ICI PARIS XL

Contactgegevens ICI PARIS XL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ICI PARIS XL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ICI PARIS XL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT I 78; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64224084 (+32-64224084) 64224084 (+32-64224084)

Fax (fax): +32 (53) 542-24-57 +32 (53) 542-24-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ICI PARIS XL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ICI PARIS XL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ICI PARIS XL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ICI PARIS XL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ICI PARIS XL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ICI PARIS XL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ICI PARIS XL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ICI PARIS XL
Products information ICI PARIS XL

BTW identificatienummer (tax): BE05454132080
Ondernemingsnummer: 7161132812
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 851,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Produits: Parfums, Cosm茅tiques.

Product categorie (product category): Parfumeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ICI PARIS XL
(Get full report from official database of BE for ICI PARIS XL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ICI PARIS XL
Addition kinds of activities for ICI PARIS XL

729904. Huis- en kinderopvang | House and babysitting services
832203. Emergency Social Services | Emergency social services
27540202. Visitekaartjes: gravure printing | Visiting cards: gravure printing
35999915. Zandraadsels (handzeef- of screeningsapparaat) | Sand riddles (hand sifting or screening apparatus)
37249916. Turbo-superchargers, vliegtuigen | Turbo-superchargers, aircraft
39490302. Oefencycli | Exercising cycles

Werken bij ICI PARIS XL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ICI PARIS XL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ICI PARIS XL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ICI PARIS XL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur Support (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een vlotte babbel en een kei in communicatie? Werk je graag met mensen en heb je een sterke overtuigingskracht? Bekijk dan snel ons aanbod! Onze partner is een logistieke speler met focus op innovatieve Supply Chain oplossingen voor klanten in de Benelux. Denk hierbij aan klanten zoals Nespresso, Coolblue, Telent, .... Onze klant wil niet zomaar een logistieke dienstverlener zijn. Ze zetten sterk in op Personalized Logistics; bezorgen zelfde dag nog, monteren en installeren van producten, oude producten terug mee nemen, ...Dit alles door de klant transparant en continu op de hoogte te houden. Op dit ogenblik zoeken zij een chaufeur support medewerker. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor de chauffeurs. Je staat continu in contact met de chauffeurs die de goederen bij de klanten bezorgen. Je begeleidt en ondersteunt de chauffeurs op hun traject door routes te monitoren, na te bellen, wijzigingen door te geven, ... Dit doe je op een vlotte empatische wijze. Je onderhoudt een goed contact met de chauffeurs, Daarnaast volg je leveringsproblemen verder op en denk je actief mee over oplossingen. Je staat in contact met de afdelingen Planning, Account Support en het Call Center, zodat zij op elk moment de nodige stappen kunnen ondernemen om de orders tijdig bij de klant te kunnen leveren.

  • Tijdelijke medewerker zuivel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de zuivelafdeling. D.w.z dat u de vershoud-datums dagelijks nakijkt en schikt volgens houdbaarheid. U vult de tekorten aan en zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling. U helpt klanten bij vragen en blijft steeds vriendelijk. U springt bij waar nodig.

  • Huishoudhulp regio Zottegem (M/V) (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij klanten thuis ga je huishoudelijke taken verrichten zoals poetsen,strijken, afwassen,.. Je wordt begeleid en gecoacht door een team van enthousiaste mensen bij wie je steeds terecht kan en bepaald zelf hoeveel uur per week en wanneer je wil werken. Assist At Home streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich dan ook kandidaat stellen ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geloof, afkomst, geaardheid, handicap of vermogen. Poetsen doe je met hart en ziel? Je bent klantvriendelijk en komt steeds je afspraken na?Je bent iemand op wie wij kunnen vertrouwen? Dan kom je zeker in aanmerking voor een leuke job bij Assist At Home.

  • HUISHOUDHULP REGIO MOORSLEDE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Sint-Eloois-Winkel en regio Moorslede zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Poetshulp Zwalm 20u (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in de omgeving van Zwalm zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf de dagen waarop je wenst te werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

  • Winkelbediende/bake-off medewerker bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Vaste Job

    Als verkoopsmedewerker in onze bakkerswinkel begin je 's morgens om 5.00u met het bakken en afwerken van koffiekoeken en gebak. Nadien spring je in de winkel in om de producten in te laden, klanten te bedienen aan de kassa, saladebar voor te bereiden, belegde broodjes te maken...

  • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

  • Sr.NET Software Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Tri-ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent Sr .NET Software Engineer en je gaat aan de slag met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën zoals ASP.net 4.6, MVC, Angular, … Als ervaren ontwikkelaar geef je ook voldoende zorg aan het onderhoud van de reeds aanwezige applicaties Je bent in staat om complexe problemen zelfstandig op te lossen. Je bouwt business kritische applicaties en websites verder uit Door je ‘drive’ en het opnemen van ‘ownerschip’ maak je het verschil in diverse development projecten.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Wetteren/Wichelen) - Zelfstandige basis (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van ICI PARIS XL in sociale netwerken
Look for responds of ICI PARIS XL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ICI PARIS XL. Laat een reactie achter voor ICI PARIS XL. ICI PARIS XL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ICI PARIS XL. Leave a respond for ICI PARIS XL. ICI PARIS XL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ICI PARIS XL op de google maps. Adres en contacten ICI PARIS XL
Location of ICI PARIS XL on the google maps. Address and contacts of ICI PARIS XL

Andere gerelateerde bedrijven als come ICI PARIS XL ICI PARIS XL: Vergote C | NATURFLORE | Mullier Th | KARAMAN | STROOBANT J.

Other related companies as ICI PARIS XL: Vergote C | NATURFLORE | Mullier Th | KARAMAN | STROOBANT J.

ICI PARIS XL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ICI PARIS XL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05454132080. Het bedrijf ICI PARIS XL bevindt zich op het adres: RUE ALBERT I 78; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 851,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Parfumeries. Lijst met producten zijn Produits: Parfums, Cosm茅tiques..
De hoofdactiviteit van ICI PARIS XL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ICI PARIS XL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ICI PARIS XL, openstaande posities, locatie van ICI PARIS XL op de kaart.

ICI PARIS XL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ICI PARIS XL, company assigned to the tax number BE05454132080. The company ICI PARIS XL is located at the address: RUE ALBERT I 78; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 851,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Parfumeries. List of products are Produits: Parfums, Cosm茅tiques..
The main activity of ICI PARIS XL is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ICI PARIS XL is not available. You also can look at reviews of ICI PARIS XL, open positions, location of ICI PARIS XL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ICI PARIS XL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ICI PARIS XL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ICI PARIS XL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ICI PARIS XL, employees, financial statistics.