FREDERIC FLAMME

Contactgegevens FREDERIC FLAMME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FREDERIC FLAMME: address, phone, fax, email, website, opening hours

FREDERIC FLAMME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LEERNES 13; 6111; MONTIGNY-LE-TILLEUL, België

Telefoon (phone): 71560345 (+32-71560345) 71560345 (+32-71560345)

Fax (fax): +32 (51) 274-35-54 +32 (51) 274-35-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FREDERIC FLAMME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FREDERIC FLAMME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FREDERIC FLAMME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FREDERIC FLAMME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FREDERIC FLAMME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FREDERIC FLAMME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FREDERIC FLAMME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FREDERIC FLAMME
Products information FREDERIC FLAMME

BTW identificatienummer (tax): BE06592041015
Ondernemingsnummer: 7691497802
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 676,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FREDERIC FLAMME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FREDERIC FLAMME
(Get full report from official database of BE for FREDERIC FLAMME)

Aanvulling soorten activiteiten voor FREDERIC FLAMME
Addition kinds of activities for FREDERIC FLAMME

799914. Verhuur en diensten voor strand- en watersportuitrusting | Beach and water sports equipment rental and services
829901. Kunst en ambachtsscholen | Arts and crafts schools
02799900. Dierspecialiteiten, nec, nec | Animal specialties, nec, nec
24990809. Spars, hout | Spars, wood
33390104. Zink smelting (primair), inclusief zinkresidu | Zinc smelting (primary), including zinc residue
36219900. Motoren en generatoren, nec | Motors and generators, nec
51370202. Lingerie | Lingerie

Werken bij FREDERIC FLAMME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FREDERIC FLAMME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FREDERIC FLAMME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FREDERIC FLAMME. Looking for open vacancies in other companies

  • INDUSTRIEEL ELEKTROTECHNIEKER (DAG) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een elektrotechnieker met kennis van of ervaring in industriële elektriciteit. Je bent het aanspreekpunt van de mensen in de productie bij mogelijke problemen. Door jouw kennis van PLC ben je in staat om diagnoses te stellen, problemen op te lossen en machines aan te passen.

  • Keukenplaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een "keukenplaatser M/V" - Samen met je collega sta je in voor het plaatsen van keukens en maatkasten - Je zorgt voor een nette en verzorgde werkplek ter voorbereiding van de uit te voeren werken. - Je zorgt voor een nette en kwaliteitsvolle afwerking.

  • Huishoudhulp regio Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Oud-Heverlee, 12 uur per week (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, voor 1 gastgezin wonende te Oud-Heverlee. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, kook en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Studenten voor weekendwerk mobiele ploeg winkelmedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zoeken wij gemotiveerde studenten voor het vullen van rekken in winkels en andere aanverwante taken. Vanuit Alken vertrek je met een team naar diverse winkels om te remoddelen, prijsindicaties aan te brengen, prijsindicaties uit te lezen e.d. Onze klant is een familiaal bedrijf met een open klimaat. Iedereen wordt er gewaardeerd en heerst een toffe onderlinge sfeer. Je vertrekt met een team naar een winkel waar je aan de hand van een plan, rekken gaat vullen, electronische prijsindicaties gaat aanbrengen, enzovoort. Heb je zin om een aantal zaterdagnamiddagen een centje bij te verdienen ? Hou je van afwisseling en is werken in een fabriek niets voor jou ? Wil je samen met je collega's instaan voor het remoddelen van winkels ? Je brengt digitale prijsindicaties aan op de rekken en allerhande aanverwante taken. Het is een leuke job voor iemand die graag van teamwork houdt en samen met het team een leuk resultaat wil neerzetten.

  • ADVISORS ENECO (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: IN2COM

    Type: Vaste Job

    Voor de energieleverancier Eneco zijn we op zoek naar commerciële profielen. De Advisors krijgen inkomende oproepen van mensen die meer informatie wensen over de verschillende producten van Eneco. Het is dan aan de Advisors om de potentiële klanten te overtuigen een contract bij Eneco te nemen. Door middel van een aantal gerichte vragen kunnen ze een persoonlijk interessant voorstel doen. We zoeken dus empathische profielen die de behoeften van de prospecten kunnen vaststellen en zo de juiste Eneco producten kunnen voorstellen als oplossingen op maat. Bij Eneco staat klantvriendelijkheid centraal: een beleefde houding en een glimlach in de stem zijn noodzakelijk. Daarnaast volgen de Advisors hun dossiers via outbound campagnes persoonlijk op. Andere outbound activiteiten betreffen het terugbellen van klanten, bellen naar mensen die aangeven te verhuizen en dergelijke. Cold calling behoort niet tot het takenpakket. We zijn op zoek naar collega’s die een uitdaging niet uit de weg gaan en zich constant willen verbeteren waarbij wij hen de nodige ondersteuning en hulp op maat bieden. Er is een initiële opleiding voorzien die wordt aangevuld met workshops en refreshes doorheen de carrière bij in2com.

  • Project engineer (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Als project engineer zal je deel uitmaken van een stabiel team. Je zal instaan samen met het team voor het helpen ontwerpen en verbeteren van de productielocaties. Je takenpakket bestaat uit onderstaande taken: Je bent verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe processen. Dit zodanig dat ze aansluiten op de bestaande productiesystemen. Je verleent support aan de productieafdelingen. Je voort analyses uit, maakt verbetervoorstellen op. Je gaat in onderling overleg met interne en externe stakeholders. Je vertaalt de wensen vanuit de productie naar een technisch ontwerp. Dit ontwerp wordt uitgevoerd door externe programmeurs. Je beheert zelfstandig automatiseringsprojecten, van coördineren tot oplevering. Je denkt proactief mee over de standaardisatie van de processen.

  • Elektronicus te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als elektrotechnieker ben je mede verantwoordelijk voor het herstellen en onderhouden van elektrische en elektronische systemen van de tramvoertuigen (verschillende types). • Met behulp van klassieke meetapparatuur en specifieke diagnosesoftware stel je diagnoses bij defecten van elektrische en elektronische systemen. • Omwille van veiligheidsredenen werk je meestal in tandem met een collega. • Je rapporteert rechtstreeks aan de meestergast.

  • Sollicitatiedag Schoonmaak burelen regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaaktalenten regio Kortrijk voor bedrijven, ziekenhuizen, rusthuizen,... Misschien is dit iets voor jou? Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Security Officer M/V - Geel - Voltijds/deeltijds - Werfreserve (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor de bewaking en de toegangscontrole op de site van een wereldbefaamd bedrijf gesitueerd in de Antwerpse Kempen en dit zowel overdag, s 'nachts alsook in het weekend. Je weet bezoekers en leveranciers correct aan te spreken, te registreren en bent aldus het eerste aanspreekpunt waar je optreedt als een “host”(gastheer) met aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat o.a. ook mee in voor de veiligheidsopleidingen die contractors en leveranciers dienen te volgen alvorens ze de site kunnen betreden. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de daarmee gepaarde administratieve taken. Een goede talenkennis is dan ook van groot belang voor deze functie zijnde Nederlands, Frans en Engels. Je staat ook in voor controlerondes op de site en je signaleert en rapporteert alle mogelijke onveilige en ongewenste situaties en waarbij je ook steeds weet het hoofd koel te houden teneinde de juiste acties te ondernemen. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je soms alleen maar ook regelmatig samen met verschillende collega's waar teamwork van groot belang is. Onthaal van bezoekers en leveranciers in een internationale omgeving Registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Bezoekers informatie geven over de veiligheidsregels Bezoekers wegwijs maken op de site Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security Hulp en bijstand bieden aan personen of de hulpdiensten ontvangen Onregelmatigheden en incidenten voorkomen en rapporteren zoals omschreven in de procedures. De stroom van binnen- en buitengaande personen en goederen controleren Interventie- en activiteitendocumenten invullen (rapporten, nota's, veiligheidsverslagen, ...) Toegangen, plaatsen en de veiligheids- en preventiesystemen en -uitrustingen controleren (afsluitingen, aanwezigheid van objecten of personen, ...) doormiddel van bewakingsrondes met een ronderegistratiesysteem

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

  • Trainee Recruiter (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Leercontract

    For our offices situated in Brussels, Zaventem, Groot-Bijgaarden, Ghent and Antwerp we are looking for a Trainee Recruiter to support the team and its business. Our growing companies are constantly on the lookout for the newest talents, so this internship can be a great stepping stone for your future career! You will report directly to the Manager and be integrated in a team of consultants. However, this opportunity needs to be linked to a current education/school to benefit the reward of credits at the end of the traineeship. As a Trainee Recruiter you will join a dynamic team and will be formed and trained in an interesting and exciting fashion. Main tasks of a Trainee Recruiter: Interview candidates and take care of a thorough administration of the files Search for new candidates on the various job sites and screen CVs that come in response to our vacancies online Contact registered candidates by telephone for a follow-up of their professional situation Guide and coach your candidates during their search and you advise your colleagues on the matching of candidates with vacancies Take references for candidates from former employers Possibility to join your consultants in customer visits to observe

Zoek naar antwoorden van FREDERIC FLAMME in sociale netwerken
Look for responds of FREDERIC FLAMME in social networks

Lees alle opmerkingen voor FREDERIC FLAMME. Laat een reactie achter voor FREDERIC FLAMME. FREDERIC FLAMME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FREDERIC FLAMME. Leave a respond for FREDERIC FLAMME. FREDERIC FLAMME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FREDERIC FLAMME op de google maps. Adres en contacten FREDERIC FLAMME
Location of FREDERIC FLAMME on the google maps. Address and contacts of FREDERIC FLAMME

Andere gerelateerde bedrijven als come FREDERIC FLAMME FREDERIC FLAMME: ROMANO | MARGOT LEMOINE | ECONOCOM DISTRIBUTION | Berthels S | WILLY VAN WIJNENDAELE

Other related companies as FREDERIC FLAMME: ROMANO | MARGOT LEMOINE | ECONOCOM DISTRIBUTION | Berthels S | WILLY VAN WIJNENDAELE

FREDERIC FLAMME is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FREDERIC FLAMME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06592041015. Het bedrijf FREDERIC FLAMME bevindt zich op het adres: RUE DE LEERNES 13; 6111; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 676,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in FREDERIC FLAMME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FREDERIC FLAMME is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FREDERIC FLAMME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FREDERIC FLAMME, openstaande posities, locatie van FREDERIC FLAMME op de kaart.

FREDERIC FLAMME is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is FREDERIC FLAMME, company assigned to the tax number BE06592041015. The company FREDERIC FLAMME is located at the address: RUE DE LEERNES 13; 6111; MONTIGNY-LE-TILLEUL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 676,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in FREDERIC FLAMME were not found.
The main activity of FREDERIC FLAMME is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FREDERIC FLAMME is not available. You also can look at reviews of FREDERIC FLAMME, open positions, location of FREDERIC FLAMME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FREDERIC FLAMME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FREDERIC FLAMME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FREDERIC FLAMME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FREDERIC FLAMME, employees, financial statistics.