Vanooteghem Gino BVBA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Vanooteghem Gino BVBA
Private companiesFood and Kindred Products • Vanooteghem Gino BVBA

Contactgegevens Vanooteghem Gino BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanooteghem Gino BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanooteghem Gino BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gullegemsestraat 181; 8880; Ledegem (Sint-Eloois-Winkel), België

Telefoon (phone): 056 50 49 69; 0475 47 86 64 (+32-056 50 49 69; 0475 47 86 64) 056 50 49 69; 0475 47 86 64 (+32-056 50 49 69; 0475 47 86 64)

Fax (fax): 056 50 61 06; 056 50 49 69 (+32-056 50 61 06; 056 50 49 69) 056 50 61 06; 056 50 49 69 (+32-056 50 61 06; 056 50 49 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanooteghem Gino BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanooteghem Gino BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanooteghem Gino BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanooteghem Gino BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanooteghem Gino BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanooteghem Gino BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanooteghem Gino BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanooteghem Gino BVBA
Products information Vanooteghem Gino BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08266906738
Ondernemingsnummer: 1774810791
Hoofdstad (capital): 152,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 294,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Garages for trucks - Mainten. & Repair; Automobile dealers - Used cars

Product categorie (product category): Garages

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanooteghem Gino BVBA
(Get full report from official database of BE for Vanooteghem Gino BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanooteghem Gino BVBA
Addition kinds of activities for Vanooteghem Gino BVBA

358504. Onderdelen voor verwarming, koeling en koelapparatuur | Parts for heating, cooling, and refrigerating equipment
738300. Nieuws syndicaten | News syndicates
33539902. Platen, aluminium | Plates, aluminum
38260113. spectrografen | Spectrographs
39650300. Fasteners | Fasteners
59619918. Novelty merchandise, postorder | Novelty merchandise, mail order

Werken bij Vanooteghem Gino BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanooteghem Gino BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanooteghem Gino BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanooteghem Gino BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerker hellende daken (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Ichtegem Zijn wij op zoek naar een DAKWERKER HELLENDE DAKEN. Functie: - Het leggen van pannen/dakbedekking - Het plaatsen van een overzet dak, dakpanelementen en klassieke dakpannen - Het plaatsen van dakgoten in zink, koper of kunststof 

  • LOGISTIEK MEDEWERKER VOEDING 2 PLOEGEN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Door de groei van de firma zijn wij op zoek naar een logistiek medewerker productie voor de afdelingen Vleesbereidingen. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de aan- en afvoer van alle noodzakelijke producten en hulpmateriaal voor je afdeling. Je controleer je de afgewerkte producten en paletfiches vooraleer je deze aflevert aan distributie. Uren: Vroege shift: 4u30 - 13u Late shit: 11u45 - 20u

  • Groenarbeider (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

  • Huishoudhelden (m/v) Maldegem - solliciteer met SMS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Maldegem en/of Moerkerke/Damme. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: DC ICARUS

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Icarus is een erkende onderneming in het kader van dienstencheques die personen met een beperking ondersteunt door het uitvoeren van huishoudelijke taken bij hen. Het takenpakket bestaat uit licht huishoudelijk werk, koken, tuinonderhoud, vervoer.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student schoonmaak bussen / start maandag 22/10/2018 (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Als student ben je maandag 22/10/2018 beschikbaar om te werken van 9:30 - 12:30. De schoonmaak van het interieur van reisbussen behoort tot jouw takenpakket. Het bedrijf bevindt zich in Diepenbeek. Wekelijks sta jij op de planning voor deze studentenjob. Een andere vaste werkdag dan maandag kan eventueel ook een optie zijn.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • CNC-plooier (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC-plooier van metaalstukken. Je stelt zelf de machine in en bedient ze ook.

  • Installateur sanitair Regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Flexi job afwasser - poetshulp (BEKKEVOORT)

    Regio: BEKKEVOORT

    Bedrijf: TRAITEUR BLOMMEN

    Type: Flexijob

    In onze zaak zal je vooral instaan voor de afwas. Dit doe je door alles in de vaatwasmachine te zetten en na de afwas de machine leeg te maken en proper weg te zetten.

  • Verkoopster (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGUA CON GAS

    Type: Flexijob

    Als verkoper ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop van onze producten in onze vestiging in Lokeren ● Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots

Zoek naar antwoorden van Vanooteghem Gino BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Vanooteghem Gino BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanooteghem Gino BVBA. Laat een reactie achter voor Vanooteghem Gino BVBA. Vanooteghem Gino BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanooteghem Gino BVBA. Leave a respond for Vanooteghem Gino BVBA. Vanooteghem Gino BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanooteghem Gino BVBA op de google maps. Adres en contacten Vanooteghem Gino BVBA
Location of Vanooteghem Gino BVBA on the google maps. Address and contacts of Vanooteghem Gino BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanooteghem Gino BVBA Vanooteghem Gino BVBA: CLEANINGSERVICE JCU | MARIETTE LIEKENS | Efgeco | MUS?E DE LA BOUTEILLE | LE VIEUX CARMEL

Other related companies as Vanooteghem Gino BVBA: CLEANINGSERVICE JCU | MARIETTE LIEKENS | Efgeco | MUS?E DE LA BOUTEILLE | LE VIEUX CARMEL

Vanooteghem Gino BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanooteghem Gino BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08266906738. Het bedrijf Vanooteghem Gino BVBA bevindt zich op het adres: Gullegemsestraat 181; 8880; Ledegem (Sint-Eloois-Winkel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 152,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 294,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages. Lijst met producten zijn Garages for trucks - Mainten. & Repair; Automobile dealers - Used cars.
De hoofdactiviteit van Vanooteghem Gino BVBA is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanooteghem Gino BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanooteghem Gino BVBA, openstaande posities, locatie van Vanooteghem Gino BVBA op de kaart.

Vanooteghem Gino BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanooteghem Gino BVBA, company assigned to the tax number BE08266906738. The company Vanooteghem Gino BVBA is located at the address: Gullegemsestraat 181; 8880; Ledegem (Sint-Eloois-Winkel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 152,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 294,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages. List of products are Garages for trucks - Mainten. & Repair; Automobile dealers - Used cars.
The main activity of Vanooteghem Gino BVBA is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanooteghem Gino BVBA is not available. You also can look at reviews of Vanooteghem Gino BVBA, open positions, location of Vanooteghem Gino BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanooteghem Gino BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanooteghem Gino BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanooteghem Gino BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanooteghem Gino BVBA, employees, financial statistics.