YVES BONDROIT

Contactgegevens YVES BONDROIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVES BONDROIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVES BONDROIT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DR?VE DU TUMULUS 9; 1495; VILLERS-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71875003 (+32-71875003) 71875003 (+32-71875003)

Fax (fax): +32 (9) 375-79-69 +32 (9) 375-79-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVES BONDROIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVES BONDROIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVES BONDROIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVES BONDROIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVES BONDROIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVES BONDROIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVES BONDROIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVES BONDROIT
Products information YVES BONDROIT

BTW identificatienummer (tax): BE06779907226
Ondernemingsnummer: 6697235107
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Produits: Cosm茅tiques, Parfums.

Product categorie (product category): Parfumeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVES BONDROIT
(Get full report from official database of BE for YVES BONDROIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVES BONDROIT
Addition kinds of activities for YVES BONDROIT

154203. Garage en servicestation aannemers | Garage and service station contractors
20419900. Meel- en andere graanmolenproducten, niet inbegrepen | Flour and other grain mill products, nec
22110702. Wasnetten | Laundry nets
35820100. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
73891312. Belastingtitel dealers | Tax title dealers

Werken bij YVES BONDROIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVES BONDROIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVES BONDROIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVES BONDROIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Process Operator (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dessel die instaat voor de veilige verwerking van radioactieve stoffen en ontmanteling van nucleaire sites, zoeken we operators in dagdienst. Je hebt een technische achtergrond door studie of ervaring en hebt bij voorkeur een heftruckattest. Je start in de flex-ploeg en stroomt door na een inwerkperiode naar ontmanteling of uitbating.

  • Meestergast elektricien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zoeken we een MEESTERGAST ELEKTRICIEN (M/V) U staat in voor het plaatsen van elektrische huishoudelijke installaties in zowel nieuwbouw als renovatieprojecten U doet dit zowel bij particulieren thuis alsook in scholen of bedrijven De werven zijn gelegen in gans Vlaanderen Daarbij geef je leiding aan een kleine groep elektriciens 

  • Automonteur regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde automonteur. Je takenpakket bestaat uit het volgende: 1. Bespreken van eventuele problemen met de auto-eigenaar. 2. Opsporen van gebreken aan voertuigen. 3. Vaststellen van de benodigde reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. 4. Maken van een kostenindicatie van de reparatie. 5. Nakijken van alle onderdelen van voertuig en motor. 6. Repareren of vervangen van kapotte onderdelen. 7. Verrichten van onderhoudsbeurten aan voertuigen (bijvoorbeeld smeren van onderdelen en verversen van olie). 8. Testen van het voertuig na reparatie, Eventueel bijstellen van onderdelen op basis van de testrit. 9. Verzorgen van tijdsregistratie per werkzaamheid. 10. Beheren van de voorraad van de werkplaats (tijdig bestellen van materialen en/of onderdelen). 11. Schoon afleveren van het voertuig na onderhoud of reparatie. 12. Verstrekken van advies aan klanten wat betreft onderhoud.

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten die vrij zijn in de periode van 20/11 tot en met 06/12 en kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Ben jij vrij en heb je interesse? Bel ons dan op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • Account manager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor klantenportefeuille in Oost-Europa (oa Polen, Tsjechië, Roemenië,...) Je verkoop geautomatiseerde machines en bijhorende diensten Hierbij verstrek je info over de producten en stel je nieuwe technologieën voor Houdt nauwe contacten met bestaande klanten en speurt de markt af naar nieuwe mogelijkheden Goede follow-up van je leads, potentiële en bestaande klanten. Denkt mee ter verbetering van het business model van het bedrijf Volgt de projecten en werkzaamheden op bij klanten, overlegt hierover intern met projectleider en koppelt terug naar je klanten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een ervaren Account Manager met een sterke technische kennis. Het bedrijf waar je terechtkomt is gespecialiseerd in automatisatieprojecten voor de elektronisch en mechanische industrie. Zij bieden op maat-gemaakte oplossing aan voor hun internationale klanten.

  • Allround technieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMCE NV

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het bouwen van prototype meetopstellingen je staat in voor het preventief en correctief onderhoud van de installaties en gebouwen je staat in voor het assembleren en monteren van de meetinstrumenten je steekt mee de handen uit de mouwen: je helpt goederen stockeren, je werkt met de heftruck,...

  • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

  • tuinarbeider (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DEWITTE STEVEN

    Type: Vaste Job

    aanleg en onderhoud van tuinen

  • Tijdelijk Administratief Medewerker - Consultant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Axis Projects

    Type: Vaste Job

    Als Administratief Medewerker zal je technische gegevens in de databank InfraRef ingeven. Deze gegevens zijn cruciaal voor berekeningen met betrekking tot netwerkplanning en - uitbating. Tot op vandaag ontbreekt een heel groot deel van de gegevens of zijn ze niet correct ingevoerd, waardoor InfraRef hiervoor nog niet kon ingezet worden. Je bent verantwoordelijk voor: - Het opzoeken, verwerken en aanvullen van nieuwe gegevens in de Infraref-databank; - Het verifiëren van bestaande gegevens door ze op te zoeken in schema's en indien nodig data corrigeren in de Infraref-databank databank met betrekking tot de technische gegevens van vermogentransformatoren en hun neuterpuntaansluitingen.

  • Leveren en installeren van zitmeubilair. (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CNP n.v.

    Type: Flexijob

    Je levert en installeert design zitmeubilair bij particuliere klanten. Je hebt een voornaam voorkomen en kan je vlot uitdrukken in het algemeen Nederlands. Je bent flexibel en op zoek naar een bijverdienste om te werken onder een variabel uurrooster. Je bent handig, betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken stipt na.

Zoek naar antwoorden van YVES BONDROIT in sociale netwerken
Look for responds of YVES BONDROIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVES BONDROIT. Laat een reactie achter voor YVES BONDROIT. YVES BONDROIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVES BONDROIT. Leave a respond for YVES BONDROIT. YVES BONDROIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVES BONDROIT op de google maps. Adres en contacten YVES BONDROIT
Location of YVES BONDROIT on the google maps. Address and contacts of YVES BONDROIT

Andere gerelateerde bedrijven als come YVES BONDROIT YVES BONDROIT: FA. BUYSSE | JOSE BREUER | APPEL'S | Sopimed S.A. | Laureys W BVBA

Other related companies as YVES BONDROIT: FA. BUYSSE | JOSE BREUER | APPEL'S | Sopimed S.A. | Laureys W BVBA

YVES BONDROIT is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVES BONDROIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06779907226. Het bedrijf YVES BONDROIT bevindt zich op het adres: DR?VE DU TUMULUS 9; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Parfumeries. Lijst met producten zijn Produits: Cosm茅tiques, Parfums..
De hoofdactiviteit van YVES BONDROIT is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVES BONDROIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVES BONDROIT, openstaande posities, locatie van YVES BONDROIT op de kaart.

YVES BONDROIT is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVES BONDROIT, company assigned to the tax number BE06779907226. The company YVES BONDROIT is located at the address: DR?VE DU TUMULUS 9; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Parfumeries. List of products are Produits: Cosm茅tiques, Parfums..
The main activity of YVES BONDROIT is Administration of Human Resource Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of YVES BONDROIT is not available. You also can look at reviews of YVES BONDROIT, open positions, location of YVES BONDROIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVES BONDROIT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVES BONDROIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVES BONDROIT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVES BONDROIT, employees, financial statistics.