BLOEMEN & PLANTEN

Andere gerelateerde bedrijven als come CLAES BLOEMEN & PLANTEN CLAES BLOEMEN & PLANTEN: CHEZ MANU | OUHAMA R. | Post Scriptum SPRL | Centre Culturel Rixensart | CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.

Other related companies as CLAES BLOEMEN & PLANTEN: CHEZ MANU | OUHAMA R. | Post Scriptum SPRL | Centre Culturel Rixensart | CONTINENTAL IMP.EXP.CORP.

CLAES BLOEMEN & PLANTEN is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLAES BLOEMEN & PLANTEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07916992187. Het bedrijf CLAES BLOEMEN & PLANTEN bevindt zich op het adres: DRIE EIKENSTRAAT 590; 2650; EDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 155,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 528,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bloemen and planten; Geschenken and souvenirs; Tuinbenodigdheden. Producten gemaakt in CLAES BLOEMEN & PLANTEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CLAES BLOEMEN & PLANTEN is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLAES BLOEMEN & PLANTEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLAES BLOEMEN & PLANTEN, openstaande posities, locatie van CLAES BLOEMEN & PLANTEN op de kaart.

CLAES BLOEMEN & PLANTEN is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLAES BLOEMEN & PLANTEN, company assigned to the tax number BE07916992187. The company CLAES BLOEMEN & PLANTEN is located at the address: DRIE EIKENSTRAAT 590; 2650; EDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 155,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 528,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bloemen and planten; Geschenken and souvenirs; Tuinbenodigdheden. Products created in CLAES BLOEMEN & PLANTEN were not found.
The main activity of CLAES BLOEMEN & PLANTEN is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CLAES BLOEMEN & PLANTEN is not available. You also can look at reviews of CLAES BLOEMEN & PLANTEN, open positions, location of CLAES BLOEMEN & PLANTEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLAES BLOEMEN & PLANTEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLAES BLOEMEN & PLANTEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLAES BLOEMEN & PLANTEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLAES BLOEMEN & PLANTEN, employees, financial statistics.