J. HARINCK

Contactgegevens J. HARINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. HARINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. HARINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-ROCHUSLAAN 39; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56212970 (+32-56212970) 56212970 (+32-56212970)

Fax (fax): +32 (53) 144-29-24 +32 (53) 144-29-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. HARINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. HARINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. HARINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. HARINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. HARINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. HARINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. HARINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. HARINCK
Products information J. HARINCK

BTW identificatienummer (tax): BE09342742919
Ondernemingsnummer: 5738952636
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 639,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in J. HARINCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. HARINCK
(Get full report from official database of BE for J. HARINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. HARINCK
Addition kinds of activities for J. HARINCK

229602. Koord en stof voor het versterken van de industriële riem | Cord and fabric for reinforcing industrial belting
239906. Hangmatten en andere netto-producten | Hammocks and other net products
336599. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec
26319900. Papierfabrieken, nec | Paperboard mills, nec
32910703. Wrijven stenen, kunstmatig | Rubbing stones, artificial
32920602. Snoer, asbest | Cord, asbestos
56119907. Stropdassen | Tie shops
73610102. Arbeidscontractanten (arbeidsbureau) | Labor contractors (employment agency)
80210201. Tandarts | Dental clinic

Werken bij J. HARINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. HARINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. HARINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. HARINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker schrijnwerkerij | optie vast | dagdienst | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Herentals zijn wij op zoek naar een arbeider met ervaring in de houtsector. Jouw takenpakket omvat: Verlijmen van keukendeuren Afschuren van houten onderdelen met de hand of met een schuurmachine Je kan ook ingezet worden op een andere afdeling in de schrijnwerkerij Je krijgt de kans om in daguren te werken (6u-14u30, 7u-15u30 of 8u-16u30)

  • Operator voeding | 2 ploegen | Regio: Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lommel zijn we op zoek naar een productie operator in 2 ploegen.

  • DRAAIER - FREZER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf dat instaat voor het vervaardigen van keukens zijn we dringend op zoek naar een cnc draaier// frezer Je bent in staat om een samenstellingsplan van machines te lezen en te interpreteren Je staat louter in voor de bediening van de machine

  • Bordenbouwer - elektricien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij bieden een uitdagende en afwisselende job aan in een jong en dynamisch bedrijf in volle expansie. Je wordt ingezet op verschillende projecten waarbij je telkens van thuis uit naar de werkplaats vertrekt. Elk medewerker van ons krijgt een bestelwagen met tankkaart én eigen materiaal ter beschikking. Uw taken zijn: Je bent verantwoordelijk voor de opbouw en kablage van elektrische stuur- en regelborden als onderdeel van machines. Je plaatst de onderdelen en elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten elektrische onderdelen en breng je de bedrading en bekabeling aan. Ten slotte test je de kast en werk je ze af.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vucht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VUCHT)

    Regio: VUCHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Hoogstraten (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • DAKWERKER / HELLENDE DAKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GardenFIXers Roeselare

    Type: Vaste Job

    Werken uitvoeren op hellende daken : dakpannen, leien, tegelpannen alsook uitvoeren van gevelbekleding. .Het lezen van een plan is een sterk punt. Afvoerbuizen en hanggoten kunnen plaatsen. Je hebt ervaring in een soort gelijke functie.

  • Junior Master Supply Chain/Logistiek (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    De firma is een groeiende KMO actief in de FMCG-sector. Dankzij hun gepassioneerd team van 150 medewerkers maken zij kwaliteitsvolle producten die tot het hogere marktsegment mogen behoren. Ter versterking van de Supply Chain afdeling zijn wij vandaag op zoek naar een Young Potential met sterke interesse in Supply Chain en Logistiek. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Bij aanvang zal je starten in het warehouse om hun ERP-systeem en het reilen en zeilen van de firma te leren kennen (+/- 3 maanden). Vervolgens word je naar gelang de noden en jouw interesse en ervaring ingezet op diverse projecten binnen het Supply Chain Departement. Dit kan volgende taken omvatten: Supply Chain Planning: raw materials, packaging, production, demand, logistiek, … (korte en lange termijn); Anticiperen op problemen m.b.t. planning, availability, stocks, … Actief deelnemen aan Supply Chain meetings; Analyseren en optimaliseren van Supply Chain en logistieke processen, opvolging KPI’s; Samenwerken met verschillende interne departementen; Rapporteren aan de Supply Chain Manager.

  • Freelance projectverpleegkundige kritieke diensten (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende ziekenhuizen op kritieke diensten. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren. Vraag je je af hoe dit precies in zijn werk gaat? Neem zeker contact op met ons op het nummer 09/241.58.73

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio BURCHT (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Backend Developer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben jij een echte Backend Web Developer? Zo eentje die met veel tools overweg kan, altijd mee is ?n graag meewerkt aan straffe projecten? Dan hebben we goed nieuws: Multimedium is op zoek naar jou! Lees even wat we daarmee bedoelen, of liever nog: solliciteer meteen. ?Nee, bedankt?? Wacht even! Misschien ken je w?l iemand anders die geschikt is voor deze job? Deel dan zeker deze vacature met hem of haar. Wie jij bent: Als rasechte Web Developer spreek je PHP (Laravel), SQL, HTML5, CSS3 (LESS) en Javascript. Natuurlijk praat je ook vlotjes in objecten! Backend mag dan wel in je titel staan: je staat op de eerste rij om te werken met tools als PhpStorm, Composer en SourceTree (GIT). Je vindt makkelijk je weg in de wereld van servers, DNS Settings en meer. ?Onmogelijk? staat niet in je woordenboek. Jij denkt altijd in oplossingen! Zo duik je in andermans broncodes voor de nodige analyses en aanpassingen. Digital drives you! Vertaling: je bent bezeten door het web. Altijd hongerig naar nieuwigheden, blijf je met volle goesting experimenteren. De beste oplossing staat altijd voorop. Liefst volg je daarvoor best practices, maar je bent ook pragmatisch ingesteld wanneer dat moet. Je zet graag de puntjes op de i. Om sterke resultaten af te leveren, neem je vaak zelf het initiatief. Je werkt enthousiast samen met de verschillende collega?s bij Multimedium. Met evenveel plezier pak je de dingen ook zelfstandig aan. Je staat open voor kritische feedback, communiceert verzorgd en hebt een gezond inlevingsvermogen. Stress? No stress! Uitdagende projecten en strakke deadlines zijn helemaal jouw ding! Wat wij je bieden: We verwelkomen je in een creatief team van leuke collega's. Al zeggen we het zelf ;-) Je werkt mee aan het succes van boeiende digitale projecten. Jouw input is welkom! Je gaat aan de slag met de nieuwste tools in een hightech omgeving. Werk en priv? blijven mooi in balans, dankzij onze flexibele werktijden. Een competitief en aantrekkelijk loonpakket maakt het plaatje 100% compleet. Iets voor jou? Laat ons iets weten! Mail snel je cv en portfolio via de rode solliciteerknop!

Zoek naar antwoorden van J. HARINCK in sociale netwerken
Look for responds of J. HARINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. HARINCK. Laat een reactie achter voor J. HARINCK. J. HARINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. HARINCK. Leave a respond for J. HARINCK. J. HARINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. HARINCK op de google maps. Adres en contacten J. HARINCK
Location of J. HARINCK on the google maps. Address and contacts of J. HARINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come J. HARINCK J. HARINCK: JEUGDHUIS ?T ZUID | MARIO MERTENS | GARAGE BOMBLED | ARCQ M-B | LUDOVICUS SEVERYNS

Other related companies as J. HARINCK: JEUGDHUIS ?T ZUID | MARIO MERTENS | GARAGE BOMBLED | ARCQ M-B | LUDOVICUS SEVERYNS

J. HARINCK is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. HARINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09342742919. Het bedrijf J. HARINCK bevindt zich op het adres: SINT-ROCHUSLAAN 39; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 639,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in J. HARINCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J. HARINCK is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. HARINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. HARINCK, openstaande posities, locatie van J. HARINCK op de kaart.

J. HARINCK is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. HARINCK, company assigned to the tax number BE09342742919. The company J. HARINCK is located at the address: SINT-ROCHUSLAAN 39; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 639,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in J. HARINCK were not found.
The main activity of J. HARINCK is United States Postal Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of J. HARINCK is not available. You also can look at reviews of J. HARINCK, open positions, location of J. HARINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. HARINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. HARINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. HARINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. HARINCK, employees, financial statistics.