NANCY CRAEYE

Contactgegevens NANCY CRAEYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NANCY CRAEYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

NANCY CRAEYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OLIEBERGSTRAAT 97; 8540; DEERLIJK, België

Telefoon (phone): 56775403 (+32-56775403) 56775403 (+32-56775403)

Fax (fax): +32 (63) 546-33-25 +32 (63) 546-33-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NANCY CRAEYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NANCY CRAEYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NANCY CRAEYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NANCY CRAEYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NANCY CRAEYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NANCY CRAEYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NANCY CRAEYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NANCY CRAEYE
Products information NANCY CRAEYE

BTW identificatienummer (tax): BE02480682373
Ondernemingsnummer: 5108337402
Hoofdstad (capital): 687,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in NANCY CRAEYE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NANCY CRAEYE
(Get full report from official database of BE for NANCY CRAEYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor NANCY CRAEYE
Addition kinds of activities for NANCY CRAEYE

363900. Huishoudelijke apparaten, n.v. | Household appliances, nec
394911. Baseball, softball en cricket sportartikelen | Baseball, softball, and cricket sports equipment
20330309. Fruitpuree: verpakt in blikjes, potten, enz. | Fruit purees: packaged in cans, jars, etc.
51690207. Industriële gassen | Industrial gases
73360200. Filmstrip, dia, en nog steeds filmproductie | Film strip, slide, and still film production
87349911. Water test laboratorium | Water testing laboratory
91110202. Provincie toezichthouders en leidinggevende kantoor | County supervisors' and executives' office

Werken bij NANCY CRAEYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NANCY CRAEYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NANCY CRAEYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NANCY CRAEYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ploegbaas regio Beringen: - Nemen van de leiding op een werf voor het installeren van elektrische installaties, gaande van    montage, bekabeling t.e.m het aansluiten - Plannen en voorbereiden van werkzaamheden in samenspraak met de projectleider - Productief meewerken op de werf, tijdig bestellen van de nodige materialen en hulpmiddelen -Werkinstructies geven aan je team en toezien op de correcte uitvoering van de werkzaamheden tegen het vooropgestelde rendement - Bewaken van de veiligheid op de werf.  

  • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

  • Verkoopmedewerker Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: verzorgen en aanvullen van de toonbank de kwaliteit en versheid van de producten bewaren de klant op maat verder helpen met zijn bestelling bestellingen klaarzetten voor klanten bereidingen maken: salades traiteur... opvolgen van de bestellingen van vleeswaren onderhoud van de winkel: poesten toonbank afwas... bijspringen achteraan in de winkel indien nodig

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 270 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe collega ! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen,fiets of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • Jobstudent orderpick Black Friday (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Grobbendonk, gespecialiseerd in de logistiek en distributie van kleding, zijn wij op zoek naar gemotiveerde allround orderpickers. *Je staat in voor de controle van de inkomende bestellingen, stockage, orderpicking, packaging en labellen. Dit doe je meestal met een handscanner en manuele transpallet. *Het laden en lossen van vrachtwagens en het verzendklaar maken van bestellingen. Dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor het labellen van de dozen, tellen en uitsplitsen van dozen per merk en inhoud, ophalen van paletten die klaargemaakt worden door de collega's, plakken van etiketten en omwikkelen met folie.

  • Allround Commercieel Expediteur (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Vandaag zoeken we een Allround Commercieel Expediteur (m/v) in de regio Antwerpen voor een kleinere set-up met een onbeperkt aantal mogelijkheden. Onze opdrachtgever is actief in een groeiend logistiek segment en heeft een sterke groei in het vooruitzicht. De Missie: Jij bent verantwoordelijk voor het uitwerken van prijzen voor logistieke diensten. Je negotieert prijzen met de klanten en stelt procedures op. Je behandelt expeditiedossiers van A tot Z, waarbij je je eigen accounts beheert. Je beschikt over volledige autonomie om je functie op termijn uit te bouwen. Je creativiteit ga je ombuigen in het op maat aanbieden van oplossingen voor je klanten. Deze extra service is voor jou een evidentie om de juiste oplossing met de juiste toegevoegde waarde te kunnen bieden. Je houdt van duidelijk targets die in het hier en nu plaatsvinden, maar daarnaast kijk je ook op de lange termijn naar een win-win situatie voor je klanten. Je gaat contracten opstellen en deze controleren en opvolgen. Je buigt je over alle orderbevestigingen, facturatie leidt alles in goede banen.

  • Ervaren Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

  • PROJECTLEIDER BOUW M/V (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DYLS CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ben je verantwoordelijk voor één of meerdere projecten en dit van A tot Z. Je krijgt als projectleider een dossier toegewezen van de bouwdirectie waar je ook aan rapporteert. In deze afwisselende job ben je de spilfiguur tussen architect, studiebureau, werfleiding en veiligheidscoördinator. Je organiseert en leidt werfvergaderingen, je brengt de bouwplannen op punt met een oog voor technische details, je doet werkvoorbereiding, sluit contracten af met onderaannemers, je stuurt de werfleiding aan en grijpt in waar nodig, je beheert de volledige projectadministratie en houdt rekening met de vooropgestelde budgetten en planning.

  • Magazijnier/Kwaliteitscontroleur (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Functie • Je laadt en lost vrachtwagens met vorkheftruck. • Je verpakt goederen volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport. • Je ontvangt en verzendt goederen en verwerkt dit in ERP-systeem. • Je beheert de documentenflow, levernota's ed • Je bent verantwoordelijk voor de stock-correctheid. • Je waakt over orde en netheid in het magazijn. / • Je voert ingangscontroles uit op aangeleverde goederen. • Je voert uitgangscontroles uit op te verzenden goederen. • Je stelt meetrapporten op. • Je stelt alles in het werk om deadlines te halen en stelt je flexibel op tijdens drukke periodes. • Je rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Profiel • Je hebt een goed organisatievermogen. • Je bent administratief nauwkeurig • Je kan tegelijk zelfstandig en in team werken • Je hebt een goed inzicht, je kan prioriteiten stellen en neemt initiatief • Kennis van ERP is een pluspunt / • Je hebt een A2 diploma mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring • Je kan goed technische tekeningen lezen. • Je kan vlot overweg met meetgereedschappen zoals schuifmaat, hoogtemeter ed • Je bent bereid om bijkomende opleidingen te volgen. • Je werkt punctueel en ordelijk en hebt zin voor detail • Liefst nederlandstalig, twee-taligheid is een grote plus.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

  • Landbouw Bestuurder (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: G.L.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onder leiding van de zaakvoerders zal je instaan voor het transport van onze eindproducten. Hiervoor zal er een tractor ter beschikking staan met de nodige tankwagens en bakwagens. Als transporteur voer je alle taken uit die nodig zijn om het transport vlot te laten verlopen alsook het onderhoud van het rollend materiaal. Zie bestand voor onze specificaties.

Zoek naar antwoorden van NANCY CRAEYE in sociale netwerken
Look for responds of NANCY CRAEYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor NANCY CRAEYE. Laat een reactie achter voor NANCY CRAEYE. NANCY CRAEYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NANCY CRAEYE. Leave a respond for NANCY CRAEYE. NANCY CRAEYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NANCY CRAEYE op de google maps. Adres en contacten NANCY CRAEYE
Location of NANCY CRAEYE on the google maps. Address and contacts of NANCY CRAEYE

Andere gerelateerde bedrijven als come NANCY CRAEYE NANCY CRAEYE: SUPERMARKT | R & S Fietsen | Chantal(Coiffure) | Sécurit-Glass SPRL | BOULANGERIE VI FORN?

Other related companies as NANCY CRAEYE: SUPERMARKT | R & S Fietsen | Chantal(Coiffure) | Sécurit-Glass SPRL | BOULANGERIE VI FORN?

NANCY CRAEYE is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NANCY CRAEYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02480682373. Het bedrijf NANCY CRAEYE bevindt zich op het adres: OLIEBERGSTRAAT 97; 8540; DEERLIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 687,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in NANCY CRAEYE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NANCY CRAEYE is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NANCY CRAEYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NANCY CRAEYE, openstaande posities, locatie van NANCY CRAEYE op de kaart.

NANCY CRAEYE is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is NANCY CRAEYE, company assigned to the tax number BE02480682373. The company NANCY CRAEYE is located at the address: OLIEBERGSTRAAT 97; 8540; DEERLIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 687,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in NANCY CRAEYE were not found.
The main activity of NANCY CRAEYE is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NANCY CRAEYE is not available. You also can look at reviews of NANCY CRAEYE, open positions, location of NANCY CRAEYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NANCY CRAEYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NANCY CRAEYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NANCY CRAEYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NANCY CRAEYE, employees, financial statistics.