GEORGETTE BRABANT

Contactgegevens GEORGETTE BRABANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEORGETTE BRABANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEORGETTE BRABANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EDMOND VAN BEVERENPLEIN 9; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92260867 (+32-92260867) 92260867 (+32-92260867)

Fax (fax): +32 (10) 285-43-66 +32 (10) 285-43-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEORGETTE BRABANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEORGETTE BRABANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEORGETTE BRABANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEORGETTE BRABANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEORGETTE BRABANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEORGETTE BRABANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEORGETTE BRABANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEORGETTE BRABANT
Products information GEORGETTE BRABANT

BTW identificatienummer (tax): BE09015899658
Ondernemingsnummer: 1837158203
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 383,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits: Parfums, Cosm茅tiques.

Product categorie (product category): Parfumeries. Bijouteries and horlogeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEORGETTE BRABANT
(Get full report from official database of BE for GEORGETTE BRABANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEORGETTE BRABANT
Addition kinds of activities for GEORGETTE BRABANT

1099. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
251401. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
20350108. Sojasaus | Soy sauce
32720503. Lintels, beton | Lintels, concrete
38120125. Ratio-instrumentatie | Rate-of-climb instrumentation
50750111. Ventilatieapparatuur en benodigdheden | Ventilating equipment and supplies
57139900. Vloerbedekking winkels, nec | Floor covering stores, nec
80110104. hematoloog | Hematologist

Werken bij GEORGETTE BRABANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEORGETTE BRABANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEORGETTE BRABANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEORGETTE BRABANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker zeugen- en biggenstal deeltijds 20-uren (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt bij de dagdagelijkse verzorging in de zeugen- en biggenstal. mogelijke taken zijn: kraamzorg, biggen behandelen, vaccineren, spenen,....

  • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

  • Ploegbaas wegenbouw (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geebets is Konvert Construct op zoek naar een ervaren ploegbaas. Als meewerkende leidinggevende zorg jij er voor dat je ploeg weet wat te doen. Ook zorg je voor de veiligheid en dat het nodige materiaal op tijd op de werf aanwezig is. Planlezen is uiteraard een vereiste, een groot verantwoordelijkheidsgevoel wordt verwacht.

  • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Sint-Lambrechts-Herk, 12 uur per week. (SINT-LAMBRECHTS-HERK)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-HERK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 à 4 dagen, voor een gastgezin wonende te Sint-Lambrechts-Herk. Een gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een toffe studentenjob?  Wij zoeken regelmatig studenten voor een magazijn in Genk.  Je maakt bestellingen klaar voor leverancier.   Dit zijn vooral pakketjes van online webshops.  Je bent tijdens de week 1 of meerdere dagen beschikbaar.

  • Chauffeur B Bpost Wetteren (jobstudent) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Wetteren zoekt een jobstudent de vaste zaterdag kan werken. Je uren zijn van 4u40 tem 13u16. Je wordt tewerkgesteld met de wagen om kranten te leveren in en rond Wetteren. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht.

  • Jobstudent Barman / Barvrouw (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Studentenjob

    Je helpt de drankbestellingen klaarzetten. Je vult nadien de toog en de frigo's terug aan.

  • BINNEN SCHRIJNWERKER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    - Dragers op maat brengen en in elkaar zetten (kasten, montageraam, rails, goten, ...) - Schrijnwerkelementen verzagen volgens het plan of de afmetingen van de werf - Parket plaatsen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Binnenschrijnwerk (parket, trappen, inbouwkasten, …) - Schrijnwerkelementen plaatsen en vastzetten met haken, geleiders, hoekijzers, … - tewerkstelling regio Roeselare

  • WERFLEIDER BURGERLIJKE BOUWKUNDE - Regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als werfleider ben je verantwoordelijk voor een efficiënte uitvoering van 1 of meerdere werven, (afhankelijk van de grootte van het project) van voorbereiding tot oplevering. Als werfleider sta je in voor het aansturen, coördineren, opvolgen en bijsturen van alle werkzaamheden voor het realiseren van je project(en). Je ondersteunt de projectleider met de administratieve opvolging van de werf: Opstellen en bewaken van de uitvoeringsplanning Het onderhouden van de contacten met de opdrachtgever, de architect, het studiebureau,… Deelnemen aan werfvergaderingen . Waken over de kwalilteit en de veiligheid op de werf Leiden van het werfteam

  • Vacature zelfstandige Klinisch Psycholoog (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde klinisch psycholoog (doelgroep volwassenen) om deel uit te maken van onze nieuwe vestiging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vestiging in Brasschaat (zie www:cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

Zoek naar antwoorden van GEORGETTE BRABANT in sociale netwerken
Look for responds of GEORGETTE BRABANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEORGETTE BRABANT. Laat een reactie achter voor GEORGETTE BRABANT. GEORGETTE BRABANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEORGETTE BRABANT. Leave a respond for GEORGETTE BRABANT. GEORGETTE BRABANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEORGETTE BRABANT op de google maps. Adres en contacten GEORGETTE BRABANT
Location of GEORGETTE BRABANT on the google maps. Address and contacts of GEORGETTE BRABANT

Andere gerelateerde bedrijven als come GEORGETTE BRABANT GEORGETTE BRABANT: PARCS A CONTENEURS AUBANGE | LADDERFABRIEK PETRY | FABRICE BORGIGNONS | Van Der Perre M | DE POST

Other related companies as GEORGETTE BRABANT: PARCS A CONTENEURS AUBANGE | LADDERFABRIEK PETRY | FABRICE BORGIGNONS | Van Der Perre M | DE POST

GEORGETTE BRABANT is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEORGETTE BRABANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09015899658. Het bedrijf GEORGETTE BRABANT bevindt zich op het adres: EDMOND VAN BEVERENPLEIN 9; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 383,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Parfumeries. Bijouteries and horlogeries. Lijst met producten zijn Produits: Parfums, Cosm茅tiques..
De hoofdactiviteit van GEORGETTE BRABANT is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEORGETTE BRABANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEORGETTE BRABANT, openstaande posities, locatie van GEORGETTE BRABANT op de kaart.

GEORGETTE BRABANT is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEORGETTE BRABANT, company assigned to the tax number BE09015899658. The company GEORGETTE BRABANT is located at the address: EDMOND VAN BEVERENPLEIN 9; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 383,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Parfumeries. Bijouteries and horlogeries. List of products are Produits: Parfums, Cosm茅tiques..
The main activity of GEORGETTE BRABANT is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GEORGETTE BRABANT is not available. You also can look at reviews of GEORGETTE BRABANT, open positions, location of GEORGETTE BRABANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEORGETTE BRABANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEORGETTE BRABANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEORGETTE BRABANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEORGETTE BRABANT, employees, financial statistics.