SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN

Contactgegevens SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): REMPARDEN 12; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55334421 (+32-55334421) 55334421 (+32-55334421)

Fax (fax): +32 (14) 622-96-60 +32 (14) 622-96-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN
Products information SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN

BTW identificatienummer (tax): BE07979064941
Ondernemingsnummer: 8140289306
Hoofdstad (capital): 646,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN
(Get full report from official database of BE for SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN
Addition kinds of activities for SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN

823100. bibliotheken | Libraries
01810100. Planten, bladeren en struikgewassen | Plants, foliage and shrubberies
17310103. Stand-by of noodstroom specialisatie | Standby or emergency power specialization
20150301. Egg albumen | Egg albumen
35359902. Bulkbehandelingstransportsystemen | Bulk handling conveyor systems
39149904. Bestek, NK | Flatware, nsk

Werken bij SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige medische administratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Op klantvriendelijke wijze sta je in voor het onthaal van de patiënten Je benadert de professionele situatie vanuit een ethische invalshoek Je doorgedreven kennis van de medische terminologie pas je op een correcte wijze toe in de verwerking van medische verslagen en briefwisseling Je organiseert je werk zelfstandig op een efficiënte wijze Je beheert het elektronische afsprakensysteem en ziet toe op de volledigheid van de patiëntendossiers en het klassement hiervan Je handelt volgens de missie, visie, waarden en doelstellingen van het ziekenhuis.

  • huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Staden, Westrozebeke, Oostnieuwkerke (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag willen poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen bij particuliere mensen thuis. We zoeken mensen die verantwoordlijkheid kunnen dragen, die zelfstandig kunnen werken en die graag mensen bijstaan in hun huishouden. Dit is zowel bij jonge gezinnen als bij bejaarden. Uurrooster is in samenspraak te bepalen, dit tussen 16 en 38 uren per week, naargelang u zelf kan combineren met uw eigen gezinsleven. Ook combinatie met een andere deeltijdse job is mogelijk!

  • Huishoudhulp (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: X-TRA TIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Om ons team te versterken, zijn wij DRINGEND op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Heb je alles graag netjes en poets je graag, dan is dit jouw kans! Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning. Je voert lichte huishoudelijke taken uit (stofzuigen, dweilen, stofvegen, ramen wassen, strijken, … ) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je dient volledig zelfstandig te kunnen werken en verantwoordelijkheid te nemen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tienen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • Administratief medewerker (Student) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BULDIT

    Type: Studentenjob

    Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van ons team en krijgt vele afwisselende taken. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Hoe vul je je dag? Je gaat actief op zoek naar info via Google Met die info vul je onze lijsten aan Je digitaliseert onze artikelmappen Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Brede interesse in diverse onderwerpen Perfect Nederlands Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

  • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

  • Metaalbewerker - kleine fijne projecten op maat (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je maakt volgens plan de gevraagde stukken (fijn maatwerk). Je bewerkt het metaal zoals gevraagd: plooien, snijden, rollen, lassen, ponsen, ... .

  • Projectleider hout (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent de persoon die ervoor zorgt om vanuit het ontwerp een perfect eindresultaat te bekomen. Je voert meerdere werfbezoeken uit en coördineert op vlotte wijze waar nodig. Je staat in voor opmetingen en werkt het project binnen de besproken termijn af. Je verzorgt tot in de puntjes alle administratie rond uw projecten. Je communiceert en organiseert op professionele wijze met alle betrokken partijen.

  • Docent Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • G2 Recruitment Solutions - .NET Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    .NET developer needed on extendable mission of 3 months in the Antwerp Region My client based in the Antwerp region are looking for a .NET developer to join their team on a extendable freelance mission of 3 months, to start in the next few weeks. Role 2 years - .NET developer C# / Xamarin is a bonus Basic Networking Knowledge Good communicator Dutch is essential, English is a bonus Details Location: Antwerp Duration: 3 month extendable freelance mission Start Date: 2 to 4 weeks Half Days: Possible 2 half days a week If you wish to be considered for the position available, please APPLY with an up to date CV with a contact number via the button below.

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp met zin voor verantwoordelijkheid. U help mee met de voorbereiding, u vult de buffetten aan en helpt bij het opruimen na de dienst.

Zoek naar antwoorden van SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN in sociale netwerken
Look for responds of SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN. Laat een reactie achter voor SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN. SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN. Leave a respond for SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN. SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN op de google maps. Adres en contacten SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN
Location of SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN on the google maps. Address and contacts of SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN

Andere gerelateerde bedrijven als come SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN: CAMBIER JACQUES | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | HET NIEUWE ROER EN BOND VAN EIGENSCHIPPERS | TECHNI DIGEST | HOLDING HI-PA BVBA

Other related companies as SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN: CAMBIER JACQUES | BIBLIOTHبQUE PUBLIQUE | HET NIEUWE ROER EN BOND VAN EIGENSCHIPPERS | TECHNI DIGEST | HOLDING HI-PA BVBA

SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07979064941. Het bedrijf SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN bevindt zich op het adres: REMPARDEN 12; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 646,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN, openstaande posities, locatie van SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN op de kaart.

SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN, company assigned to the tax number BE07979064941. The company SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN is located at the address: REMPARDEN 12; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 646,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN were not found.
The main activity of SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN is not available. You also can look at reviews of SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN, open positions, location of SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOLIDARIT. VOOR HET GEZIN, employees, financial statistics.