HECTOR VAN MEERBEECK

Contactgegevens HECTOR VAN MEERBEECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HECTOR VAN MEERBEECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HECTOR VAN MEERBEECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEUKEPLEINBAAN 5; 3111; ROTSELAAR, België

Telefoon (phone): 16581068 (+32-16581068) 16581068 (+32-16581068)

Fax (fax): +32 (3) 541-24-21 +32 (3) 541-24-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HECTOR VAN MEERBEECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HECTOR VAN MEERBEECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HECTOR VAN MEERBEECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HECTOR VAN MEERBEECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HECTOR VAN MEERBEECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HECTOR VAN MEERBEECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HECTOR VAN MEERBEECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HECTOR VAN MEERBEECK
Products information HECTOR VAN MEERBEECK

BTW identificatienummer (tax): BE05201721191
Ondernemingsnummer: 6628570556
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 613,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Produits: Cosm茅tiques.

Product categorie (product category): Parfumeries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HECTOR VAN MEERBEECK
(Get full report from official database of BE for HECTOR VAN MEERBEECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HECTOR VAN MEERBEECK
Addition kinds of activities for HECTOR VAN MEERBEECK

3634. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
274199. Diversen, uitgeverijen, nec | Miscellaneous publishing, nec
25179904. Stereo kasten, hout | Stereo cabinets, wood
27520400. Kalender- en kaartafdrukken, lithografisch | Calendar and card printing, lithographic
78410000. Videobandverhuur | Video tape rental
97219906. Vredeskorps | Peace corps

Werken bij HECTOR VAN MEERBEECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HECTOR VAN MEERBEECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HECTOR VAN MEERBEECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HECTOR VAN MEERBEECK. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - bakwagen ADR (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf te Brugge is op zoek naar een C chauffeur ADR om met de bakwagen te rijden. Je staat in voor de ophaling van elektronische toestellen als bestuurder van een inzamelvoertuig. Daarnaast kan je regelmatig ingezet worden voor de inzameling van medisch afval. Dit is een job met optie vast waarbij je eerst een bepaalde periode via interim loopt.

  • Elektromechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken momenteel voor snelle opstart regio Gent een electromechanieker 2 ploegen. Zelfstandig een machinepark elektrisch en mechanisch onderhouden

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DESSELGEM/BEVEREN-LEIE (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit DESSELGEM & BEVEREN-LEIE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

  • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Trainer Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: POLET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als thuisverpleegkundige op zelfstandige basis in een groepering van zelfstandige verpleegkundigen Je verzorgt de mensen met oog voor detailzorg en voert dit uit wanneer nodig. Je staat in voor de wondzorg, inspuitingen, perfusies, bloednames, ... Wegens continue groei zijn we op zoek naar gedreven en enthousiaste collega's die ons team in de regio Antwerpen komen versterken.

  • Medische pedicure (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Diëtist Tina Simons

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk In Balans te Overijse is op zoek naar een medische pedicure. Er is reeds een groot klantenbestand over te nemen. Neem een kijke op onze website www.inbalansoverijse.be

  • Meewerkend projectleider elektriciteit West-Vl. (WOUMEN)

    Regio: WOUMEN

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als gespecialiseerd elektricien voer je opdrachten uit in drinkwater- en proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als gespecialiseerd elektricien werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen,…) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag en werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste taken Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit en interpreteert die. Je ijkt en programmeert meet- en regelapparatuur. Je legt bedradingen aan op basis van aangereikte schema's. Je stelt elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je verhelpt storingen. Je leidt kleine renovatieprojecten als projectleider en je stuurt elektriciens aan in projectteams. Je legt telefonie- en computernetwerken aan en voert testen uit. Je herstelt elektrische gereedschappen en bouwt ze om. Je beheert de elektrische componenten in het magazijn. Je assisteert de technische chef waterproductiecentrum en vervangt deze bij afwezigheid.

  • flexi hulpkelner (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: taverne restaurant koningsbos

    Type: Flexijob

    wegdragen van eten en dranken je hoeft niets op te schrijvnen of af te rekenen ev helpen achter de toog indien nodig wij zorgen voor uw opleiding hier ter plaatse

Zoek naar antwoorden van HECTOR VAN MEERBEECK in sociale netwerken
Look for responds of HECTOR VAN MEERBEECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HECTOR VAN MEERBEECK. Laat een reactie achter voor HECTOR VAN MEERBEECK. HECTOR VAN MEERBEECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HECTOR VAN MEERBEECK. Leave a respond for HECTOR VAN MEERBEECK. HECTOR VAN MEERBEECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HECTOR VAN MEERBEECK op de google maps. Adres en contacten HECTOR VAN MEERBEECK
Location of HECTOR VAN MEERBEECK on the google maps. Address and contacts of HECTOR VAN MEERBEECK

Andere gerelateerde bedrijven als come HECTOR VAN MEERBEECK HECTOR VAN MEERBEECK: ATELIERS MOSSOUX FR?RES | Hair Fashion Sylvia | F ORBAN | SYLVEER STRUBBE | Semaille Anne

Other related companies as HECTOR VAN MEERBEECK: ATELIERS MOSSOUX FR?RES | Hair Fashion Sylvia | F ORBAN | SYLVEER STRUBBE | Semaille Anne

HECTOR VAN MEERBEECK is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HECTOR VAN MEERBEECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05201721191. Het bedrijf HECTOR VAN MEERBEECK bevindt zich op het adres: BEUKEPLEINBAAN 5; 3111; ROTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 613,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Parfumeries. Lijst met producten zijn Produits: Cosm茅tiques..
De hoofdactiviteit van HECTOR VAN MEERBEECK is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HECTOR VAN MEERBEECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HECTOR VAN MEERBEECK, openstaande posities, locatie van HECTOR VAN MEERBEECK op de kaart.

HECTOR VAN MEERBEECK is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is HECTOR VAN MEERBEECK, company assigned to the tax number BE05201721191. The company HECTOR VAN MEERBEECK is located at the address: BEUKEPLEINBAAN 5; 3111; ROTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 613,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Parfumeries. List of products are Produits: Cosm茅tiques..
The main activity of HECTOR VAN MEERBEECK is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HECTOR VAN MEERBEECK is not available. You also can look at reviews of HECTOR VAN MEERBEECK, open positions, location of HECTOR VAN MEERBEECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HECTOR VAN MEERBEECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HECTOR VAN MEERBEECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HECTOR VAN MEERBEECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HECTOR VAN MEERBEECK, employees, financial statistics.