D. DANEELS

Contactgegevens D. DANEELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D. DANEELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

D. DANEELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VIEILLE EGLISE 6; 7141; MORLANWELZ, België

Telefoon (phone): 64446571 (+32-64446571) 64446571 (+32-64446571)

Fax (fax): +32 (87) 106-59-78 +32 (87) 106-59-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D. DANEELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D. DANEELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D. DANEELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D. DANEELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D. DANEELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D. DANEELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D. DANEELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D. DANEELS
Products information D. DANEELS

BTW identificatienummer (tax): BE05245117187
Ondernemingsnummer: 2714691162
Hoofdstad (capital): 956,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 491,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in D. DANEELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D. DANEELS
(Get full report from official database of BE for D. DANEELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor D. DANEELS
Addition kinds of activities for D. DANEELS

1423. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
25140600. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
31110200. Schoen leer | Shoe leather
48329900. Radio-omroepzenders, nec | Radio broadcasting stations, nec
96210102. Vliegtuiginspectie, overheid | Aircraft inspection, government
97219906. Vredeskorps | Peace corps

Werken bij D. DANEELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D. DANEELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D. DANEELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D. DANEELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider DD/NAP (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Kinrooi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de beton. Je werkt in 2 ploegen of in de nacht. Je wil fysiek zwaar werk, wil werken in een stoffige omgeving.

  • Operator met ervaring wiellader | 3 Ploegen | Regio: Bree (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Bree zijn we op zoek naar een operator met ervaring als wielladerchauffeur. Je zal instaan voor het oplossen van storingen aan de machine en het proper houden van de machine met behulp van een wiellader.

  • Administratief medewerker, verpleegkundige of paramedicus voor de weefselbank (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wat ga je doen?  je bent betrokken in het proces rond weefseldonatie; je zorgt mee voor de praktische en administratieve opvolging van de musculoskeletale weefselbank zoals: weefsel in ontvangst nemen; opvolgen van donordossiers; organisatie van verzendingen en ophaling van weefsel; opvolging voorraad weefsel en verbruiksgoederen; opnemen van bestellingen; afleveringen; voorbereiding facturatie. je werkt mee aan de screening van potentiële donoren; je neemt deel aan toestellenonderhoud en temperatuursopvolging; je ondersteunt de totale werking van de weefsel- en cellenbank; je voert aanvullend onderzoek uit (bv. validatie) ten behoeve van kwalitatieve verbeteringen. Wat verwachten we van jou?  je beschikt over een diploma van medical management assistant, medisch laboratoriumtechnoloog, gegradueerde verpleegkundige, bioloog of biomedicus; je beschikt over sterke organisatorische vaardigheden; je durft je verantwoordelijkheid te nemen en werkt zelfstandig en gestructureerd; je kan vlot werken met MS Office-toepassingen; je werkt nauwkeurig en hebt oog voor kwaliteit; je kan goed in team werken; je bent gemotiveerd; je bent stressbestendig. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  voltijds bediendecontract voor bepaalde duur (vervanging zwangerschap); recuperatie 40-uren week (12 extra vakantiedagen op jaarbasis); 8 bijkomende vakantiedagen buiten de wettelijke vakantie; maaltijdcheques t.w.v. 4 euro per gewerkte dag (8u); verschillende kinderopvangmogelijkheden. Interesse? Ben je geïnteresseerd, solliciteer dan online via www.uzatrektaan.be. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30.

  • Koeltechnieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar koeltechnieker met ervaring bij een industrieel klantenbestand. Met veiligheid als prioriteit zorg jij bij hun klanten voor de installatie het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan koelinstallaties met oog voor kwaliteit. Je maakt deel uit van een serviceteam dat instaat voor het onderhouden en afregelen van koelinstallaties. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor foutanalyse herstellingen, regelingen en opstarten van koelinstallaties. Je draait mee in een wachtsysteem.

  • PROJECTBEHEERDER m/v (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectbeheerder/ontwerper ben je verantwoordelijk voor volgende taken: De opmaak van een kwalitatief goed en uitvoerbaar ontwerp. Je bereidt het dossier voor en dit voor uitvoering in het kader van aanleg van nutsleidingen en openbare verlichting. (elektriciteit en gas) Verder hou je In je ontwerp ook rekening met de wensen van de klant. Je verzamelt alle informatie die nodig is om een kwalitatief goed ontwerpdossier te bekomen (technisch financieel en administratief). Je maakt het deelnetwerk aan in SAP en specifieert hierin de benodigde materialen en capaciteit. Je woont coördinatievergaderingen bij in de ontwerpfase tekent een digitaal en volledig ontwerpplan dat verder gebruikt wordt voor de vergunningsaanvragen Het aanpassen van de Geosynergiekaart in functie van het werkelijke ontwerp behoort eveneens tot jouw taken.. Tijdens de uitvoeringsfase treedt je op als aanspreekpunt om oplossingen te zoeken voor fundamentele problemen. Als er afwijkingen blijken in de nacalculatie zoek je naar de oorzaak hiervan.

  • Reachtruck chauffeur, dagdienst, regio Baasrode (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn in Baasrode zijn we op zoek naar een reachtruck chauffeur! Jouw voornaamste taken zijn het laden/lossen, het verdelen van de ladingen over verschillende posten, de opvolggegevens duidelijk registreren, alsook orderpicking.

  • Chauffeur C/CE (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs met rijbewijs C Functieomschrijving: U staat in voor het leveren van voedingswaren en horecabenodigdheden naar klanten in Vlaanderen of Brussel Nadat de magazijniers/orderpickers de goederen hebben klaar gezet, laadt u de vrachtwagen en neemt de nodige leveringsdocumenten in ontvangst U staat in voor het lossen van de goederen bij de klant: u steekt voedingswaren in de diepvries of koelruimte bij de klant U laat de leveringsdocumenten ondertekenen en zorgt voor de ontvangst/betaling   

  • Vacature chauffeur CE: bijverdienste op vrijdag en zaterdag (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Genk zijn we op zoek naar chauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt wekelijks op vrijdag en zaterdag. Je rijdt met een tankcontainer (geen ADR-attest). Je vertrekt vrijdagnacht rond 2:00 en rijdt naar München om daar de vrachtwagen te lossen. Je neemt daar dan 9 uur rust en vertrekt daarna terug richting Genk. Je doet dus een overnachting.

  • HUISHOUDHULP REGIO Aalter / Oostkamp / Ruiselede (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het correct uitvoeren van huishoudelijke taken binnen een particulier gezin. Je poetst de diverse woonruimtes en werkt hierbij volgens de veiligheidsnormen, Je respecteert de hygiënische normen en werkt ergonomisch. Je werkt individueel in één of meerdere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de klant. Hiervoor beschik je over de nodige mobiliteit en zelfstandigheid in de organisatie van het werk. Je toont respect voor de gewoontes van elk gezin.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent zorgkundige Baronie van Boelare (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: BARONIE VAN BOELARE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zorgkundige maak je deel uit van een multidisciplinair team, en zorg je mee voor het welzijn van de bewoners.

  • ZAALMEDEWERKER Brasserie (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: BRASSERIE SEBASTIAAN

    Type: Vaste Job

    We zoeken een leuke collega voor ons zaalteam! Ben je een gedreven persoon die de horeca-microbe te pakken heeft? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een gesprek! We zoeken iemand die vooral leergierig is, en die reeds een beperkte ervaring heeft in de bediening/ hospitality. We voorzien intern verdere begeleiding en vervolmaking. 4 dagen werkweek, Vast voltijds contract, geen service coupé, geen ochtenddiensten, geen nachtwerk! 5 weken verlof/ jaar. Vrij tijdens gentse feesten en vrij tijdens de gentse horecabeurs!

Zoek naar antwoorden van D. DANEELS in sociale netwerken
Look for responds of D. DANEELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor D. DANEELS. Laat een reactie achter voor D. DANEELS. D. DANEELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D. DANEELS. Leave a respond for D. DANEELS. D. DANEELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D. DANEELS op de google maps. Adres en contacten D. DANEELS
Location of D. DANEELS on the google maps. Address and contacts of D. DANEELS

Andere gerelateerde bedrijven als come D. DANEELS D. DANEELS: TTL NV | Hertsens J | Jour de Fete ASBL | WIM TUYTSCHAEVER | MARCEL HERICKX

Other related companies as D. DANEELS: TTL NV | Hertsens J | Jour de Fete ASBL | WIM TUYTSCHAEVER | MARCEL HERICKX

D. DANEELS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D. DANEELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05245117187. Het bedrijf D. DANEELS bevindt zich op het adres: RUE VIEILLE EGLISE 6; 7141; MORLANWELZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 956,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 491,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in D. DANEELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D. DANEELS is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D. DANEELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D. DANEELS, openstaande posities, locatie van D. DANEELS op de kaart.

D. DANEELS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is D. DANEELS, company assigned to the tax number BE05245117187. The company D. DANEELS is located at the address: RUE VIEILLE EGLISE 6; 7141; MORLANWELZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 956,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 491,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in D. DANEELS were not found.
The main activity of D. DANEELS is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of D. DANEELS is not available. You also can look at reviews of D. DANEELS, open positions, location of D. DANEELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over D. DANEELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D. DANEELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D. DANEELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D. DANEELS, employees, financial statistics.