JEUGDHUIS ?T ZUID

Contactgegevens JEUGDHUIS ?T ZUID: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEUGDHUIS ?T ZUID: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEUGDHUIS ?T ZUID

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GIJZELAARSSTRAAT 19; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32377467 32377467

Fax (fax): +32 (9) 832-38-16 +32 (9) 832-38-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEUGDHUIS ?T ZUID: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEUGDHUIS ?T ZUID"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEUGDHUIS ?T ZUID"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEUGDHUIS ?T ZUID, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEUGDHUIS ?T ZUID. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEUGDHUIS ?T ZUID, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEUGDHUIS ?T ZUID. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEUGDHUIS ?T ZUID
Products information JEUGDHUIS ?T ZUID

BTW identificatienummer (tax): BE05938079833
Ondernemingsnummer: 1336730957
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 169,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in JEUGDHUIS ?T ZUID zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse organisaties and verenigingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEUGDHUIS ?T ZUID
(Get full report from official database of BE for JEUGDHUIS ?T ZUID)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEUGDHUIS ?T ZUID
Addition kinds of activities for JEUGDHUIS ?T ZUID

3965. Bevestigingen, knopen, naalden en spelden | Fasteners, buttons, needles, and pins
346900. Metalen stempels, niet | Metal stampings, nec
354199. Gereedschapsmachines, metalen snij type, nec | Machine tools, metal cutting type, nec
10990200. Palladium groep ertsen mijnbouw | Palladium group ores mining
20260100. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
24119905. Hout, gesneden bij het loggenkamp | Timber, cut at logging camp
27410303. Directories, telefoon: uitgeverij en drukwerk | Directories, telephone: publishing and printing
37430109. Sleep auto's, spoorweg | Sleeping cars, railroad
48220208. Telexdiensten | Telex services
62110206. Syndicate aandelen (onroerend goed, entertainment, uitrusting) verkoop | Syndicate shares (real estate, entertainment, equip.) sales

Werken bij JEUGDHUIS ?T ZUID: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEUGDHUIS ?T ZUID: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEUGDHUIS ?T ZUID. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEUGDHUIS ?T ZUID. Looking for open vacancies in other companies

 • LASSERS (M/V) (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je kan kan technische plannen lezen. Je staat in voor het lassen. Je kan zelfstandig te werk gaan. Je mag geen fysieke klachten hebben.

 • Customer Service Officer (NL-FR) (VLEZENBEEK)

  Regio: VLEZENBEEK

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Customer Service Officer kom je terecht in een interessant bedrijf binnen de FMCG sector. Hier zal je verschillende verantwoordelijkheden en taken krijgen in een dynamische omgeving. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een bekende speler in de FMCG sector. Het bedrijf is gelegen in Sint-Pietersleeuw. Omschrijving Als Customer Service Officer heb je volgende taken: Orders opvolgen van A tot Z In contact staan met klanten (Benelux) Transport documenten opstellen en opvolgen Export documenten opstellen In contact staan met interne en externe partners Nauw samenwerken met supply chain Credit en debit nota's opstellen Klachten behandelen

 • Werken als huishoudhulp Heist o/d Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Hertsberge 20u/week (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een home manager (m/v) voor een gastgezin wonende in Hertsberge. Als home manager staat u voornamelijk in voor het poetsen, wassen & strijken en andere huishoudelijke taken. U kan zelfstandig werken en hebt een goeie werkorganisatie. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Gemotiveerde student(e) kantoor Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor ons kantoor te Aarschot zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student voor ons team te versterken. Minstens één dag per week, met voorkeur meerdere dagen. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

 • student weekendwerk verkoop supermarkt (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een supermarkt in de buurt zijn we op zoek naar werklustige jobstudenten die een handje willen helpen. Je kan ingeschakeld worden op verschillende afdelingen van de supermarkt (bakkerij-afdeling, non-food, food, groenten-en fruitafdeling, ...). Daarnaast ben je ook bereid om versterking te bieden aan de kassa.

 • Weekendwerk studenten logistiek/onderhoud Zorghotel De Bron (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: VZW DE BRON

  Type: Studentenjob

  Beheer van de brasserie tijdens het middagmaal van de gebruikers; Hulp en ondersteuning van de gebruikers bij het nuttigen van de maaltijden; Verdeling en opruimen van de koffie; Onderhoud van de zorgflats; Verwerken van het afval en linnen; Ondersteuning van de verpleegkundigen.

 • Jobstudent (m/v) Lille (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

  Type: Studentenjob

  Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

 • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

  Type: Vaste Job

  Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

 • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ATOS BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

 • Zelfstandige consulente voor een relatiebureau. Regio West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: Social Connect

  Type: Zelfstandige activiteit

  Na een interne opleiding zal u mensen thuis bezoeken voor een interview afname en voor het afsluiten van de overeenkomst voor het aangaan van een lidmaatschap bij ons relatie- datingbureau. U werkt in de regio van provincie West-Vlaanderen (regio Brugge of regio Kortrijk). U bent bereid om in het weekend of 's avonds te werken. U bent in het bezit van een ondernemingsnummer of bereid deze aan te vragen, zowel mogelijk hoofd- als bijberoep.

 • Installateur centrale verwarming en schouwrenovatie (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: MEULEMANS MICHAEL

  Type: Leercontract

  Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

Zoek naar antwoorden van JEUGDHUIS ?T ZUID in sociale netwerken
Look for responds of JEUGDHUIS ?T ZUID in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEUGDHUIS ?T ZUID. Laat een reactie achter voor JEUGDHUIS ?T ZUID. JEUGDHUIS ?T ZUID bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEUGDHUIS ?T ZUID. Leave a respond for JEUGDHUIS ?T ZUID. JEUGDHUIS ?T ZUID on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEUGDHUIS ?T ZUID op de google maps. Adres en contacten JEUGDHUIS ?T ZUID
Location of JEUGDHUIS ?T ZUID on the google maps. Address and contacts of JEUGDHUIS ?T ZUID

Andere gerelateerde bedrijven als come JEUGDHUIS ?T ZUID JEUGDHUIS ?T ZUID: SALVATORE GENTILE | ONDERNEMINGEN BECQUART | Boogaerts J | Charlier A | COURS INDUSTRIELS

Other related companies as JEUGDHUIS ?T ZUID: SALVATORE GENTILE | ONDERNEMINGEN BECQUART | Boogaerts J | Charlier A | COURS INDUSTRIELS

JEUGDHUIS ?T ZUID is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEUGDHUIS ?T ZUID, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05938079833. Het bedrijf JEUGDHUIS ?T ZUID bevindt zich op het adres: GIJZELAARSSTRAAT 19; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 169,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse organisaties and verenigingen. Producten gemaakt in JEUGDHUIS ?T ZUID zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEUGDHUIS ?T ZUID is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEUGDHUIS ?T ZUID is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEUGDHUIS ?T ZUID, openstaande posities, locatie van JEUGDHUIS ?T ZUID op de kaart.

JEUGDHUIS ?T ZUID is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEUGDHUIS ?T ZUID, company assigned to the tax number BE05938079833. The company JEUGDHUIS ?T ZUID is located at the address: GIJZELAARSSTRAAT 19; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 169,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse organisaties and verenigingen. Products created in JEUGDHUIS ?T ZUID were not found.
The main activity of JEUGDHUIS ?T ZUID is United States Postal Service, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JEUGDHUIS ?T ZUID is not available. You also can look at reviews of JEUGDHUIS ?T ZUID, open positions, location of JEUGDHUIS ?T ZUID on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEUGDHUIS ?T ZUID, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEUGDHUIS ?T ZUID, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEUGDHUIS ?T ZUID, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEUGDHUIS ?T ZUID, employees, financial statistics.