NICOLE VANTHEMSCHE

Particuliere bedrijvencommunicatie • NICOLE VANTHEMSCHE
Private companiesCommunications • NICOLE VANTHEMSCHE

Contactgegevens NICOLE VANTHEMSCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NICOLE VANTHEMSCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

NICOLE VANTHEMSCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PATERSSTRAAT 46; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93775910 (+32-93775910) 93775910 (+32-93775910)

Fax (fax): +32 (86) 676-98-12 +32 (86) 676-98-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NICOLE VANTHEMSCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NICOLE VANTHEMSCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NICOLE VANTHEMSCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NICOLE VANTHEMSCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NICOLE VANTHEMSCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NICOLE VANTHEMSCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NICOLE VANTHEMSCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NICOLE VANTHEMSCHE
Products information NICOLE VANTHEMSCHE

BTW identificatienummer (tax): BE06309692382
Ondernemingsnummer: 3080535888
Hoofdstad (capital): 475,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 274,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in NICOLE VANTHEMSCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NICOLE VANTHEMSCHE
(Get full report from official database of BE for NICOLE VANTHEMSCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor NICOLE VANTHEMSCHE
Addition kinds of activities for NICOLE VANTHEMSCHE

592101. Wijn en bier | Wine and beer
966100. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology
24269901. Afmeting, hardhout | Dimension, hardwood
25420201. Bar armaturen, behalve hout | Bar fixtures, except wood
27310204. Handboeken: uitgeverij en drukwerk | Textbooks: publishing and printing
28219900. Plastics materialen en harsen, nec | Plastics materials and resins, nec
50459903. Computer software | Computer software
57340000. Computer en software winkels | Computer and software stores
59899901. Steenkool | Coal
79930400. Gokautomaten | Gambling machines

Werken bij NICOLE VANTHEMSCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NICOLE VANTHEMSCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NICOLE VANTHEMSCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NICOLE VANTHEMSCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar monteurs  sanitaire regio Vlaams-Brabant Kranen, ketels, leidingen … Van A tot Z sanitair in de vingers hebben

  • HVAC technieker Warmtepompen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Service Technieker HVAC Warmtepompen sta je in voor het onderhoud van HVAC installaties bij onze klanten, zowel voor preventief als curatief onderhoud. Na een opleidingsperiode maak je deel uit van het Service Team. Je werkt aan de meest moderne HVAC installaties die gebruikt worden bij onze klanten. De Service Technieker (m/v) rapporteert aan de Teamleader. Je zal voornamelijk werken op sites van onze klanten. In deze functie verzorg je het: • Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud van HVAC installaties. • Behandelen en verhelpen van storingen aan verwarmings- en koelinstallaties, klimatisatie installaties. • Monteren van aanpassingen of uitbreidingen op bestaande installaties. • Monteren van nieuwe installaties. • Onderhouden van contact met klanten. • Afhankelijk van je werkervaring en kennisniveau zal je eveneens instaan voor het inbedrijfstellen van nieuwe installaties.

  • Elektricien M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als elektricien weet je van aanpakken. Je zal namelijk deze taken uitvoeren: Je staat in voor het uitvoeren van elektriciteitswerken op diverse werven; Uitvoeren van de aansluitingen van aansturingskabels volgens een opgegeven plan in o.a. laagspanningsborden distributieborden verlichtingspalen aandrijvingen en andere uitrustingen ... ; Ook voorbereidingswerken zoals trekken van kabels plaatsen uitrustingen (lampen) behoren tot je takenpakket; Tot slot zal je ook laagspanningskabels verbinden.

  • Huishoudhulp Maasland (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: Assist at Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een huishoudhulp voor 13 uur per week te poetsen, met geleidelijke uitbreiding van uren. De hoofdtaken zijn: poetsen, strijken en maaltijden bereiden Je werkt bij gezinnen thuis in de regio Neeroeteren/ Maaseik

  • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

  • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AUSY Consulting

    Type: Vaste Job

    Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

  • Aluminium Schrijnwerker (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit: assemblage van ramen, schuiframen en deuren; Montage van het aluminium schrijnwerk, plaatsen van beslag,...

  • Arts preventieve geneeskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG Insurance

    Type: Zelfstandige activiteit

    AG Insurance is de grootste verzekeringsmaatschappij in België. Wij verdelen onze producten via verschillende kanalen aan consumenten en bedrijven. Wij bieden het volledige gamma aan verzekeringsproducten aan: brand, auto, hospitalisatie, pensioensparen, groepsverzekering… AG Insurance stimuleert zijn klanten om te genieten van het leven, elke dag opnieuw. We zetten klanten aan om volop te leven en het leven te leiden dat ze echt willen: een gezin stichten, een huis kopen, reizen, nieuwe sporten ontdekken... Zonder zorgen, want wij steunen hen bij elk van die sleutelmomenten. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je functie Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende,Blankenberge, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Kinderverzorgster/verzorger (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: HET MALTERIEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde en betrouwbare kinderverzorgsters (m/v). Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van het kindje. Je zorgt voor kindjes tussen 0-3 jaar. Motivatie en inzet zijn noodzakelijk. Huishoudelijke taken zoals de kribbe schoonmaken behoren mee tot het takenpakket.

  • Receptionist(e) - Zaventem - 38u/week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je bent verantwoordelijk voor volgende taken : Onthaal van de klanten en bezoekers aan de receptie Telefonisch onthaal van klanten (informatie geven, gesprek doorschakelen, enz., ...) Zorgen voor de netheid van de receptie Ondersteuning bieden aan de klanten

  • HORECA HERO (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IB NVC

    Type: Werfreserve

    Ben je student? Ben je werkzoekende? Wil je deel uitmaken van een superteam? DAN IS IB EVENT DE OPLOSSING Je hebt al heel wat ervaring in de horeca en weet perfect alles in goede banen te leiden. Je hebt een verzorgd voorkomen en spreekt zeer goed Nederlands en Frans (optioneel) Je bent flexibel en stressbestendig, Je draagt klantvriendelijkheid hoog in het vaandel. Indien u geen ervaring heeft in de horeca, voorzien wij een interne opleiding Heb je interesse om te werken in een dynamisch bedrijf met een mooie verloning.

Zoek naar antwoorden van NICOLE VANTHEMSCHE in sociale netwerken
Look for responds of NICOLE VANTHEMSCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor NICOLE VANTHEMSCHE. Laat een reactie achter voor NICOLE VANTHEMSCHE. NICOLE VANTHEMSCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NICOLE VANTHEMSCHE. Leave a respond for NICOLE VANTHEMSCHE. NICOLE VANTHEMSCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NICOLE VANTHEMSCHE op de google maps. Adres en contacten NICOLE VANTHEMSCHE
Location of NICOLE VANTHEMSCHE on the google maps. Address and contacts of NICOLE VANTHEMSCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come NICOLE VANTHEMSCHE NICOLE VANTHEMSCHE: De Wael Anne-Marie | GARAGE SALOMEZ-DEBRUYNE | Van Acker T | Van De Perck P | DE SMET KASSEIEN BVBA

Other related companies as NICOLE VANTHEMSCHE: De Wael Anne-Marie | GARAGE SALOMEZ-DEBRUYNE | Van Acker T | Van De Perck P | DE SMET KASSEIEN BVBA

NICOLE VANTHEMSCHE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NICOLE VANTHEMSCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06309692382. Het bedrijf NICOLE VANTHEMSCHE bevindt zich op het adres: PATERSSTRAAT 46; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 475,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 274,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in NICOLE VANTHEMSCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NICOLE VANTHEMSCHE is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NICOLE VANTHEMSCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NICOLE VANTHEMSCHE, openstaande posities, locatie van NICOLE VANTHEMSCHE op de kaart.

NICOLE VANTHEMSCHE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is NICOLE VANTHEMSCHE, company assigned to the tax number BE06309692382. The company NICOLE VANTHEMSCHE is located at the address: PATERSSTRAAT 46; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 475,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 274,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in NICOLE VANTHEMSCHE were not found.
The main activity of NICOLE VANTHEMSCHE is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NICOLE VANTHEMSCHE is not available. You also can look at reviews of NICOLE VANTHEMSCHE, open positions, location of NICOLE VANTHEMSCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NICOLE VANTHEMSCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NICOLE VANTHEMSCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NICOLE VANTHEMSCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NICOLE VANTHEMSCHE, employees, financial statistics.