MARLEEN VLAEMYNCK

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • MARLEEN VLAEMYNCK
Private companiesInsurance Carriers • MARLEEN VLAEMYNCK

Contactgegevens MARLEEN VLAEMYNCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARLEEN VLAEMYNCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARLEEN VLAEMYNCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING ALBERTLAAN 162BA; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92226697 (+32-92226697) 92226697 (+32-92226697)

Fax (fax): +32 (63) 664-68-43 +32 (63) 664-68-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARLEEN VLAEMYNCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARLEEN VLAEMYNCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARLEEN VLAEMYNCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARLEEN VLAEMYNCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARLEEN VLAEMYNCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARLEEN VLAEMYNCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARLEEN VLAEMYNCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARLEEN VLAEMYNCK
Products information MARLEEN VLAEMYNCK

BTW identificatienummer (tax): BE02599609375
Ondernemingsnummer: 7768402099
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 694,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in MARLEEN VLAEMYNCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARLEEN VLAEMYNCK
(Get full report from official database of BE for MARLEEN VLAEMYNCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARLEEN VLAEMYNCK
Addition kinds of activities for MARLEEN VLAEMYNCK

5632. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten | Women's accessory and specialty stores
07520202. Boarding services, kennels | Boarding services, kennels
20489905. Feed concentraten | Feed concentrates
24990800. Handgrepen, palen, dowels en stakes: hout | Handles, poles, dowels and stakes: wood
24990807. Polen, hout | Poles, wood
39910203. Verf kwasten | Varnish brushes

Werken bij MARLEEN VLAEMYNCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARLEEN VLAEMYNCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARLEEN VLAEMYNCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARLEEN VLAEMYNCK. Looking for open vacancies in other companies

  • assistent storemanager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ASAP TURNHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken voor een winkel te Turnhout een assistent storemanager. Wat houdt je job in? Je staat de storemanager bij op commercieel en administratief vlak. Je bent vooral aanwezig op de winkelvloer, hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken en draagt mee zorg voor de realisatie van een mooie en overzichtelijke winkel. Daarnaast geef je dagelijkse operationele leiding aan het verkoopsteam en maak je er ook zelf deel van uit. Als Assistent Filiaalmanager heb je het volgend takenpakket: Levering verwerken in de winkel Aanpassen van het winkelbeeld volgens opgelegde normen en schappenplannen Kassa en klantenservice, ook verlenen van assistentie bij verkoop van gordijnen Aanvullen van de winkel vanuit de stockruimte Controleren van de reserves Tweewekelijkse inventaris uitvoeren Aansturen van de medewerkers Administratieve taken op de pc: verantwoordelijkheid over geld- en goederenbeheer, communicatie opvolgen, uit te voeren taken plannen, informatie opvragen en verwerken, archiveren van documenten.

  • Verkoper / winkelmanager met interesse in zwembad(toebehoren) m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar winkelverantwoordelijken en polyvalente verkopers om een bedrijf in groei te ondersteunen. Je wordt opgeleid qua productkennis, maar we zoeken wel iemand met kennis van verkoop, iemand die sterk is in het verlenen van technisch advies en vertrouwen kan opbouwen bij de klant. Je kan adviseren en overtuigen aan de hand van jouw kennis. Je maakt prijsoffertes op voor de klant, je handelt de verkoop af en je maakt verkoopfacturen op in ERP. Een ander facet naast de pure verkoop die deel uitmaakt van jouw takenpakket is het opmaken van bestellingen voor de leveranciers, de leveringen opvolgen, de goederen ontvangen, controleren en de voorraad beheren. Kortom, jij beheert het ganse pakket rond de goede organisatie van jouw winkel. Het gaat om een zomers product, in de winter zal je dus meewerken aan het optimaliseren van de aankondigingen en beschrijvingen in de webwinkel en de catalogus. Je krijgt een interne opleiding over de zwembadbranche, evenals training in verkooptechnieken.

  • Ervaren verkoopster (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACTIEF NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een vlotte verkoop van kledij. Je bewaakt de uitstraling van de winkel Je werkt parttime, eventueel fulltime indien nodig.

  • Juridisch Medewerker regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Juridisch Medewerker (m/v). Dit is voor een bedrijf gelegen in Waregem. Als Juridisch Medewerker regio Waregem heb je onderstaand takenpakket: je verwerkt de nieuwe dossiers; je bent verantwoordelijk voor de opvolging van bestaande dossiers; je staat in voor de eerstelijnstelefonie en binnenkomende e-mails; je beantwoordt binnenkomende vragen van debiteuren, advocaten, notarissen, etc.; je staat in voor ad hoc juridische kwesties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

  • Metser (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar metsers

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques Sint-Kruis/Assebroek (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Mechanical designer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Voorbereiden van de aan jou toegewezen onderhoudswerken. Voorbereiden en opstellen v/d planning voor de verschillende STOP's. Beheren van de wijzigingen toegewezen aan de afdeling. Voorbereiden, aansturen en opvolgen van de aan jou toegewezen onderhoudswerken uitgevoerd door contractoren. Opstellen van verslagen van uitgevoerde werken en inspecties. Contacten met de interne klanten. Opstellen van lastenboeken, het vergelijken van offertes, uitvoeren van vergelijkende technische studies en het bestellen van apparaten, onderdelen en herstellingswerken (SAP). Dagelijks ondersteunen van de meestergast en de maintenance engineer. Opstellen van werkinstructies en werkmethodes, … Aankopen van materialen en gereedschappen (SAP). Je geeft functioneel leiding aan 5 tot 15 externe techniekers tijdens de uitvoering van onderhouds-, herstellings- of verbeteringswerken aan installaties. Het team elektrische infrastructuur staat in voor: Uitbating van de hoogspanningsinstallatie Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud aan hoogspanningsinstallatie, apparaten elektrische stroomverdeling, airco's, communicatieapparatuur, branddetectie, verlichting, … Beheer van de elektrische motoren Het betreft een functie in dagdienst in de centrale onderhoudsafdeling, team elektrische infrastructuur. Je bent bereid om na je inwerkperiode mee te draaien in de wachtdienstregeling.

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • Arhs Developments - Superstar UX/UI Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description of the open position The ARηs Group is looking for a UX/UI Designer to join its cross-projects design team that can both provide a “Waaow” effect and an outstanding user experience with a strong mobile taste. The Design Team, works on the different projects of the group on applications used by a dozen, to millions of users. You will strengthen this team by working in particular on our mobile application projects and products. We believe that the design is essential for the success of a project; therefore, we are looking also for a UX/UI Designer that is open-minded, loves getting user validation and is not afraid of a user-centred design process. This means working within our Design Team, helping the team to define goals and strategy, designing solutions together, and iterating until we reach the expected level of quality. As a UX/UI Designer, you will Create outstanding user experiences regarding web and mobile applications; Advise/coach our teams on user-centred design process and best practices; Meet regularly with our clients to capture their needs and understand their requirements; Translate concepts into wireframes that lead to intuitive user experiences; Facilitate client's product visions by researching, conceiving, wireframing, sketching, prototyping, and mocking up user experiences for digital products; Analysing user feedback and activity, and iterating to enhance the user experience; Design and deliver wireframes, user stories, user journeys, and mockups optimized for a wide range of devices and interfaces; Identify design problems and devise elegant solutions Advise/coach our teams on UI best practices; Be a driver of change and innovation within the company. What we expect from you We are looking for a designer Creative, curious and capable of thinking out of the box; Expertise in designing UI/UX using your favourite tooling (as examples: InVision, UXPin, Sketch, Balsamiq, Adobe XD...); Extensive experience in using UX design best practices to design solutions, and a deep understanding of mobile-first and responsive design. With a deep sense of pedagogy and user-centred minded; Autonomous, dynamic and continuously up-to-date with latest trends/techniques; Keen for new challenges; Team player; Open to feedback; Good at parallelising work on several projects; With three or more years of UX design experience. With a portfolio or samples of work demonstrating experience; Proven experience in mobile application UX/UI design; With good command of English. Bonus. You will delight us if you also have experience/knowledge in Agile practices (Scrum); In mobile design guidelines for the different mobile platforms; Designing for accessibility.

  • STAGIAIR IN DE HR M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Werfreserve

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaatst! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

Zoek naar antwoorden van MARLEEN VLAEMYNCK in sociale netwerken
Look for responds of MARLEEN VLAEMYNCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARLEEN VLAEMYNCK. Laat een reactie achter voor MARLEEN VLAEMYNCK. MARLEEN VLAEMYNCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARLEEN VLAEMYNCK. Leave a respond for MARLEEN VLAEMYNCK. MARLEEN VLAEMYNCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARLEEN VLAEMYNCK op de google maps. Adres en contacten MARLEEN VLAEMYNCK
Location of MARLEEN VLAEMYNCK on the google maps. Address and contacts of MARLEEN VLAEMYNCK

Andere gerelateerde bedrijven als come MARLEEN VLAEMYNCK MARLEEN VLAEMYNCK: C.V. Consulting | E. JOOSTEN | Creuven J-P | J. GILSON | BAKKERIJ GOOSSENS

Other related companies as MARLEEN VLAEMYNCK: C.V. Consulting | E. JOOSTEN | Creuven J-P | J. GILSON | BAKKERIJ GOOSSENS

MARLEEN VLAEMYNCK is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARLEEN VLAEMYNCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02599609375. Het bedrijf MARLEEN VLAEMYNCK bevindt zich op het adres: KONING ALBERTLAAN 162BA; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 694,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in MARLEEN VLAEMYNCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARLEEN VLAEMYNCK is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARLEEN VLAEMYNCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARLEEN VLAEMYNCK, openstaande posities, locatie van MARLEEN VLAEMYNCK op de kaart.

MARLEEN VLAEMYNCK is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARLEEN VLAEMYNCK, company assigned to the tax number BE02599609375. The company MARLEEN VLAEMYNCK is located at the address: KONING ALBERTLAAN 162BA; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 694,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in MARLEEN VLAEMYNCK were not found.
The main activity of MARLEEN VLAEMYNCK is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARLEEN VLAEMYNCK is not available. You also can look at reviews of MARLEEN VLAEMYNCK, open positions, location of MARLEEN VLAEMYNCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARLEEN VLAEMYNCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARLEEN VLAEMYNCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARLEEN VLAEMYNCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARLEEN VLAEMYNCK, employees, financial statistics.