MYRIAM VAN WAUWE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • MYRIAM VAN WAUWE
Private companiesLegal Services • MYRIAM VAN WAUWE

Contactgegevens MYRIAM VAN WAUWE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MYRIAM VAN WAUWE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MYRIAM VAN WAUWE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KATTESTRAAT 33; 9120; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37756030 (+32-37756030) 37756030 (+32-37756030)

Fax (fax): +32 (63) 854-88-58 +32 (63) 854-88-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MYRIAM VAN WAUWE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MYRIAM VAN WAUWE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MYRIAM VAN WAUWE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MYRIAM VAN WAUWE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MYRIAM VAN WAUWE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MYRIAM VAN WAUWE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MYRIAM VAN WAUWE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MYRIAM VAN WAUWE
Products information MYRIAM VAN WAUWE

BTW identificatienummer (tax): BE07836517333
Ondernemingsnummer: 4078918457
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 638,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in MYRIAM VAN WAUWE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MYRIAM VAN WAUWE
(Get full report from official database of BE for MYRIAM VAN WAUWE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MYRIAM VAN WAUWE
Addition kinds of activities for MYRIAM VAN WAUWE

17960000. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
25190300. Glasvezel en plastic meubels | Fiberglass and plastic furniture
28210101. Epoxyharsen | Epoxy resins
32950202. Klei voor petroleumraffinage, chemisch verwerkt | Clay for petroleum refining, chemically processed
35539903. Machines van kabinetmakers | Cabinet makers' machinery
59991301. schoonheidsmiddelen | Cosmetics
59999931. Lassen | Welding supplies
73359903. Fotografische studio, commercieel | Photographic studio, commercial
73899956. Verwelkomende diensten | Welcoming services

Werken bij MYRIAM VAN WAUWE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MYRIAM VAN WAUWE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MYRIAM VAN WAUWE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MYRIAM VAN WAUWE. Looking for open vacancies in other companies

  • Afdelingshoofd Ramen en Deuren (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je beheert je ramen & deuren zaak van bijna 3 miljoen euro: je verdeelt de taken aan je 6 medewerkers en volgt deze op. Je geeft aan wat in het assortiment moet veranderen, je volgt klachten en problemen van klanten op & helpt ze mee op te lossen, je kent je producten van binnen en van buiten - Je zal ook eindverantwoordelijke zijn voor de planning van de opmetingen en plaatsingen en hiervoor in contact staan met de plaatsers - Je zal klanten advies geven over ramen/deuren, zonnewering, sectionaalpoorten, terrasoverkappingen, … en de bijhorende accessoires. Je geeft uitleg over de technische details en je geeft advies over de opmeting en plaatsing. Je zal naar de klant luisteren en hem goed begeleiden in het keuzeproces en eventueel praktische tips geven - Je zal ook mbv. een offerteprogramma offertes aan de klant voorstellen - Je zal offertes opmaken, bestellingen doen en jouw offertes actief opvolgen - Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook)

  • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Wondelgem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Merelbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Bijverdiener te Aalter; avondploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je bent op zoek naar een bijverdienste en kan op wekelijkse basis werken. Je staat in voor het manueel laden en lossen van pakketten tot 30kg. Je hebt de verantwoordelijkheid dat deze op een vlotte manier verhandeld worden. Je werkt in de avondploeg en werkt dagelijks van 20h-00h. Heb je interesse? Aarzel niet om ons te contacteren! Goederenbehandeling data input Laden/lossen Stapeling in de hoogte

  • Jobstudenten nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Studentenjob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als student heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - MOOIE VERLONING EN BALANS - OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit gezellige Accountantskantoor gelegen in Oostende is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder om hun 12-koppige team te komen versterken. Ze werken met een mooi klantenportfolio, in een modern kantoor met flexibele werkuren. Jouw verantwoordelijkheden Dossierbeheerder / Boekhouder - taken Je zal binnen dit kantoor de mogelijkheid krijgen om stabiel door te kunnen groeien. Uiteindelijk zal je doorgroeien tot volwaardig Dossierbeheerder met veel klantencontact. Een greep uit jouw takenpakket: Het inboeken van de facturen; De fiscale aangiftes (BTW, vennootschaps- en personenbelasting); Het opstellen van de balansen en jaarrekening; Eindbesprekingen met klanten voeren

  • Groenarbeider rijbewijs B(E) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ANROB

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het groenonderhoud van de openbare weg Je staat in voor netheid van het Vlaams wegennet Je staat in voor het maaien van bermen Je kan overweg met een kettingzaag, grasmachine, motoculteur, bosmaaier en heggeschaar

  • Archivaris – documentalist (m/v/x) (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Gemeentebestuur Jette

    Type: Vaste Job

    De verschillende archieflokalen inventariseren alsook de documenten die er bewaard worden. De archieven beheren volgens vastgestelde procedures: Het interne en externe publiek begeleiden in hun informatieverzoeken en hun archiveringsnoden Een geschikt conserveringsbeleid opmaken door de noodzakelijke middelen te evalueren Een waarderingsbeleid van de gemeentelijke archieven invoeren

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Beringen-Tessenderlo (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • G2 Recruitment Solutions - Drupal Developer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drupal developer needed on a partially remote freelance mission of 24 months. My client based in the West Flanders are currently in need of a Drupal developer for a long term freelance mission of 24 months. Profile Drupal 8 Backend experience working on large Drupal projects. Dutch speaking Details Remote: 2 days a week Location: West Flanders Duration: 24 month freelance mission Start Date: ASAP to 3 weeks If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van MYRIAM VAN WAUWE in sociale netwerken
Look for responds of MYRIAM VAN WAUWE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MYRIAM VAN WAUWE. Laat een reactie achter voor MYRIAM VAN WAUWE. MYRIAM VAN WAUWE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MYRIAM VAN WAUWE. Leave a respond for MYRIAM VAN WAUWE. MYRIAM VAN WAUWE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MYRIAM VAN WAUWE op de google maps. Adres en contacten MYRIAM VAN WAUWE
Location of MYRIAM VAN WAUWE on the google maps. Address and contacts of MYRIAM VAN WAUWE

Andere gerelateerde bedrijven als come MYRIAM VAN WAUWE MYRIAM VAN WAUWE: ON LINE WITH ROCK | TUINCENTRUM EUPHORBIA | PIERGENTILI | ZEILSCULPTUREN | EDITIONS COCKTAIL

Other related companies as MYRIAM VAN WAUWE: ON LINE WITH ROCK | TUINCENTRUM EUPHORBIA | PIERGENTILI | ZEILSCULPTUREN | EDITIONS COCKTAIL

MYRIAM VAN WAUWE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MYRIAM VAN WAUWE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07836517333. Het bedrijf MYRIAM VAN WAUWE bevindt zich op het adres: KATTESTRAAT 33; 9120; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 638,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in MYRIAM VAN WAUWE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MYRIAM VAN WAUWE is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MYRIAM VAN WAUWE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MYRIAM VAN WAUWE, openstaande posities, locatie van MYRIAM VAN WAUWE op de kaart.

MYRIAM VAN WAUWE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is MYRIAM VAN WAUWE, company assigned to the tax number BE07836517333. The company MYRIAM VAN WAUWE is located at the address: KATTESTRAAT 33; 9120; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 638,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in MYRIAM VAN WAUWE were not found.
The main activity of MYRIAM VAN WAUWE is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MYRIAM VAN WAUWE is not available. You also can look at reviews of MYRIAM VAN WAUWE, open positions, location of MYRIAM VAN WAUWE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MYRIAM VAN WAUWE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MYRIAM VAN WAUWE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MYRIAM VAN WAUWE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MYRIAM VAN WAUWE, employees, financial statistics.