MARIE-FRANCE LAMBERT

Contactgegevens MARIE-FRANCE LAMBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIE-FRANCE LAMBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIE-FRANCE LAMBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES CRISTAUX 49; 6790; AUBANGE, België

Telefoon (phone): 63386615 (+32-63386615) 63386615 (+32-63386615)

Fax (fax): +32 (53) 403-23-30 +32 (53) 403-23-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIE-FRANCE LAMBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIE-FRANCE LAMBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIE-FRANCE LAMBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIE-FRANCE LAMBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIE-FRANCE LAMBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIE-FRANCE LAMBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIE-FRANCE LAMBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIE-FRANCE LAMBERT
Products information MARIE-FRANCE LAMBERT

BTW identificatienummer (tax): BE05680725097
Ondernemingsnummer: 8882965087
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in MARIE-FRANCE LAMBERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIE-FRANCE LAMBERT
(Get full report from official database of BE for MARIE-FRANCE LAMBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIE-FRANCE LAMBERT
Addition kinds of activities for MARIE-FRANCE LAMBERT

08310101. Balsam naalden verzamelen | Balsam needles gathering
23230200. Heren sjaals | Men's and boys' scarves
23950102. Quilting: voor de handel | Quilting: for the trade
29110100. Gassen en vloeibare petroleumgassen | Gases and liquefied petroleum gases
35560103. Cream scheiders (voedingsmiddelen machines) | Cream separators (food products machinery)

Werken bij MARIE-FRANCE LAMBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIE-FRANCE LAMBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIE-FRANCE LAMBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIE-FRANCE LAMBERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (elektriek(st)er) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste werkkracht met kennis van elektriciteit? Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan hebben wij een geknipte job voor jou. Voor onze klant zoeken wij enthousiaste dames/heren voor het onderhoud van de gebouwen (elektriciteit, sanitair en verwarming) regio Groot-Bijgaarden.

  • Verantwoordelijke afdeling bazar (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in buurtdiscount en non-food distributie zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor de afdeling bazar. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten en zorgt voor een warm onthaal - Jouw oog voor detail maakt dat de winkel er ordelijk, uitnodigend en aantrekkelijk bij ligt voor de klant - Je zorgt voor de uitpak van leveringen en verwerkt de nieuwe stukken in de rekken - Bij bepaalde koopacties (Kerst, Halloween) doe je er alles aan om deze producten in de verf te zetten - Aan de kassa breng je iedere betaaltransactie tot een goed einde

  • Meestergast regio Eeklo. (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliatieve, correcte en veilige uitvoering van werken. Je hebt de leiding maar helpt ook mee met collega's. Rapporteren van de stand van zaken en eventueel ondervonden moeilijkheden aan de projectleider. Je gaat klantgericht om met de toezichters van de opdrachtgevers. Je hebt kennis van opmetingen, isometrische tekeningen, pijpleidingsystemen (fitten), fotolaswerkzaamheden van pijpleidingen, in diverse posities.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Administratief bediende (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel regio Geraardsbergen zoeken wij een student die wekelijks 3 tot 4 dagen kan helpen in de administratie. Hierbij zal je inputwerk verrichten & kom je in contact met de website.

  • Studenten of Flexi-job zaalpersoneel (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Meeuwen, zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de zaal of keuken Je staat in voor het opnemen van bestellingen, bediening in de zaal en andere taken gerelateerd aan deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. de werkuren: Flexi-job, part-time of jobstudenten; werkuren zijn voornamelijk in de weekenden, maar zijn te bespreken. De sluitingsdagen zijn maandag en dinsdag.

  • Technisch jobstudent (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Elektricien (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: DUPONT ELECTRO

    Type: Vaste Job

    Als elektricien ben je de spil in onze totaalprojecten. Samen met je collega's ben je betrokken vanaf de start van het project tot en met de oplevering. Je zal werken op verplaatsing en dit voornamelijk in de industrie. Jouw takenpakket is boeiend en gevarieerd: - Lezen en begrijpen van elektrische schema's. - Aansluiten van industriële kabels en kasten. - Montage van kabelgoten en trekken van kabels. - UItvoeren van onderhoud en depannages op verschillende industriële installaties. - Ondersteunen van minder ervaren collega's. - Naleven en bewaken van veiligheidsvoorschriften. - Toepassen van je kennis van het AREI. Daarnaast kan je zowel in team als zelfstandig werken.

  • Hoofdverantwoordelijke 100% (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PZ DUFFEL

    Type: Vaste Job

    voor onze academische afdeling van het zorgprogramma stemming Jij - geeft leiding aan een multidisciplinair team - zorgt voor een vlotte organisatie van het dagelijkse werk op de afdeling op vlak van personeel, materieel en logistiek - ontwikkelt samen met het team een coherent afdelingsbeleid - onderschrijft de principes van herstel ondersteunende zorg

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een seksuoloog/relatietherapeut die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Psychotherapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

Zoek naar antwoorden van MARIE-FRANCE LAMBERT in sociale netwerken
Look for responds of MARIE-FRANCE LAMBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIE-FRANCE LAMBERT. Laat een reactie achter voor MARIE-FRANCE LAMBERT. MARIE-FRANCE LAMBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIE-FRANCE LAMBERT. Leave a respond for MARIE-FRANCE LAMBERT. MARIE-FRANCE LAMBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIE-FRANCE LAMBERT op de google maps. Adres en contacten MARIE-FRANCE LAMBERT
Location of MARIE-FRANCE LAMBERT on the google maps. Address and contacts of MARIE-FRANCE LAMBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIE-FRANCE LAMBERT MARIE-FRANCE LAMBERT: FORTIS | ENTREPRISE ARILLE BAISE | CHRYSLER-JEEP BOB'S | Europe (L') | ROCHE

Other related companies as MARIE-FRANCE LAMBERT: FORTIS | ENTREPRISE ARILLE BAISE | CHRYSLER-JEEP BOB'S | Europe (L') | ROCHE

MARIE-FRANCE LAMBERT is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIE-FRANCE LAMBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05680725097. Het bedrijf MARIE-FRANCE LAMBERT bevindt zich op het adres: RUE DES CRISTAUX 49; 6790; AUBANGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in MARIE-FRANCE LAMBERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARIE-FRANCE LAMBERT is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIE-FRANCE LAMBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIE-FRANCE LAMBERT, openstaande posities, locatie van MARIE-FRANCE LAMBERT op de kaart.

MARIE-FRANCE LAMBERT is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIE-FRANCE LAMBERT, company assigned to the tax number BE05680725097. The company MARIE-FRANCE LAMBERT is located at the address: RUE DES CRISTAUX 49; 6790; AUBANGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in MARIE-FRANCE LAMBERT were not found.
The main activity of MARIE-FRANCE LAMBERT is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIE-FRANCE LAMBERT is not available. You also can look at reviews of MARIE-FRANCE LAMBERT, open positions, location of MARIE-FRANCE LAMBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIE-FRANCE LAMBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIE-FRANCE LAMBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIE-FRANCE LAMBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIE-FRANCE LAMBERT, employees, financial statistics.