DE LELIE (DEMAN)

Contactgegevens DE LELIE (DEMAN): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE LELIE (DEMAN): address, phone, fax, email, website, opening hours

DE LELIE (DEMAN)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOLSTRAAT 34; 8790; WAREGEM, België

Telefoon (phone): 56603343 (+32-56603343) 56603343 (+32-56603343)

Fax (fax): +32 (10) 781-37-20 +32 (10) 781-37-20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE LELIE (DEMAN): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE LELIE (DEMAN)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE LELIE (DEMAN)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE LELIE (DEMAN), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE LELIE (DEMAN). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE LELIE (DEMAN), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE LELIE (DEMAN). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE LELIE (DEMAN)
Products information DE LELIE (DEMAN)

BTW identificatienummer (tax): BE02742706298
Ondernemingsnummer: 8932128906
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 854,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in DE LELIE (DEMAN) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bloemen and planten; Fleurop Interflora

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE LELIE (DEMAN)
(Get full report from official database of BE for DE LELIE (DEMAN))

Aanvulling soorten activiteiten voor DE LELIE (DEMAN)
Addition kinds of activities for DE LELIE (DEMAN)

12410204. Voorbereiding van schachten of tunnels, bitumineuze of bruinkoolwinning | Preparing shafts or tunnels, bituminous or lignite mining
13899912. Olievelddiensten, nec | Oil field services, nec
20150306. Eieren, verwerkt: bevroren | Eggs, processed: frozen
23110100. Gepersonaliseerde pakken en formele jassen | Tailored suits and formal jackets
50120204. Taxi's | Taxicabs
50990503. Tapes en cassettes, vooraf vastgelegd | Tapes and cassettes, prerecorded

Werken bij DE LELIE (DEMAN): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE LELIE (DEMAN): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE LELIE (DEMAN). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE LELIE (DEMAN). Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker 2 ploegen te Sint Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT INHOUSE FARM FRITES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als produktiemedewerker in de inpakafdeling ben je verantwoordelijk voor het openvouwen van de verschillende Kratten, Dit zijn grote plastieken bakken waar je vervolgens 10kg vers voorverpakte frieten in moet overladen om dan tenslotte de kratten te stapelen voor transport op de palletten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de afdeling.

  • Heftruckchauffeur m/v (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zal je instaan voor het verplaatsen van palletten in een productieomgeving. Daarbij kan je u flexibel opstellen om in rustige periodes ook andere taken uit te voeren.

  • Laborant Chemie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een groot chemisch bedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een Laborant. Het betreft een tijdelijke opdracht, snel op te starten en vermoedelijk voor enkele maanden. Je zal in het labo ondersteuning bieden op vlak van verschillende analyses (GC, HPLC,...)

  • TIG lasser (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezonde KMO in Erpe-Mere zijn we op zoek naar een TIG-lasser. Je monteert en verbindt diverse lichte en zware stukken uit verschillende materiaalsoorten bij middel van TIG-lassen. Je voert verschillende opdrachten uit, hetzij zelfstandig, hetzij in team van 2 personen.

  • Vrachtwagenbestuurder Rijbewijs C (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Erpe-Mere zijn wij op zoek naar een enthousiaste vrachtwagenbestuurder met rijbewijs C. Je staat in voor het vervoer/leveren van bloemen en planten naar winkels en grootwarenhuizen.

  • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Gemotiveerde hulpontkister (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een hulpontkister Onze klant is actief als handelaar in bouw- en afwerkingsmaterialen; Taken: Je maakt bekistingsstukken los en je maakt ze schoon Je ruimt de tafels af door het overblijvend beton en de lijmresten los te maken Je helpt de ontkister als dit nodig is Je legt het ijzer en andere producten klaar en je zorgt voor een propere werkruimte

  • Creatieve Assistent storemanager - Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UNITED TALENT

    Type: Vaste Job

    Als assistent winkelverantwoordelijke sta je mee in voor het commerciële en dagelijkse beheer. Je zorgt ervoor dat de verschillende afdelingen; decoratie- en horecamateriaal, verpakkingen, seizoenartikelen en schoolbenodigdheden op mekaar worden afgestemd. Je zorgt ervoor dat procedures worden nageleefd en dat klanten het nodige advies krijgen. Je bent medeverantwoordelijk over je personeel(team 5 mensen), als de goederen en de klanten. Dit betekent dat je een duizendpoot bent die graag samen met het team mooie resultaten boekt.

  • Flexijob verkoop bakkerij (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij regio Kortrijk zijn we op zoek naar een winkelbediende voor flexi/bijverdienste. Taken: -Je helpt met het klaarzetten van de winkel en de bestellingen. -Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen in de winkel (broodjes beleggen, kaas bedienen,...) -Tussendoor doe je de afwas, helpt je met het vegen van het atelier, aanvullen van verpakking, snoepzakjes maken, koekjes verpakken,... -Bij de taken horen ook helpen bij algemeen onderhoud van de bakkerij dwz af en toe eens muren of deuren afwassen, tafels afkuisen, ramen winkel poetsen,..

Zoek naar antwoorden van DE LELIE (DEMAN) in sociale netwerken
Look for responds of DE LELIE (DEMAN) in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE LELIE (DEMAN). Laat een reactie achter voor DE LELIE (DEMAN). DE LELIE (DEMAN) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE LELIE (DEMAN). Leave a respond for DE LELIE (DEMAN). DE LELIE (DEMAN) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE LELIE (DEMAN) op de google maps. Adres en contacten DE LELIE (DEMAN)
Location of DE LELIE (DEMAN) on the google maps. Address and contacts of DE LELIE (DEMAN)

Andere gerelateerde bedrijven als come DE LELIE (DEMAN) DE LELIE (DEMAN): TANKSTATION DEKKERS | A Video Warehouse SA | CHRISTIAAN VAN SOMPEL | LUCIEN DECAMPS | Bongaerts Ellen

Other related companies as DE LELIE (DEMAN): TANKSTATION DEKKERS | A Video Warehouse SA | CHRISTIAAN VAN SOMPEL | LUCIEN DECAMPS | Bongaerts Ellen

DE LELIE (DEMAN) is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE LELIE (DEMAN), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02742706298. Het bedrijf DE LELIE (DEMAN) bevindt zich op het adres: HOLSTRAAT 34; 8790; WAREGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 854,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bloemen and planten; Fleurop Interflora. Producten gemaakt in DE LELIE (DEMAN) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE LELIE (DEMAN) is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE LELIE (DEMAN) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE LELIE (DEMAN), openstaande posities, locatie van DE LELIE (DEMAN) op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE LELIE (DEMAN) is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE LELIE (DEMAN), company assigned to the tax number BE02742706298. The company DE LELIE (DEMAN) is located at the address: HOLSTRAAT 34; 8790; WAREGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 854,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bloemen and planten; Fleurop Interflora. Products created in DE LELIE (DEMAN) were not found.
The main activity of DE LELIE (DEMAN) is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE LELIE (DEMAN) is not available. You also can look at reviews of DE LELIE (DEMAN), open positions, location of DE LELIE (DEMAN) on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE LELIE (DEMAN), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE LELIE (DEMAN), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE LELIE (DEMAN), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE LELIE (DEMAN), employees, financial statistics.