De Wit Gebr

Contactgegevens De Wit Gebr: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Wit Gebr: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Wit Gebr

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mijlstraat 45-47; 2570; Duffel, België

Telefoon (phone): 015 31 26 82 (+32-015 31 26 82) 015 31 26 82 (+32-015 31 26 82)

Fax (fax): +32 (56) 669-18-90 +32 (56) 669-18-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Wit Gebr: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Wit Gebr"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Wit Gebr"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Wit Gebr, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Wit Gebr. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Wit Gebr, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Wit Gebr. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Wit Gebr
Products information De Wit Gebr

BTW identificatienummer (tax): BE02298858642
Ondernemingsnummer: 1228515625
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 683,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Garages; Automobile-body repair

Product categorie (product category): Automobile - Breakdown recovery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Wit Gebr
(Get full report from official database of BE for De Wit Gebr)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Wit Gebr
Addition kinds of activities for De Wit Gebr

489900. Communicatiediensten, nv | Communication services, nec
09130102. Mussells, nemen van | Mussells, taking of
28191101. Ammoniumchloride, hydroxide en molybdaat | Ammonium chloride, hydroxide, and molybdate
37110408. Sneeuwploegen (motorvoertuigen), montage van | Snow plows (motor vehicles), assembly of
37210101. Vliegtuigen, vaste of roterende vleugel | Airplanes, fixed or rotary wing
64119903. Inspectie- en onderzoeksdiensten, verzekering | Inspection and investigation services, insurance
80110519. Radioloog | Radiologist

Werken bij De Wit Gebr: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Wit Gebr: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Wit Gebr. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Wit Gebr. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediender mengafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener mengafdeling 2 ploegen. Aan de hand van de productiefiche breng je de aangeleverde goederen in de mengmachine. Je werkt nauwkeurig en zorgt dat de producten volgens de formule gemengd worden. Je respecteert nauwgezet de voorgeschreven procedure. je staat ook in voor een eerste visuele kwaliteitscontrole en het nemen van een staal.

  • Tijdelijke opdracht administratief bediende personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze job draait om een langdurige vervanging! Je werkt als pittige administratief bediende in dit enthousiast team. Je levert punctueel administratief werk, je hebt een vlot werktempo en bent snel van begrip. Je doet heel veel cijfergerelateerde taken zoals loonsverwerking, facturatie rond opleidingen en subsidies, organisatie opleidingen, verwerking verlof in kalenders, ... Je werkt in een bedrijvengroep met ongeveer 100 arbeiders en nog een heleboel bedienden.

  • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

  • Pijpfitter Warme Zone (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uivoeren van alle voorkomende (de)montage -en pijpfitwerkzaamheden in alle posities aan verschilllende materiaalsoorten binnen afgesproken tijd en budget, in teamverband en zelfstandig en dan voornamelijk op activiteiten binnen kerncentrales. Verantwoodelijkheden * voorstellen doen met betrekking tot de aanpak van de werkzaamheden * je checkt specificaties van tekeningen op locatie en brengt indien nodig wijzigingen hierop aan. * Je werkt volges opdrachtstelling, specificaties, werkinstructies en procedures en stelt een beperkte eindrapportage op. * Je meldt, na uivoering, de werkzaamheden conform geldende procedures af * Als zelfstandig fitter ben je verantwoordelijk voor veiligheid, kwaliteit en naleving van wettelijke regels en procedures en stuurt waar nodig bij. * je draagt zorg voro de inrichting van de werklocatie en organisatie, planning en uitvoering van alle fitterswerkzaamheden.

  • CNC Operator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • Huishoudhulp Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ITZU HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Lanaken. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

  • STUDENT IT helpdesk medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij bezig met een IT opleiding? Gek op oplossen en rapporteren van IT vraagstukken en ben je ook bekend met klantcontact? Lijkt het jou een uitdaging om de partners en klanten zo goed mogelijk te voorzien van allerlei IT vraagstukken en onderdeel uit te maken van dit groeiende bedrijf in Antwerpen? Dan zijn we op zoek naar jou! De opdrachtgever is een marktleider in het aanbieden van softwarepakketten voor allerlei doeleinden. Zij zijn op zoek naar verschillende profielen dit kunnen werken met sofware codering in Python, Javascript, PHP, HTML, Xamarin en meer. Hoe vaak werk ik? Als part time- IT helpdesk medewerker werk je 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal 1 dag. Meer werken kan uiteraard!

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • Quality Officer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

  • Service Technieker Buitendienst - vast contract - nationaal (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht binnen een stabiele en toonaangevende onderneming. Binnen de afdeling service & planning voer je de service orders uit die voortvloeien uit de ontvangen meldingen. Snelle & klantvriendelijke interventie uitvoeren & garanderen. Takenpakket als service technieker is als volgt: Ingepland service orders uitvoeren (installatie, herstelling, onderhoud) Administratie correct en volledig afronden Stockbeheer Retour nemen indien nodig Levering & ophaling van reservetoestellen Correcte aansluitingen voorzien Storingen detecteren en oplossen Toelichten machine bij eerste ingebruikname Dit steeds met een oog voor kwaliteit en optimale klanttevredenheid

Zoek naar antwoorden van De Wit Gebr in sociale netwerken
Look for responds of De Wit Gebr in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Wit Gebr. Laat een reactie achter voor De Wit Gebr. De Wit Gebr bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Wit Gebr. Leave a respond for De Wit Gebr. De Wit Gebr on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Wit Gebr op de google maps. Adres en contacten De Wit Gebr
Location of De Wit Gebr on the google maps. Address and contacts of De Wit Gebr

Andere gerelateerde bedrijven als come De Wit Gebr De Wit Gebr: Ruban Alfred Equipement SPRL | HYPE IMPORT SA | Dermaux Isabelle | Scheerlinck Pierre | SACHA VAN WIELE

Other related companies as De Wit Gebr: Ruban Alfred Equipement SPRL | HYPE IMPORT SA | Dermaux Isabelle | Scheerlinck Pierre | SACHA VAN WIELE

De Wit Gebr is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Wit Gebr, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02298858642. Het bedrijf De Wit Gebr bevindt zich op het adres: Mijlstraat 45-47; 2570; Duffel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 683,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile - Breakdown recovery. Lijst met producten zijn Garages; Automobile-body repair.
De hoofdactiviteit van De Wit Gebr is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Wit Gebr is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Wit Gebr, openstaande posities, locatie van De Wit Gebr op de kaart.

De Wit Gebr is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Wit Gebr, company assigned to the tax number BE02298858642. The company De Wit Gebr is located at the address: Mijlstraat 45-47; 2570; Duffel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 683,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile - Breakdown recovery. List of products are Garages; Automobile-body repair.
The main activity of De Wit Gebr is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Wit Gebr is not available. You also can look at reviews of De Wit Gebr, open positions, location of De Wit Gebr on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Wit Gebr, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Wit Gebr, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Wit Gebr, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Wit Gebr, employees, financial statistics.