VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY

Contactgegevens VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY: address, phone, fax, email, website, opening hours

VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRETRYSTRAAT 2; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32305252 32305252

Fax (fax): +32 (50) 173-18-43 +32 (50) 173-18-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY
Products information VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY

BTW identificatienummer (tax): BE01563598632
Ondernemingsnummer: 9725067138
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 302,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits: Parfums, Cosm茅tiques.

Product categorie (product category): Parfumeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY
(Get full report from official database of BE for VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY)

Aanvulling soorten activiteiten voor VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY
Addition kinds of activities for VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY

3463. Nonferrous smeden | Nonferrous forgings
24319900. Millwork, nec | Millwork, nec
36410208. Fotoflash en fotoflood lampen | Photoflash and photoflood lamps
39530110. Tijdstempels, hand: rubber of metaal | Time stamps, hand: rubber or metal
51990802. Lijnolie | Linseed oil
63710100. pensioenen | Pensions
76920000. Las reparatie | Welding repair

Werken bij VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorbereider carrosserie (m/v) (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brecht zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider in de carrosserie sector. Je bent op zoek naar vast werk en je hebt reeds ervaring in de sector carrosserie en dan voornamelijk als voorbereider spuitwerk. Je taak bestaat uit het schuren van de wagens, het demonteren en monteren van de onderdelen.

  • Technieker Middenspanning (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf dat zich bezighoudt met de totaalservice voor elektromotoren, hoogspanningscabines, automatisering en transformatoren zijn we op zoek naar een technieker middenspanningscabines. Een greep uit je takenpakket: montage, assemblage en aansluiten van middenspanningscabines elektriciteitswerken uitvoeren: hoogspanning en laagspanningsverdeling Hoogspanningscabines voorzien van transformatoren

  • Monteur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar een monteur op werven. Je bent geïnteresseerd in de wereld van containerunits en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit: De voorbereiding van montagewerken: Voormontage van constructie op de grond, laden en lossen van materialen; Uitvoeren van montagewerken: Monteren van containerunits, betonpanelen; Diverse karweien: Afbraakwerken, boorwerk,...

  • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

  • Machinebediener (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

  • Student winkelbediende afdeling beenhouwerij (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een vakantie- en/of weekendjob in de verkoop? Dan zijn we naar jou op zoek! Je gaat aan de slag als winkelbediende beenhouwerij bij een supermarkt in Kruibeke. Je staat in voor het bereiden van de vleeswaren zoals satés en cordon bleu's. Je werkt ook met de snijmachine om de vleeswaren en kazen te snijden. Daarnaast hou je de afdeling netjes en vult aan waar nodig. Je werkt in het weekend of ook doordeweeks indien je vrij bent.

  • Student frituur M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob in het weekend? Lees dan snel verder! Voor een frituur in regio Deinze zijn we op zoek naar een student die op vrijdag en/of zaterdag en/of zondag van 18u tot 21u wil bijspringen. Je bent stipt, beleefd en klantvriendelijk. Taken : Bestelling opnemen Vlees klaarleggen Kassa Inpakken van bestellingen Bijspringen waar nodig

  • STUDENT Klusjesman / Arbeider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wil jij onze studententeam versterken als klusjesman in de regio Antwerpen? Als klusjesman bij onze partners wordt je ingezet als manusje-van-alle. Het uitvoeren van diverse onderhoudswerken. Steeds in een team met ervaren klussers die je de kneepjes van het vak aanleren.

  • Dossierbeheerder voor kantoor met meerdere vestigingen - Gits (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor deze uitgegroeide familiale omgeving gaan we op zoek naar een kandidaat met motivatie en goesting om bij te leren. Heb jij ambitie om te groeien naar allround dossierbeheerder of ben je klaar voor de volgende stap je in carrière? Dan ben je hier alvast aan het goede adres! Dossierbeheerder/ Accountant - Je Functie: Je zal je eigen dossiers volledig van A-Z afwerken. Op termijn zal je ook de besprekingen met klanten voor jouw rekening nemen! Je werkt heel nauw samen met de vennoten die je dossiers superviseren. Zo kan je op korte termijn veel bijleren en heb je steeds een klankbord waar je kan op terugvallen. Je bent het aanspreekpunt bij uitstek van je klanten. Ze kunnen naar jou toekomen met al hun vragen en ook voor advies inzake diverse aangelegenheden kunnen ze bij jou terecht.

  • Rangeerder AM 02:30 - 8:30 (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DPD (Belgium) NV/SA

    Type: Vaste Job

    Ons ochtendteam versterken van 2u30 tot 8u30 Rangeren van afgezette wisselbakken aan de laad- en losplaatsen (zo efficiënt mogelijk volgens de vooropgestelde procedure) Onderhoud en controle van het rangeervoertuig LTS-scanningen Uitvoeren van administratieve taken, invullen van vrachtbrieven (CMR), controle van klanten en belading

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Manager Slachthuis (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DEBRA-GROUP

    Type: Vaste Job

    Je volgt de organisatie van de werkverdeling en planning op en houdt toezicht op de efficiëntie en het naleven van de procedures o.a. voor wat betreft hygiëne, gebruik materialen en veiligheid. Ook de opleiding van de (nieuwe) medewerkers volg je op. Je communiceert op dagelijkse basis met je de verantwoordelijken op de slachtvoer, de verschillende onderaannemers en met de toezichthoudende veeartsen. Je streeft continu naar optimalisatie van het rendement o.a. ook via procesverbeteringen, steeds met oog voor de kwaliteit, veiligheid en het dierenwelzijn. Je zorgt voor een correcte administratie en regelmatige rapportage naar de directie.

Zoek naar antwoorden van VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY in sociale netwerken
Look for responds of VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY in social networks

Lees alle opmerkingen voor VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY. Laat een reactie achter voor VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY. VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY. Leave a respond for VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY. VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY op de google maps. Adres en contacten VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY
Location of VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY on the google maps. Address and contacts of VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY

Andere gerelateerde bedrijven als come VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY: F.C. NEREM | SOFTWARE SCHOOL | HOTEL BROUWERSHUIS | E. KEMPENAERS | VT GREEN STAR MALDEGEM

Other related companies as VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY: F.C. NEREM | SOFTWARE SCHOOL | HOTEL BROUWERSHUIS | E. KEMPENAERS | VT GREEN STAR MALDEGEM

VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01563598632. Het bedrijf VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY bevindt zich op het adres: GRETRYSTRAAT 2; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 302,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Parfumeries. Lijst met producten zijn Produits: Parfums, Cosm茅tiques..
De hoofdactiviteit van VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY, openstaande posities, locatie van VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY op de kaart.

VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY, company assigned to the tax number BE01563598632. The company VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY is located at the address: GRETRYSTRAAT 2; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 302,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Parfumeries. List of products are Produits: Parfums, Cosm茅tiques..
The main activity of VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY is not available. You also can look at reviews of VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY, open positions, location of VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VGN CHARMY BLEYS-HETSRONY, employees, financial statistics.