F ORBAN

Contactgegevens F ORBAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F ORBAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

F ORBAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE ROSKAM 15; 2970; SCHILDE, België

Telefoon (phone): 33836370 (+32-33836370) 33836370 (+32-33836370)

Fax (fax): +32 (53) 126-81-69 +32 (53) 126-81-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F ORBAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F ORBAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F ORBAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F ORBAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F ORBAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F ORBAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F ORBAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F ORBAN
Products information F ORBAN

BTW identificatienummer (tax): BE07848876953
Ondernemingsnummer: 1881927490
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in F ORBAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Huishoudapparaten,televisies and radio's; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F ORBAN
(Get full report from official database of BE for F ORBAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor F ORBAN
Addition kinds of activities for F ORBAN

511100. Afdrukken en schrijfpapier | Printing and writing paper
769915. Reparatie van fotografische en optische goederen apparatuur | Photographic and optical goods equipment repair services
17419904. Drain tegel installatie | Drain tile installation
39149910. Trofeeën, nsk | Trophies, nsk
50850108. Drums, nieuw of gereviseerd | Drums, new or reconditioned
51220102. Haarpreparaten | Hair preparations
51990202. kalenders | Calendars

Werken bij F ORBAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F ORBAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F ORBAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F ORBAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlakkers (V/M) (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker aan onze gloednieuwe poederlaklijn vorm je een belangrijke schakel in het poederlakproces door o.a. volgende taken op jou te nemen: - Je staat in voor de logistieke verhandeling van basismaterialen en afgewerkte producten. - Voor het vervoer kan je gebruik maken van een heftruck of stapelaar. - Je staat in voor de bevoorrading (de te lakken onderdelen) van het ophangsystemen aan het begin van de laklijn. -Je staat in voor het controleren van de gelakte stukken die de laklijn verlaten. -Je staat in voor het stockeren van gelakte materialen: het in pakken binden, stockeren en laden van afgewerkte producten. -Tot slot draag je mee zorg voor een nette en aangename werkomgeving en ben je gemotiveerd om nauw samen te werken met collega’s zodat je voor elkaar in de bres kan springen waar nodig.

  • Medewerker metaalhandel (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt de klanten bij het wegen en sorteren van materiaal. Je stelt vast welke materialen de klanten binnenbrengen, neemt ze aan, sorteert ze, weegt ze en geeft klanten een bonnetje mee. Je stockeert de materialen daarna op de juiste plaats. Ondertussen heb je oog voor de orde in het magazijn en doe je diverse andere kleine taken binnen de firma.

  • Monteur dagwerk gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: ASAP TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene - Zwevezele zijn wij op zoek naar een monteur. Dit voor het monteren en mechanisch verbinden van metalen stukken.

  • Inside Sales (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telesales medewerker verkoop je software programma's die de solvabiliteit van bedrijven kan nagaan. Je prospecten/klanten zijn bedrijven. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Huishoudhelden Oostkamp! Opstart zo snel mogelijk! (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp verzamel u! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Middelkerke 20u (LEFFINGE)

    Regio: LEFFINGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 2 gastgezinnen wonende in Leffinge & Schore. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Regio Oudenaarde en omgeving (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENT Grafisch bediende (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) om mee te helpen met wat administratief werk. Het gaat voornamelijk om foto's bewerken, tems op verzamelwebsites plaatsen, ... Wij denken dan aan iemand die een beetje vertrouwd is met fotoshop en die feeling heeft voor fotografie.

  • Deeltijds receptionist(e) te Brussel (omgeving Louisalaan) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Brussel zijn we op zoek naar een collega die het receptiegebeuren op een professionele manier kan verzorgen. Het takenpakket is zeer boeiend en gevarieerd: beheer van telefonische communicaties ontvangen van de bezoekers beheer van inkomende en uitgaande post beheer van inkomende en uitgaande aangetekende zendingen beheer van inkomende en uitgaande express zendingen bestellen van taxi's bestellen van lunches beheer van vergaderzalen ondersteuning in de organisatie van events Je werkt van maandag tot en met vrijdag, van 16h tot 19h.

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • Studentenjob op zaterdag - schoonmaak regio Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke?zaterdag van 13u - 16u. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van refter, sanitair en douches.

  • IT-Manager (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Vaste Job

    Als IT-manager sta je, samen met jouw team, in voor het onderhouden en optimaliseren van het informaticasysteem op een efficiënte manier. Je staat bovendien in nauw contact met de directie en zal met de afdeling IT een belangrijke schakel zijn in de verdere groei van ons bedrijf. Je draagt bij tot de ontwikkeling, invoering , toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Hierbij geef je advies over elke te nemen investering en blijf je zelf ook uitkijken naar nieuwe technologieën. Je bent hierbij bereid om jezelf voortdurend bij te scholen alsook de werknemers. Tot slot geef je leiding aan een team van 4 IT-medewerkers en rapporteer je aan de COO.

Zoek naar antwoorden van F ORBAN in sociale netwerken
Look for responds of F ORBAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor F ORBAN. Laat een reactie achter voor F ORBAN. F ORBAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F ORBAN. Leave a respond for F ORBAN. F ORBAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F ORBAN op de google maps. Adres en contacten F ORBAN
Location of F ORBAN on the google maps. Address and contacts of F ORBAN

Andere gerelateerde bedrijven als come F ORBAN F ORBAN: MOBISTAR CENTER WIJNEGEM | ANNICK BEEUWSAERT | FRONVILLE | Maes B | Bonfond J-M

Other related companies as F ORBAN: MOBISTAR CENTER WIJNEGEM | ANNICK BEEUWSAERT | FRONVILLE | Maes B | Bonfond J-M

F ORBAN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F ORBAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07848876953. Het bedrijf F ORBAN bevindt zich op het adres: DE ROSKAM 15; 2970; SCHILDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Huishoudapparaten,televisies and radio's; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen. Producten gemaakt in F ORBAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F ORBAN is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F ORBAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F ORBAN, openstaande posities, locatie van F ORBAN op de kaart.

F ORBAN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is F ORBAN, company assigned to the tax number BE07848876953. The company F ORBAN is located at the address: DE ROSKAM 15; 2970; SCHILDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Huishoudapparaten,televisies and radio's; IJzerwaren,bouw- and verfmaterialen. Products created in F ORBAN were not found.
The main activity of F ORBAN is Automotive Repair, Services and Parking, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of F ORBAN is not available. You also can look at reviews of F ORBAN, open positions, location of F ORBAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F ORBAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F ORBAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F ORBAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F ORBAN, employees, financial statistics.