CL. BASTIN

Contactgegevens CL. BASTIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CL. BASTIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

CL. BASTIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES FONTAINES 2; 4041; HERSTAL, België

Telefoon (phone): 42272662 (+32-42272662) 42272662 (+32-42272662)

Fax (fax): +32 (61) 357-53-84 +32 (61) 357-53-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CL. BASTIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CL. BASTIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CL. BASTIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CL. BASTIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CL. BASTIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CL. BASTIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CL. BASTIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CL. BASTIN
Products information CL. BASTIN

BTW identificatienummer (tax): BE01050537109
Ondernemingsnummer: 7124603271
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 803,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in CL. BASTIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Paramedische behandelingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CL. BASTIN
(Get full report from official database of BE for CL. BASTIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor CL. BASTIN
Addition kinds of activities for CL. BASTIN

784100. Videobandverhuur | Video tape rental
07830204. Chirurgie diensten, sierboom | Surgery services, ornamental tree
23949905. Tinten, canvas: gemaakt van aangekochte materialen | Shades, canvas: made from purchased materials
24310402. Rolgordijnen (luiken), hout | Blinds (shutters), wood
28999918. Brandvertragende chemicaliën | Fire retardant chemicals
47319905. Verzend documenten voorbereiding | Shipping documents preparation
54119901. Coöperatieve levensmiddelenwinkels | Cooperative food stores
79999909. Picknickbewerking | Picnic ground operation

Werken bij CL. BASTIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CL. BASTIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CL. BASTIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CL. BASTIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Eindejaarsmedewerkers/ Creatief medewerkers (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die vrij zijn vanaf nu tot halfweg januari voor een tijdelijke opdracht. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Administratief Bediende voor Legat departement (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is administratief werk een job waar jij je goed in voelt, heb jij zin voor initiatief, wil je graag meehelpen aan het organiseren van projecten en heeft PowerPoint geen geheimen voor jou, dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken voor het Legal departement bij Audi Brussels. In deze functie voer je hoofdzakelijk administratieve taken uit: je staat in voor het opstellen en opsturen van briefwisselingen, je behoudt het overzicht van de contracten, je helpt bij het organiseren van projecten over trainingen en GDPR.

  • Bediende verkoper Colruyt Alsemberg (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

  • Huishoudhulp Sint-Andries m/v (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Student orderpicker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken voor een klant te Herentals  een aantal jobstudenten van 18 jaar of ouder. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen, voornamelijk  manueel werk. We zoeken vooral studenten die op regelmatige basis willen werken. Je zou  twee à drie avonden per week worden ingepland doorheen het schooljaar.

  • Studentenjob telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze roadshows of opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30. Verschillende dagen per week kunnen worden besproken. Geen avond- of weekendwerk

  • Jobstudent (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio Diksmuide, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten die zich openstellen om tijdens de week/ het weekend, maar ook voor de komende vakantieperiodes te werken!

  • Medewerker tuinaanleg en tuinonderhoud (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: CEDRIC KEYSERS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde tuinarbeider voor het onderhouden en aanleggen van tuinen, beplantingen, verhardingen en het plaatsen van kunstgras. Uw functie zal ook snoeien van hagen en bomen inhouden, alsook het besturen van machines.

  • Winkelbediende Slagerij (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een klant gelegen in Overpelt, gespecialiseerd in vleeswaren en charcuterie, zijn we op zoek naar een winkelbediende met ervaring in een slagerij / kaas- of traiteur afdeling. Uw takenpakket: - Je staat in voor snijden van vlees- en kaaswaren met de juiste snijmachines. - Je verpakt deze vlees- of kaaswaren tot kleine pakketjes om ze vervolgens in de toog te leggen. - Je helpt met bereidingen van salades, broodjes en schotels. - Indien klanten speciale verzoeken hebben, probeer je hen op een vriendelijke en gemotiveerde manier verder te helpen. - Je houdt de winkel proper en netjes.

  • Commercieel administratief bediende (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Dyco nv

    Type: Vaste Job

    Onthaal van klanten & leveranciers aan de telefoon en in de showroom Orders opnemen, naar leveranciers doorgeven & klasseren Problemen bij leveringen oplossen Binnenkomende collectiestukken controleren Retours van goederen organiseren en controleren. Mailings organiseren en verzenden en dagelijks briefwisseling posten Klanten bellen die te laat betalen.

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

Zoek naar antwoorden van CL. BASTIN in sociale netwerken
Look for responds of CL. BASTIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor CL. BASTIN. Laat een reactie achter voor CL. BASTIN. CL. BASTIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CL. BASTIN. Leave a respond for CL. BASTIN. CL. BASTIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CL. BASTIN op de google maps. Adres en contacten CL. BASTIN
Location of CL. BASTIN on the google maps. Address and contacts of CL. BASTIN

Andere gerelateerde bedrijven als come CL. BASTIN CL. BASTIN: PIZZERIA LA LUNA | BANCONTACT-MISTER CASH | BOUWKANT. MARC-CORDI-HOME | TRICOTS HENRI | MARIE BATAILLE

Other related companies as CL. BASTIN: PIZZERIA LA LUNA | BANCONTACT-MISTER CASH | BOUWKANT. MARC-CORDI-HOME | TRICOTS HENRI | MARIE BATAILLE

CL. BASTIN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CL. BASTIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01050537109. Het bedrijf CL. BASTIN bevindt zich op het adres: RUE DES FONTAINES 2; 4041; HERSTAL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 803,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Paramedische behandelingen. Producten gemaakt in CL. BASTIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CL. BASTIN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CL. BASTIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CL. BASTIN, openstaande posities, locatie van CL. BASTIN op de kaart.

CL. BASTIN is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is CL. BASTIN, company assigned to the tax number BE01050537109. The company CL. BASTIN is located at the address: RUE DES FONTAINES 2; 4041; HERSTAL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 803,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Paramedische behandelingen. Products created in CL. BASTIN were not found.
The main activity of CL. BASTIN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CL. BASTIN is not available. You also can look at reviews of CL. BASTIN, open positions, location of CL. BASTIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CL. BASTIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CL. BASTIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CL. BASTIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CL. BASTIN, employees, financial statistics.