PVBA BLOEMEN ELVIRA

Contactgegevens PVBA BLOEMEN ELVIRA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PVBA BLOEMEN ELVIRA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PVBA BLOEMEN ELVIRA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEMEENTEPLEIN 5; 3140; KEERBERGEN, België

Telefoon (phone): 15514316 (+32-15514316) 15514316 (+32-15514316)

Fax (fax): +32 (56) 712-68-67 +32 (56) 712-68-67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PVBA BLOEMEN ELVIRA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PVBA BLOEMEN ELVIRA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PVBA BLOEMEN ELVIRA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PVBA BLOEMEN ELVIRA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PVBA BLOEMEN ELVIRA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PVBA BLOEMEN ELVIRA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PVBA BLOEMEN ELVIRA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PVBA BLOEMEN ELVIRA
Products information PVBA BLOEMEN ELVIRA

BTW identificatienummer (tax): BE09902496337
Ondernemingsnummer: 5039672851
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in PVBA BLOEMEN ELVIRA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Fleurop Interflora

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PVBA BLOEMEN ELVIRA
(Get full report from official database of BE for PVBA BLOEMEN ELVIRA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PVBA BLOEMEN ELVIRA
Addition kinds of activities for PVBA BLOEMEN ELVIRA

362900. Elektrische industriële apparaten, niet inbegrepen | Electrical industrial apparatus, nec
482201. Fotografische berichtdiensten | Photographic message services
02539901. Turkije ei boerderij | Turkey egg farm
25319902. Banken voor openbare gebouwen | Benches for public buildings
27590903. Tickets: drukwerk, NSK | Tickets: printing, nsk
34430506. Drukapparatuur of hulpapparatuur, kern: metalen plaat | Pressurizers or auxiliary equipment, nuclear: metal plate
38230104. Thermistors, industrieel proces type | Thermistors, industrial process type
39650203. Veiligheidsspelden | Safety pins

Werken bij PVBA BLOEMEN ELVIRA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PVBA BLOEMEN ELVIRA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PVBA BLOEMEN ELVIRA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PVBA BLOEMEN ELVIRA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier- Wortgem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier sta je in voor de receptie van de goederen. Je zet de ingrediënten klaar voor de keuken aan de hand van bestellingen. Verder spring je ook overal bij waar nodig. Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf, waar je kan meewerken aan de groei van dit bedrijf. Ook de sfeer is jong en direct, het enthousiasme spreekt voor zich.

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Weerde M/V (WEERDE)

    Regio: WEERDE

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BACHTE-MARIA-LEERNE (deeltijds - zelf te kiezen) (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) schoonmaak kok die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een proper en hygiënisch woonzorgcentrum. Je staat in voor het onderhoud van zowel de kamers van onze bewoners als de gemeenschappelijke ruimtes. Je kan hiervoor gebruik maken van moderne materialen en degelijke schoonmaakproducten.

  • Lifttechnieker dag ( m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Maxicon

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als lifttechnieker sta je in voor onderhoud en herstellingen aan liften. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak.

  • Project manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

  • Beauty consulent(e) bijberoep/hoofdberoep - W. Vlaanderen - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VB-CARS & LIFESTYLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, relatiegeschenken aan bedrijven, beurzen, social media marketing, voor ieder wat wils en op maat! We zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleiding en begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carrièreladder. Iedereen krijgt de kans te promoveren, mits het volgen van de opleidingen. Je helpt je klanten om grote besparingen te doen en zorgt u ervoor dat hun huid er stralend uitziet. Dankzij jou zullen je klanten het juiste advies krijgen. Ook mogelijk om van thuis uit te werken. Uw succes is ons doel Belangrijk is dat je zélf bepaalt in welke regio je werkt, interesse in een andere regio? Contaacteer ons!

  • LEERCONTRACT KAPSTER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

  • begeleider eklas voor kleuters - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

Zoek naar antwoorden van PVBA BLOEMEN ELVIRA in sociale netwerken
Look for responds of PVBA BLOEMEN ELVIRA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PVBA BLOEMEN ELVIRA. Laat een reactie achter voor PVBA BLOEMEN ELVIRA. PVBA BLOEMEN ELVIRA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PVBA BLOEMEN ELVIRA. Leave a respond for PVBA BLOEMEN ELVIRA. PVBA BLOEMEN ELVIRA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PVBA BLOEMEN ELVIRA op de google maps. Adres en contacten PVBA BLOEMEN ELVIRA
Location of PVBA BLOEMEN ELVIRA on the google maps. Address and contacts of PVBA BLOEMEN ELVIRA

Andere gerelateerde bedrijven als come PVBA BLOEMEN ELVIRA PVBA BLOEMEN ELVIRA: FLETABLISSEMENTS LIXON SPRL | Jullion A | LUDO GEUDENS | De Wit Gebr | Plastivaria NV

Other related companies as PVBA BLOEMEN ELVIRA: FLETABLISSEMENTS LIXON SPRL | Jullion A | LUDO GEUDENS | De Wit Gebr | Plastivaria NV

PVBA BLOEMEN ELVIRA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PVBA BLOEMEN ELVIRA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09902496337. Het bedrijf PVBA BLOEMEN ELVIRA bevindt zich op het adres: GEMEENTEPLEIN 5; 3140; KEERBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 748,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bloemen and planten; Fleurop Interflora. Producten gemaakt in PVBA BLOEMEN ELVIRA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PVBA BLOEMEN ELVIRA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PVBA BLOEMEN ELVIRA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PVBA BLOEMEN ELVIRA, openstaande posities, locatie van PVBA BLOEMEN ELVIRA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PVBA BLOEMEN ELVIRA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is PVBA BLOEMEN ELVIRA, company assigned to the tax number BE09902496337. The company PVBA BLOEMEN ELVIRA is located at the address: GEMEENTEPLEIN 5; 3140; KEERBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 748,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bloemen and planten; Fleurop Interflora. Products created in PVBA BLOEMEN ELVIRA were not found.
The main activity of PVBA BLOEMEN ELVIRA is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of PVBA BLOEMEN ELVIRA is not available. You also can look at reviews of PVBA BLOEMEN ELVIRA, open positions, location of PVBA BLOEMEN ELVIRA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PVBA BLOEMEN ELVIRA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PVBA BLOEMEN ELVIRA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PVBA BLOEMEN ELVIRA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PVBA BLOEMEN ELVIRA, employees, financial statistics.