NEVEJANS ANN

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • NEVEJANS ANN
Private companiesReal Estate • NEVEJANS ANN

Contactgegevens NEVEJANS ANN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEVEJANS ANN: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEVEJANS ANN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AZALEASTRAAT 80; 9930; ZOMERGEM, België

Telefoon (phone): 93725253 (+32-93725253) 93725253 (+32-93725253)

Fax (fax): +32 (61) 718-50-12 +32 (61) 718-50-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEVEJANS ANN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEVEJANS ANN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEVEJANS ANN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEVEJANS ANN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEVEJANS ANN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEVEJANS ANN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEVEJANS ANN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEVEJANS ANN
Products information NEVEJANS ANN

BTW identificatienummer (tax): BE03274444580
Ondernemingsnummer: 3012695312
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 757,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in NEVEJANS ANN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEVEJANS ANN
(Get full report from official database of BE for NEVEJANS ANN)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEVEJANS ANN
Addition kinds of activities for NEVEJANS ANN

14990109. Semiprecious stenen mijnbouw, nec | Semiprecious stones mining, nec
17439901. Marmeren installatie, interieur | Marble installation, interior
24119900. Logging, nec | Logging, nec
24990904. Broodjes, hout | Pastry boards, wood
34440510. Post (postkantoor) verzameling of opbergdozen, plaat | Mail (post office) collection or storage boxes, sheet metal
35499900. Metaalbewerking machines, nec, nec | Metalworking machinery, nec, nec
37699902. Bellows assemblies, raketten: metaal | Bellows assemblies, missiles: metal
78190301. Filmverwerking, bewerken en titelen: film | Film processing, editing, and titling: motion picture

Werken bij NEVEJANS ANN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEVEJANS ANN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEVEJANS ANN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEVEJANS ANN. Looking for open vacancies in other companies

  • Merchandiser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze bedrijven zoeken we een merchandiser die voltijds van 29 oktober tot 17 november beschikbaar is. Taken: Rijden naar verschillende verkooppunten in de regio Brussel-Noord - Antwerpen. Relatief zwaar materiaal wegzetten Pallets behandelen met een pallettruck Ordenen van artikelen P.O.S materiaal Aanvullen P.O.S.

  • Ploegchef industiële reiniging voedingsindustrie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een schoonmaakbedrijf in de regio Waregem is op zoek naa een ploegchef voor de voedingsindustrie.

  • Quality engineer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het coördineren en opvolgen van alle kwaliteitsaspecten van een bepaalde productgroep. Je bent hierbij het aanspreekpunt voor klanten leveranciers en de interne productieafdelingen. Je staat in nauw contact met de klant voor de kwaliteitsopvolging. Je maakt hierbij kwaliteitsafspraken behandelt opmerkingen voert audits uit ? Je gaat aan de slag met de verzamelde informatie om verbeteringsacties op te zetten en deze te coördineren om zo de kwaliteit van onze producten en/of systemen verder te verbeteren. Je stelt correctieve en preventieve maatregelen voor in het geval van klantenklachten en je volgt deze nauwgezet op. Je waakt over de implementatie en evaluatie van de voorgestelde oplossingen. Je beoordeelt de toegeleverde producten en goederen die door klanten werden teruggestuurd en je beslist wat de volgende acties zijn. Je evalueert en begeleidt de productieafdelingen (intern) en de leveranciers (extern) zodat de producten aan de gestelde eisen voldoen en continu verbeterd worden. Als interne auditor controleer en beoordeel je de verschillende processen. Je geeft tijdens de volledige productiecyclus advies vanuit je streven naar kwaliteit zodat de producten op een kwalitatieve manier afgeleverd worden aan de klant. Je stimuleert de productieafdelingen en leveranciers onder meer met behulp van kwaliteitscirkels. Je verzamelt beheert en rapporteert alle kwaliteitsgegevens.

  • Bediende technisch-commerciële binnendienst - Regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zoeken we een gemotiveerde bediende die terecht komt op de technisch-commerciële binnendienst. Je zorgt voor een maximale ondersteuning van de commerciële manager. Jouw taak bestaat dus uit: Opmaken en opvolgen van offertes Afspreken van leverdata met klanten en leveranciers Controleren van binnenkomende facturen Actief onderhouden van het klantennetwerk. ZIj kunnen steeds bij jou terecht met al hun vragen. Vanuit jouw kennis en ervaring reageer je efficiënt op hun problemen en breng je alternatieven aan waar mogelijk.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP (M/V) REGIO BEERNEM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder,daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten. trefwoorden: (dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Team Assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om ons team van 8 te versterken, zijn we op zoek naar een enthousiaste team assistant; een nieuwe collega met een uitgesproken hands-on mentaliteit die op zoek is naar een leuke uitdaging binnen een creatieve omgeving. Wat ga je zoal doen ull; Jij wordt onze office manager, en zorgt er zo voor dat ons kantoor een fijne en gezellige plek is om te werken. ull; Je ondersteunt het dagdagelijkse reilen en zeilen van ons design team. ull; Je helpt de strategisch – en business directeur over verschillende klanten en projecten heen; van onderzoek tot team planning en facturatie. ull; Ook neem je enkele HR-administratieve taken voor je rekening.

  • Projectleider waterbehandeling/leidingen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Evalueren van een opdracht teneinde deze te vertalen naar een project-uitvoeringsdossier Je bent verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding en organisatie van één of meerdere projecten Je bent verantwoordelijk voor de technische en financiële opvolging en begeleiding van één of meerdere projecten Je bent belast met de planning en de opvolging van alle werfactiviteiten en beheert tevens de plannen Je werkt mee aan technische studies en aanbestedingsdossiers en onderhoudt regelmatig contacten met de bouwheer Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers Je neemt contact op en onderhandelt met leveranciers en onderaannemers en zorgt na bespreking van de leverings- en aankoopvoorwaarden voor het opstellen van de bestellingen en de onderaannemingscontracten Op vraag van de bedrijfsleider / directeur der werken bouw je commerciële relaties uit met klanten en onderhoud je contacten met potentiële opdrachtgevers en hun studiediensten

  • Boekhouder AY - regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in de regio Aartselaar zijn we op zoek naar een dynamische boekhouder AY. Je komt in een team van boekhouders waarmee je nauw samenwerk terecht . Daarnaast ondersteun je de Chief Accountant bij verschillende boekhoudkundige taken. De volgende taken worden deel van jouw takenpakket; Je verzorgt de voorbereiding van de maandelijkse financiële rapportages. Je staat in voor de maandelijkse voorbereiding, de controle en het indienen van de Belgische en Luxemburgse BTW-aangiftes en intrastat-aangifte. Je doet de voorbereiding en de aanlevering van info mbt interne en externe audit. Je voert de investering- en structuurenquêtes uit en verzorgt de maandelijkse prijsenquêtes. Je ondersteunt het team bij verschillende administratieve taken (ondersteuning credit control, indiening Belgische BTW aangiftes, nakijken van boekingen, klassement van dossiers, labeling ... ).

  • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

  • TECHNIEKER - MECHANIEKER - MEDEWERKER ONDERHOUD VAN MACHINES EN VOERTUIGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Signco

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het herstellen van onze stroomgroepen (zowel benzine en diesel) machines en voertuigen, dit zowel in onze garage/magazijn als op de werven. Je hebt kennis van diesel- en bezinemotoren, auto-electro, e.d Je houdt de werkplaats netjes op orde en je zorgt ervoor dat alle geleverde materialen netjes gestockeerd zijn.

  • NATIONAAL CHAUFFEUR CE (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: VANDENDRIESSCHE

    Type: Vaste Job

    Voor ons transportbedrijf zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur met rijbewijs CE en geldige code 95 (vakbekwaamheid) Je verzorgt een 10-tal klanten per dag en helpt zelf bij het laden en lossen van jouw vrachtwagen. De bestemmingen blijven in België. De werkuren zijn van 5u-16u, kleine afwijkingen zijn mogelijk.

Zoek naar antwoorden van NEVEJANS ANN in sociale netwerken
Look for responds of NEVEJANS ANN in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEVEJANS ANN. Laat een reactie achter voor NEVEJANS ANN. NEVEJANS ANN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEVEJANS ANN. Leave a respond for NEVEJANS ANN. NEVEJANS ANN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEVEJANS ANN op de google maps. Adres en contacten NEVEJANS ANN
Location of NEVEJANS ANN on the google maps. Address and contacts of NEVEJANS ANN

Andere gerelateerde bedrijven als come NEVEJANS ANN NEVEJANS ANN: BLOEMSIERKUNST PETER | EDWIN SCHARRE | DESAER FOTOGRAFIE | ECOLE MATERN. COMMUNALE | BAKKERIJ VAN DE POELE

Other related companies as NEVEJANS ANN: BLOEMSIERKUNST PETER | EDWIN SCHARRE | DESAER FOTOGRAFIE | ECOLE MATERN. COMMUNALE | BAKKERIJ VAN DE POELE

NEVEJANS ANN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEVEJANS ANN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03274444580. Het bedrijf NEVEJANS ANN bevindt zich op het adres: AZALEASTRAAT 80; 9930; ZOMERGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 757,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in NEVEJANS ANN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEVEJANS ANN is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEVEJANS ANN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEVEJANS ANN, openstaande posities, locatie van NEVEJANS ANN op de kaart.

NEVEJANS ANN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEVEJANS ANN, company assigned to the tax number BE03274444580. The company NEVEJANS ANN is located at the address: AZALEASTRAAT 80; 9930; ZOMERGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 757,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in NEVEJANS ANN were not found.
The main activity of NEVEJANS ANN is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of NEVEJANS ANN is not available. You also can look at reviews of NEVEJANS ANN, open positions, location of NEVEJANS ANN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEVEJANS ANN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEVEJANS ANN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEVEJANS ANN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEVEJANS ANN, employees, financial statistics.