JARDINS DE CARINE GILBERT

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • JARDINS DE CARINE GILBERT
Private companiesFood and Kindred Products • JARDINS DE CARINE GILBERT

Contactgegevens JARDINS DE CARINE GILBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JARDINS DE CARINE GILBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JARDINS DE CARINE GILBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA PROCESSION 149; 1070; BRUXELLES-ANDERLECHT, België

Telefoon (phone): 25211104 (+32-25211104) 25211104 (+32-25211104)

Fax (fax): +32 (53) 451-46-11 +32 (53) 451-46-11

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JARDINS DE CARINE GILBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JARDINS DE CARINE GILBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JARDINS DE CARINE GILBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JARDINS DE CARINE GILBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JARDINS DE CARINE GILBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JARDINS DE CARINE GILBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JARDINS DE CARINE GILBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JARDINS DE CARINE GILBERT
Products information JARDINS DE CARINE GILBERT

BTW identificatienummer (tax): BE05269836425
Ondernemingsnummer: 7320709228
Hoofdstad (capital): 769,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 766,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in JARDINS DE CARINE GILBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Fleurop Interflora

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JARDINS DE CARINE GILBERT
(Get full report from official database of BE for JARDINS DE CARINE GILBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JARDINS DE CARINE GILBERT
Addition kinds of activities for JARDINS DE CARINE GILBERT

8244. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools
501501. Automotive onderdelen en benodigdheden, gebruikt | Automotive parts and supplies, used
738916. Mailing en messenger services | Mailing and messenger services
23940200. Canvas deksels en druppels doekjes | Canvas covers and drop cloths
34210000. Bestek | Cutlery
35230103. Combines (harvester-threshers) | Combines (harvester-threshers)
39490601. Huidduikapparatuur, scuba-type | Skin diving equipment, scuba type
86610200. Nonchurch religieuze organisaties | Nonchurch religious organizations

Werken bij JARDINS DE CARINE GILBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JARDINS DE CARINE GILBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JARDINS DE CARINE GILBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JARDINS DE CARINE GILBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C / CE (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je in het bezit van een rijbewijs C of CE? Zou je graag nationale ritten doen als chauffeur C of CE? Bekijk dan zeker onderstaande vacature CHAUFFEUR voor een bedrijf te Zwijnaarde. Je bent bereid tussen 5 en 6u op te starten in Zwijnaarde om daar te vertrekken met geladen vrachtwagen. Deze goederen kunnen verschillen van kleine paketten tot paketten die geleverd worden op paletten. Een rit zal ongeveer 20 à 25 stops inhouden waarbij je de goederen lost bij de klant (dit zowel manueel als met een elektrische transpallet). Dit voor klanten in Regio Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Deinze 21 u per week (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 21 uren per week voor een gastgezin wonende te Deinze .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Naast het onderhoud kan ook de was en het koken tot uw takenpakket behoren, alsmede het doen van boodschappen. U werkt op maandag,woensdag en vrijdag ,in blokken van 3 uren en dit telkens in de voormiddag.Op dinsdag en donderdag werkt u in de namiddag van 13.30-19.30 u. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • HUISHOUDHULP (M/V) RUDDERVOORDE (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Productiearbeider voedingsector (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Dan is onze vacature voor productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling!

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Verkoper slagerij bijverdienste (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie traiteurzaak te Ingelmunster zoekt Randstad een medewerker om op één van volgende momenten mee te helpen in de winkel voor het bedienen van klanten. woensdagnamiddag zaterdagvoormiddag (7u - 14u) zondagvoormiddag (7u - 14u)

  • Student Verkoop De Witte Lietaer - Inno Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als student vul je de artikelen aan in de winkel en zorg je ervoor dat jouw afdeling er steeds netjes bijligt.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Psychotherapeut(e) op zelfstandige basis (voltijds of deeltijds) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALGEMENE-HYPNOSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze groepspraktijk in Genk zijn wij op zoek naar een psychotherapeut(e) op zelfstandige basis.

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van JARDINS DE CARINE GILBERT in sociale netwerken
Look for responds of JARDINS DE CARINE GILBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JARDINS DE CARINE GILBERT. Laat een reactie achter voor JARDINS DE CARINE GILBERT. JARDINS DE CARINE GILBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JARDINS DE CARINE GILBERT. Leave a respond for JARDINS DE CARINE GILBERT. JARDINS DE CARINE GILBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JARDINS DE CARINE GILBERT op de google maps. Adres en contacten JARDINS DE CARINE GILBERT
Location of JARDINS DE CARINE GILBERT on the google maps. Address and contacts of JARDINS DE CARINE GILBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come JARDINS DE CARINE GILBERT JARDINS DE CARINE GILBERT: Leye K | Callebaut Gebr | Valet M | Vanooteghem Gino BVBA | DRESSER EUROPE SA

Other related companies as JARDINS DE CARINE GILBERT: Leye K | Callebaut Gebr | Valet M | Vanooteghem Gino BVBA | DRESSER EUROPE SA

JARDINS DE CARINE GILBERT is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JARDINS DE CARINE GILBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05269836425. Het bedrijf JARDINS DE CARINE GILBERT bevindt zich op het adres: RUE DE LA PROCESSION 149; 1070; BRUXELLES-ANDERLECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 769,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 766,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten; Fleurop Interflora. Producten gemaakt in JARDINS DE CARINE GILBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JARDINS DE CARINE GILBERT is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JARDINS DE CARINE GILBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JARDINS DE CARINE GILBERT, openstaande posities, locatie van JARDINS DE CARINE GILBERT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JARDINS DE CARINE GILBERT is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is JARDINS DE CARINE GILBERT, company assigned to the tax number BE05269836425. The company JARDINS DE CARINE GILBERT is located at the address: RUE DE LA PROCESSION 149; 1070; BRUXELLES-ANDERLECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 769,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 766,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten; Fleurop Interflora. Products created in JARDINS DE CARINE GILBERT were not found.
The main activity of JARDINS DE CARINE GILBERT is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JARDINS DE CARINE GILBERT is not available. You also can look at reviews of JARDINS DE CARINE GILBERT, open positions, location of JARDINS DE CARINE GILBERT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JARDINS DE CARINE GILBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JARDINS DE CARINE GILBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JARDINS DE CARINE GILBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JARDINS DE CARINE GILBERT, employees, financial statistics.